Helló Field ! A szinkronizálással én is próbálkoztam, de nemegészen jött össze, ezért felhagytam vele. A másik film amit keresek dvd-n megvan csak eredeti nyelven, hozzá keresek szinkront. Valamikor a VICO kazettán kiadta magyarul, az ismerőseimnek sincs meg a film. De ezt sem fogja a közeljövőben kiadni senki. A film: Turkey Shoot (Pulykavadászat) A borító? Van egy oldal minek az alapja az éjjszakai égbolt csillagokkal, középen a Föld és van 6 csillaga. Azon megtaláltam, tökéletesen egyezik az eredeti borítóval. Egyébként köszi a segítséget!!!
0
2006. augusztus 21., hétfő 19:50
270
Én is voltam :D Este meg Pesten tüzijátékon :P
Különvonattal mentem Debrecenbe, ami 0.15-kor indult, 8-ra ott is voltunk, este meg hazafelé megállt a vonat pesten, aztán végülis reggel 4- körül itthon is voltam. Hosszú út volt :D
0
2006. augusztus 21., hétfő 15:08
1190
Hogy a csodálatos Debrecen városában tölthettem az elmúlt pár napot.
0
2006. augusztus 21., hétfő 13:03
273
Hogy a repülőverseny alatt leégtem a napon és úgy döntöttem inkább nem megyek el a tüzijátékra...
0
2006. augusztus 21., hétfő 9:31
7151
Szia Hojanika!
Technikai analfabéta vagyok, ezért eredeti külföldi DVD-im szinkronizálását nem én végeztem, hanem egy haverom. Különböző privát okok miatt ez a projekt pár hónapja felfüggesztésre került. Várhatóan hamarosan jómagam is megpróbálkozom a dologgal, de eltart egy darabig, míg rutint szerzek benne. (Természetesen csak olyan eredeti DVD-met szinkronizálom, melyek hazai megjelenésére nem látok sok esélyt. Várólistán a HÚS ÉS VÉR mellett: TEORÉMA, MÉDEA, SZERELMES ASSZONYOK, VALENTINO, LADY CHATTERLEY, A KULCS, GÓTIKA, A BÁDOGDOB stb.)
P. S.: Magyar DVd borító egy olyan filmhez, ami DVD-n ki se jött nálunk?
0
2006. augusztus 21., hétfő 8:58
510
Hogy túléltem a tegnapi ünnepi vízijátékot. Nagy mázlink volt, mert azt hittük, ott fogunk meghalni... (három halálos áldozat így is van)
0
2006. augusztus 21., hétfő 5:10
4
végre sikerült szerezni ma egy eredeti Donnie Darko DVD-t (nagyon thx P.-nek!) (a tüzijáték alatt történteknek már nem örülök ennyire)
0
2006. augusztus 20., vasárnap 22:24
3
Helló Field ! Nekem is megvan eredeti nyelven a film és szinkronosan is (valamikor a HBO-ról vhs-re felvéve monóban). Ezt én is összeakartam rakni, de nekem nem volt szerencsém. Egyébként a dvd borítót (magyar) megtaláltam. Ha nem esik nehezedre dobhatnál egy emailt, megbeszélés céljából. És egyébként köszönöm a reakciót, te vagy az első erre a "témára".
0
2006. augusztus 20., vasárnap 12:41
7151
Nálam készülőben van a szinkronos HÚS ÉS VÉR DVD. Rosszkutyusz cimborám pár hónapja meghozta DVD-n a filmet Franciaországból, a szinkron megvan műsoros VHS-en, már csak össze kéne kombinálnom a kettőt.
0
2006. augusztus 20., vasárnap 12:16
4842
16 lettem. kicsit olyan érzés mintha én lennék tom cruise a született július negyedikénből. pedig nem vagyok az a patrióta típus. :) jöhet majd a sok dvd!
0
2006. augusztus 19., szombat 23:49
3
Hali Mindenki! Én is nagyon tudnák örülni 1 filmnek, ha szinkronosan betudnám valahonnét szerezni. A címe: Hús és vér (Flesh and Blood 1985). Viszont van még egy film az talán valakinek feltünik, hogy a Legendák Klubjában is nagyon megállná a helyét. A címe: Pulykavadászat (Turkey Shoot) Mindenkinek köszi a segítséget.
0
2006. augusztus 19., szombat 21:16
509
Nagyon örülök annak, hogy hosszú keresés után sikerült beszereznem a Final Fantasy VII-et, valamint az Isten városát. Ja, és hogy olyan Kill Billt szereztem, ami nem karcos :D
0
2006. augusztus 18., péntek 20:02
52684
Nagyon szívesen! ;-)
most posts by TM
0
2006. augusztus 18., péntek 19:13
2975
hogy sikerült egy normális 24 4. évadot szereznem! (TM, köszi a segítséget!)
0
2006. augusztus 18., péntek 17:54
390
kib*szottul örülök... hogy véget ért az edzőtáborom első hete, mert jelenlegi állapotomban ideális címszereplő lennék bármelyik Romero-filmben, az elkövetkező három napot viszont pihenéssel (és filmnézéssel) tölthetem :)
0
2006. augusztus 18., péntek 13:58
52684
Borzasztó műveletlen vagyok, mert már videón is megnézhettem volna ezt a filmet, úgy egytucatnyi évvel ezelőtt, de akkor is ez a hülye cím tartott vissza tőle. Tulajdonképpen mi ez a "romper stomper"?
most posts by TM
0
2006. augusztus 18., péntek 13:26
52684
Az tényleg kár, biztos jó mély lehet!
most posts by TM
0
2006. augusztus 18., péntek 13:21
1173
Bizony, nem is tudom, mihez kezdenék Russell köldökének látványa nélkül! Kár, hogy kétdimenziós. :)
0
2006. augusztus 18., péntek 13:14
52684
Na igen! Legyeskedő diákok hiányában már csak a kétdimenziós Russell hoz némi üdvözülést a kongó univerzitétben! :-)