Én sem reagálnék rózsásan egy ilyen helyzetben, bár valószínű azért nem nyílt rólam ilyen topic, mert nem adtam rá okot - szerintem ez jelenthet valamit.
Viszont ha már megtörtént, elgondolkodnék, vajon jól teszem-e, hogy a társaimat, mindenki mást (rajtam kívül) hibáztatok a történtekért, teljesen figyelmen kívül hagyva, hogy ami és ahogy történt, az mondjuk miattam történt így...
Ha a kacsa nem tud úszni, azért nem a víz a hülye.
0
2006. augusztus 17., csütörtök 17:30
653
Hát be.AZ BIZTOS!
0
2006. augusztus 17., csütörtök 17:29
218
a topic elérte célját,lehet pezsgőt bontani,grat.
0
2006. augusztus 17., csütörtök 17:28
16099
Jó, ok befejzetük!
Én többet a büdös életbe nem jövök ide, a filmjeiteket meg bekaphatjátok!
FIKÁZZATOK CSAK NYUGODTAN! Hajrá!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2006. augusztus 17., csütörtök 17:26
644
Nemtom,de nekem tetszik ez a topic.......bocsi Tadam..... Az ilyen topicokkal kerülnek felszínre leginkább az emberi tulajdonságok,és itt a beszélgetések menete is sokszor nem várt mélységeket tár fel......:D Meg maga a címis....VIGYÁZZ TADAMMAL....ezoylan figyelmeztető jellegű,mint a ,,vigyázz,csúszós padló" vagy ilyenek.....még többet ért volna el a topic megnyitója ha a topicot ,,VIGYÁZZ TADAM" nak nevezi el(elősször énis eztolvastam:D) És ez is mutatja Tadam népszerűségét:Igen Tadam,elértél valamit!!:D
0
2006. augusztus 17., csütörtök 17:13
218
én pedig nem fogok finomkodni,aki ilyen címmel meg tud nyitni egy topicot,az nekem ne magyarázzon!!soha és sehol nem tudtam tolerálni ha valakit nyilvánosan lejáratnak!Tadamot itt majdnem mindenki ismeri,és el tudja dönteni hogy érdemes-e vele üzletelni vagy sem!megvan szerencsétlennek gondolom a maga baja,mi még tegyünk rá egy lapáttal!
0
2006. augusztus 17., csütörtök 17:02
1346
Téglagyári megálló értelmes és érthető kritikát írt a topicról, amit szívesen vettem és értelmesen válaszoltam.
Lehet engem a topic, a Te hozzászólásod pedig Téged minősít...
0
2006. augusztus 17., csütörtök 16:58
218
vazzeg milyen topicokat tudnak indítani emberek,ez egyszerűen már szánalmas!!egész eddig azt hittem hogy ide értelmes emberek járnak,dehát ez aztán..pfffffffffffffff
0
2006. augusztus 17., csütörtök 16:48
1346
Ja! Nagyon eltévedtem akkor! Már gondolkodtam melyik téglagyárunkhoz lehet közöd :)
0
2006. augusztus 17., csütörtök 16:47
52685
Egyre díszesebb a gráfiám! Szóval: bábfilmben.
most posts by TM
0
2006. augusztus 17., csütörtök 16:46
52685
A Mirr Murr, a kandúr című bábfilmem így hívták a gömbölyded ebet, mert abban a megállóban találták.
most posts by TM
0
2006. augusztus 17., csütörtök 16:42
1346
ezt elárulod nekem? :)
Te mért vagy Téglagyári megálló? Csak azért kérdem, mert én egy sok téglagyáras cégénl dolgozok! (komolyan)
0
2006. augusztus 17., csütörtök 16:36
52685
Jobban örülnék ilyeneknek hogy:
"A legnagyobb filmrajongó" "A férfi, aki tetszik nekünk" "Megáll(Ó) az ész!"
:-)
most posts by TM
0
2006. augusztus 17., csütörtök 16:26
9489
Talán tényleg túlzás erre egy külön topic, de azért azt ne felejtsük el, nem zörög a haraszt...
Van valaki, akinek adott már el lemezt, mióta meghirdette a sürgősen eladandó gyűjteményét? / a sürgősen szó hangsúlyos/ Mert nem úgy tűnik.
