Keresés

Keménykalap és krumpliorr

2006. augusztus 29., kedd 14:57
a kiadó számít
és most nem az ingyombingyom kft adta ki
tehát akár jó is lehet
0
2006. augusztus 3., csütörtök 15:42
Köszönöm, hogy utánanéztél! Akkor marad a bizonytalanság, míg valaki meg nem veszi. Addig én sem lépek, amíg ki nem derül valami (remélhetőleg biztató) erről az új kiadványról. Tudom, hogy amit az első szériából (ráadásul drágán) megvettem, az nem egy minőségi kiadvány, de a semminél jobb. Hátha az új kiadás más! ;-)
0
2006. augusztus 3., csütörtök 15:26
Megneztem. Semmi nem derul ki: van-e extra es felujitas, semmi. Egy biztos, hogy ez is a teljes TV sorozat, es szokas szerint ra van irva, hogy az MTV archiv anyagabol keszult.
0
2006. augusztus 2., szerda 17:12
Nem emlékszem extrára sem, de holnap délben megnézem megint figyelmesebben.
0
2006. augusztus 2., szerda 16:51
Extrát nem említettek a borítón? Valami oka csak van annak, hogy 2 lemez lett belőle. Most nézem az enyémen, hogy az első kiadás DVD9 lemez, tehát biztosan nem azért volt vacak a mnőség, mert ráerőszakolták egyrétegő DVD5-re. Nem emlékszel a borító hátuljára?
0
2006. augusztus 2., szerda 16:43
Nincs ráírva a dobozra, hogy digitálisan javított, csak az, hogy második kiadás. A szokásos MTV mesetár sorozat logó.
0
2006. augusztus 2., szerda 16:30
"Vagy majd itt talán valami jótétt lélek majd beszámol..."

Ebben bízom én is. Jó lenne valahol (legalább a neten) nyomára akadni a kiadványnak (nekem eddig nem sikerült), hátha megtudunk valamit, hogy miért is kétlemezes? Legalább javítottak-e rajta, ha extra nem is fér bele a költségvetésbe stb.
0
2006. augusztus 2., szerda 16:26
Én is kölcsönkértem, megnéztem és azt mondtam: ez olyan gyenge, hogy még átmásolni sem érdemes egy 200 forintos dvd-re, mert a szívem szakad meg ha ránézek. Pedig hát azt hiszem sokunknak ez gyerekkorunk kedvenc egészestés mozija és tv sorozata. Sajnos a Le a cipővel-lel ugyanez a történet. Mindkettőt rá kellett volna rakni egy kétrétegűre. Az Öreg bánya és az Utánam srácok már kétrétegűek, elfogadható minőséggel.
Az meg nagyon durva, hogy a barátom is 3290-ert vette ősszel, de januárban már 950 volt.
Most 2*950-et megérne, de előbb muszáj lesz valakinél belenézni...
Vagy majd itt talán valami jótétt lélek majd beszámol...
0
2006. augusztus 2., szerda 16:17
Te mindenhol megtalálsz? :-))) Amúgy mondom is! Emberiességellenes cselekedet volt kiadni azt a szuper sorozatot úgy, ahogy megtették!
0
2006. augusztus 2., szerda 16:12
Mondhatod Bagamérivel kórusban: "Meg vagyok átkozva!" :-)
most posts by TM
0
2006. augusztus 2., szerda 16:10
Na, ha tényleg jobb minőségű, akkor megéri váltani! És basszus! Én abba a körbe kerültem a megjelenéskor, amelyik még kicsivel több mint 3000 Ft-ot fizetett az első, igen gyenge változatért. Nemhogy a borító zsenge, de legbosszantóbb a búgó hang és a VHS-nél ismert csíkvándorlás alulról felfelé, mint amikor egyenetlen a szalag. Pedig ez DVD lenne, könyörgöm! Majdnem könnyeztem, amikor megláttam 990-ért a boltokban. Azért a szemétségnek is van határa!
0
2006. augusztus 2., szerda 15:38
Ma lattam a Saturnban, hogy megjelent a Keménykalap és krumpliorr 2. kiadasa. 2 dvd-n van (2*990 Ft), lehet, hogy jobb a minosege? Kulonben nem lett volna ertelnme a masodik kiadasnak. Nem sikerult kideriteni a boritorol, de az elso kiadas kepe nagyon gyenge, eppen ezert nem is vettem meg. Azt sem ertem itt miert nem kaphato???

0