Keresés

aminek kib*szottul örülök

2017. április 21., péntek 11:13
Ezek a tévék amúgy szólnak maguktól is, vagy kizárólag csak erősítőn, hangfalakon keresztül?
most posts by TM
0
2017. április 21., péntek 0:49
laposak lettek
0
2017. április 21., péntek 0:49
Mára olyan laposak a tévék, hogy megszűntek 3D-nek lenni. :)
0
2017. április 21., péntek 0:37
Pont ezen kérdések miatt nem vettem részben új tv-t. Van nekem is pár 3D lemezem. Annyira nem vagyok oda a 3Dért, de azért mégis néha jó lenne megnézni úgy filmet.
Végén én is addig várok vele amíg nem lesz 3D-s tv.
0
2017. április 20., csütörtök 23:41
Köszi! Nem vagyok olyan hamari, beköttettem a digitális csatornákat is konverterrel, de azóta ugyanúgy csak a régi tévén jövő analóg műsorokat nézzük. De majd ha kitalálom, hogy hova tegyem a 60 kilós Philipszet, akkor beüzemelem az újat. Jó ugródeszka a BD-zéshez, végre nem kell máshová mennem a lemezeimmel. :) Mondjuk én ennél komolyabb tévét terveztem, de most kicsit elbizonytalanodtam a 3D-s televízióvásárlással, mert közölték, hogy már idei modell nincs is, talán már 2016-os sincs, csak 2015-ös, s azon agyalok, hogy ha veszek is egy olyat, mi lesz akkor, ha elromlik és cserélni kell, de már nem gyártják. Plusz ugye akkor mi a fenét kezdek a lemezeimmel, amiket előre megvettem hozzá, vajon nem lenne-e jobb már most eladni inkább őket és elfelejteni a 3D-t, ha már a tévégyártók így szarnak rá és akkor megmarad ez a szerelem csak a mozira, szóval ahogy gyűlik a tévérevaló pénz, úgy gyűlnek a kérdőjelek is.
most posts by TM
0
2017. április 20., csütörtök 22:17
Gratulálok, akkor BD filmezés nap lesz? :)
0
2017. április 20., csütörtök 22:15
Francia barátaink beállítottak hozzánk egy ajándék UHD TV-vel. Még ilyet??!!
Szegény CRT Fülöp rögtön sokkot kapott a szekrénysorban. :)
most posts by TM
0
2017. március 24., péntek 12:09
Nos, átmentünk antiutópiába, ugyanis lesz gyűjtődobozom is! Egy áll keresi gazdáját valahol, nem láttátok?
0
2017. március 24., péntek 10:27
A pár perce postán érkezett, magyar kiadású Mocskos arcú angyalok DVD-mnek, és a ténynek, hogy így teljessé vált a Warner féle Gengszter gyűjteményem!
(Utópisztikus álmaim között ugyan még szerepel egy üres gyűjtődoboz képe, de nem vagyok telhetetlen.)
0
2017. március 21., kedd 22:06
Nem sok mindenkit érdekel nyilván. :) De aminek én most nagyon örülök, hogy holnap jön az új 139 centis Sony TV-m. A negyed milliós beruházásnak már kevésbé. :) De hadd dübörögjön a gazdaság.
0
2017. március 16., csütörtök 11:11
0
2017. március 16., csütörtök 11:09
Metallicaaaa!!!!
http://rockstation.blog.hu/2017/03/16/budapestre_jon_a_metallica_792
0
2017. március 7., kedd 19:47
Nekem is megjött. :)

0
2017. március 7., kedd 18:58
Az is érdekes,hogy kimaradt jelenetek nem lesznek az extráknál.
Azért volt egy pár szerintem. :) Félnek,hogy valaki összevágná az eredetit és annak nagyobb kultusza lenne mint a véglegesnek?
0
2017. március 7., kedd 18:26
Érdemes volt rugózni rajta;)
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2017. március 7., kedd 17:08
Akkor mostanában írhatták ki, reggel még nem volt angol hang rajta.
0
2017. március 7., kedd 15:33
Szerintem nem jól olvastad, mert ott van az angol is.
0
2017. március 7., kedd 10:45
A csehek nem adnak ki semmit eredeti hang nélkül, a románoknál meg csak felirat létezik, így ez még biztos, hogy nem a végleges specifikáció.
0
2017. március 7., kedd 10:43
Lehet, de a BD-nél is ott van a feliratok között, hogy "angol halláskárosultaknak". Ha nem lenne angol szinkron a lemezen, akkor vajon miért lenne hozzá külön felirat a halláskárosultaknak? Másrészt lehet, hogy a magyar és a román piacot magasról lesz@rják, de el tudjátok képzelni, hogy pl. a cseheknél megjelenjen egy ilyen kiadvány eredeti angol hangsáv nélkül?

Amúgy meg szerintem itt is bőven helytálló az Xpress által szintén gyakran alkalmazott frázis, miszerint a kiadvány specifikációi még nem véglegesek. Véglegesek majd akkor lesznek, ha valaki beteszi otthon a lemezeket a lejátszóba, és meglátja, hogy mi a fene van...
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2017. március 7., kedd 10:31
Elég érdekes lenne, ha eredeti hang nélkül látna napvilágot, akkor már hajíthatják is a zúzdába az összeset. Bár ez csak elírás lehet.
0
2017. március 7., kedd 10:28
Igen, már én is néztem. Furcsa.

Azért azt csak csöndben kérdezném, hogy az miért van, hogy külföldön már hónapokkal előre lehet tudni, mi jelenik meg, milyen paraméterekkel (és főleg mikor)? Számomra érthetetlen. Így elég nehéz előre tervezni... Tudom, kicsi a piacunk, ezért a kérdés is költői volt :D
0
2017. március 7., kedd 10:14
Ez érdekes: az MM leírása szerint a Rogue One blu-ray-en nem lesz angol hang, csak  magyar, román meg cseh, míg a dvd-n lesz a magyar, kazah és orosz mellett. A blu-ray 2 lemezes lesz és magyar feliratos extrákkal.
0
2017. március 6., hétfő 19:36
Közben megtaláltam, úgyhogy a kérdésem tárgytalan.
0
2017. március 6., hétfő 19:35
MM.
0
2017. március 6., hétfő 19:29
Hol?
0