Valószínűleg ilyen komolytalanul azt fogja elérni, h a kutya nem vásárol tőle, pedig egy vagyont szerezhetett volna. kicsit olyan ez, mint az eBay. Ha sok a negatív visszajelzés valakiről, elveszti a vevőit.
Én még reménykedem a korrekt üzletben,bár ha a héten nem kerül pont az ügy végére, én is elállok az üzlettől, ahogy sokan már.
Ahogy írtam, egy külön topic valóban túlzás, bár azért az sem leht véletlen , h egy hasonló című topic már született. Mindenesetre ígérjük meg a békesség jegyében, h ha nyélbe ütjük vele valaha az üzletet, kap egy harmadk topicot, amiben pozitívumokat mondunk el róla. Így lenne korrekt.
0
2006. augusztus 17., csütörtök 16:20
1346
Te mért vagy Téglagyári megálló? Csak azért kérdem, mert én egy sok téglagyáras cégénl dolgozok! (komolyan)
0
2006. augusztus 17., csütörtök 16:19
1346
Ha csak ez a gond és szeretnéd létrehozok Neked 3 topicot:
- Vigyázz téglagyári megállóval - Téglagyári megálló a karib tengeri dvd-kalóz - Törött Porotherm a téglagyári megállóban
:)))
Alapból naív vagyok, sosem gondoltam volna, hogy itt van már olyan akiről topik van! Főleg negatív kicsengésű.
0
2006. augusztus 17., csütörtök 16:17
52685
Te meg ne legyé má mindig gyorsabb nálam, mer istenuccse nyitok rólad is (még)egy topicot!
most posts by TM
0
2006. augusztus 17., csütörtök 16:15
52685
Ész nélkül akkor sem kell topicot nyitni, nézz körül előtte, hogy van-e ilyen témakör, vagy sem! A jobb oldali kis négyzetre kattintva legördítheted az összes eddigi topicot, s akár időrendben, akár ábécé szerint is megnézheted őket. Egyébként nem Tadamot védem, csak féltékeny vagyok, hogy már legalább két topicot róla neveztek el itt a Pressen! :-)
most posts by TM
0
2006. augusztus 17., csütörtök 16:15
17243
na de könyörgöm!
1. tadam-fikázó topik már van. 2. aki azt ismeri, s mégis üzletel vele, az magára vessen. :) 3. vazzeg, disztingváljatok már.
0
2006. augusztus 17., csütörtök 16:10
1346
Szerintem azt a TOPIC-ot kell törölni, amelyikhez nem szól senki! Az mutatja egy Topic létjogosultságát, ha nap mint nap írnak bele, érdekli az embereket, aktívak benne, akkor is ha Neked nem tetszik. Lehetne pl. "Burzsoázia diszkrét bája", ami jó film és gyönyörű topic név, ha nem ír bele senki, lepisilte a kutya :)
0
2006. augusztus 17., csütörtök 16:07
1346
Ha Te is az átvertek közt leszel, talán nem így gondolod majd... Nem Tadam piszkálása volt a cél!!! Hanem az infók róla. Talán a cím tényleg nem jó. Engem az is érdekelne, ha valakit hívott és korrekt üzlet volt, tehát nem csak negatívumok!
0
2006. augusztus 17., csütörtök 16:07
953
Tadam-ot személyesen nem ismerem ,kritikái alapján tudnám megitélni de nem fogom sem öt, sem senki mást.Felesleges bomlasztani a rendet a káoszban.ha személyes problémád van vele négyszemközt oldjátok meg.Senki nem fog senki pártjára állni.Személyes véleményem közé tartozik ("használt DVD lemezeket soha nem vennék,utálom ha más is hozzá nyúlt még ha vigyázott is rá.Nem veszem el magamtól azt az örömöt,hogy elsőként szagoljak bele a frissen bontott dobozba.") az ,hogy a eladó dvd topicot TÖRÖLNI kellene.
0
2006. augusztus 17., csütörtök 16:00
2007
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. augusztus 17., csütörtök 15:58
1346
Itt az új topic, ide lehet írni a tapasztalatokat!