Keresés

Minden lében két kanál díszdoboz (8 DVD)

2006. július 21., péntek 12:43
Halas koszonet, hogy megmondtad, majd elneznek a Hungrostore-ba, de lehet, hogy Tesco gazdasagos Kanal diszdoboz utan is nezek, a vegen sikerul 5000 alatt hozzajutni :-)
0
2006. július 21., péntek 12:26
A boritón nem jelölik, hogy kétrétegű-e, szóval nem tudom.
Én a Duna Plázában vettem meg, az első emeleti egykori Virgin Megastoreban (most Hungarostore).
0
2006. július 21., péntek 12:06
Hol lehet 5500-ért kapni??? Vagy 6150-ért?
A kép tehát átlagos, de kétrétegű vagy sem?
0
2006. július 21., péntek 11:25
Én nemrég vettem meg ezt a díszdobozt: sima papírtok, amibe belegyömöszölték a 8 egyenként megjelent műanyag tokos dvd-t. Azér egész jól mutat a polcon és viszonylag strapa, nem olyan puha mint pl. A gyűrűk ura-trilógia díszdoboza. A képminőségtől ne várjon senki túl sokat, digitálisan megtisztított transzfert pláne ne: nagyjából egy tévéadás szintjét hozza, élénk színekkel, viszont az idő fogát jelző koszfoltokkal.

Megjegyezném, hogy az Xpress meglepően drágán adja ezt a gyüjteményt, én 5500 forintért vettem, igaz ebben benne van 10 százalék kedvezmény, de a teljes ár akkor is csak 6150. Akciós árnak nevezni az itteni 6990-et finoman szólva átverés, bolti árnak bejelölni a 7990-et pedig pláne az!  
0
2006. július 21., péntek 10:29
Azt nem tudja valaki, hogy ez duplarétegű kiadvány? Már csak azért érdekel, mert azt tudom, hogy sajnos nem eredeti a szinkron, igaz a két főszereplő hangja a régi színészekkel készítették újra, de a kép minőségéről nem tudok semmit. Mert ha egyoldalas dvd-re raktak, 3 epizódot, akkor a kép sem lehet túl jó.
0