Keresés

Melyik a legjobb Batman film szerintetek?Miért?

2006. augusztus 25., péntek 2:46
Hehe , ha az lenne a következő rész címe, hogy Batman:Folytatás, vagy valami ilyesmi, akkor lehet, hogy Batman: Sequel, lenne a címe,(szerencsére ettől megkíméltek az alkotók,mert a Batman:Kezdődiket is nehezen emésztettem meg, nemhogy egy Batman: Folytatódikot) :) de  igazából ezt azokhoz a filmkehez(folytatásokhoz) szokták, írni, amelyeknek, még nem tudják a hivatalos címet..Szóval: a 2008as Batman címe: The Dark Knight. Ennyi, érdekes lesz, hogy az első Batman, amelynek nem szerepel a címében a főhős neve, nah mind1, magyarországon biztos Batman: A sötét lovag címen fog futni, ha csak nem Gagyi/Fekete lovagként ;)

Jah, és szerintem már most fölösleges elkezdeni a Jokereket összehasonlítani,úgyanis ahogy Chrisitan Bale, úgy Heath Ledger is teljesen másféle karakter lesz mint az eredeti Joker. Az más kérdés, hogy a képregényhez képest, majd össze lehet vetni Nicholson és Ledger Jokerét, ám az előbbinek semmi köze nem volt a comics szereplőjéhez, mégis kúlt karakter lett..Egyébként ha belegondoltok, az eddigi Batmanek tényleg a villainokról szóltak, a főszereplő szinte csak kellékként szolgált. Na ilyen szempontból össze lehet hasonlítani a régi Batmaneket az újal..de ebben (is) egyértelműen Nolané nyerne..
0
2006. augusztus 25., péntek 2:34
nem kérdés, a denevérember.
0
2006. augusztus 25., péntek 1:54
Na re!Sztem nem lehet összehasonlitan a kezdödiket a többivel ez már sokkal komolyabb és ne vegye senki sértésnek esetleg,de nekem mint nagy képregény rajogonak(nem csak batman) sokkal jobban elképzelhetö a kezdödik egy kis fasza képregény formába is,mint a többi a képregény hangulatot nem annyira adták vissza nekem a régiek inkább uj atmoszférát teremtettek benne az alkotók.Sztem akkor is a kezdödik a legjobb,meghato,látványos,jo monologok stb...Szal én nagyon örülök h a polcomon van a dupla lemezes változata,amugy öcséimnek meg van pár régi azok is jok csak teljesen más hangulatu.Izlések és pofonok.Amugy mi az a Dark Knight amivel majd hasonlitgani lehet egyiok hozzászolo szerint,mert én csak arrol tudok h 2008ba jön a Batman:Sequel.Amibe Joker lesz,attol kicsit tarok mert bukta is lehet de ha az elsöt követi mindenbe szuper lesz.Szal mi az a Dark knight amit irt itt valaki?
0
2006. augusztus 25., péntek 1:40
Baman: kezdődik! (9/10)
Batman (8/10)
Batman visszatér (7/10)
Mindörökké Batman (4/10)
Batman & Robin (1/10)
0
2006. augusztus 25., péntek 0:57
De hiába nézed meg sorban..mivel semmi közük egymáshoz.  Akár úgy is lehet tekinteni a Batman Begins címét, mint egy teljesen új kezdet. Nem véletlenül nem az az első felirat a film végén, hogy "directed by Cristopher Nolan" , hanem hogy "Batman:Begins" -->tehát most kezdődik csak az igazi Batman..fölösleges hasonlítgatni tényleg. Mint hogy nemlehet összehasonlítani az Aranycsapatot a mostani válogatottal, bár mindkettőnek csak Magyar labdarugó válogatott a neve..hehe. Ellenben pl az új Supermannel, amely ugyanazt a vonalat képviseli, és viszi tovább ,mint az eddigi filmek, tehátott érdemes hasonlítgatni. A Batman esetében azonban fölösleges, majd a The Dark Knightot a Beginsel, nah azt majd érdemes lesz..:)
0
2006. augusztus 25., péntek 0:10
De ha a Batman filmben Joker öli meg a szüleit, akkor a Batman:kezdődik filmben is annak kellett volna megölnie nem? Mert ha sorba megnézed, Batma:kezdődik, Batman akkor kicsit összezavarodik az ember.
0
2006. augusztus 25., péntek 0:06
"Kezdődiknél 1 bajom van, hogy Joker öli meg a szüleit, ebben meg más és meg is öli. Akkor nem Joker őlte meg?"

A képregényben (ami alapján készült a film) sem Joker volt a gyilkos.
0
2006. augusztus 25., péntek 0:04
Szerintem is a Mindörökké Batman, remek alakítások nincs unalmas rész benne.
De nekem mind az 5 Batman megvan és töbször megnéztem őket. De legjobban nekem a Mindörökké Batman jön be. Batma: Kezdődiknél 1 bajom van, hogy Joker öli meg a szüleit, ebben meg más és meg is öli. Akkor nem Joker őlte meg?
Sajnos nem hozták össze a Batman: Kezdődik és a Batmant.
0
2006. augusztus 24., csütörtök 22:47
Batman (10/10) a legjobb a Batman kezdődik kb tényleg csak (10/5)
0
2006. augusztus 24., csütörtök 22:45
Annyit korrigálnék, hogy Jack Nicholson azért kaszált 30milliót, mivel lemondott a gázsijáról, és szerepéért inkább  a bevétel egy bizonyos százalékát kérte..:)
0
2006. augusztus 24., csütörtök 22:33
Batman: Kezdődik 10/10
Batman 9/10
Batman Returns 8/10
Batman Forver 6/10
Batman & Robin 4/10
(Batman: Dead End 10/10)
0
2006. augusztus 24., csütörtök 22:31
Sziasztok.
Szerintem a legjobb Batman film a Batman, ezt követi a Batman vissaztér, majd a két színes mese ( azért azokat is szeretem).
A Batman: Kezdődik más világ egy kicsit. Nekem még szokatlan, lehet majd megveszem ezt is DVD-n.
A Batman filmekben nekem a Batmobilok tetszenek alegjobban, főleg a Mindörökké Batman-ben.
Aztán ott van még Kim Basinger :), Misell Pfejfer sztem nem jó nő, meg Uma Törmen sem.
Az új Batmobillal kezdek megbékélni.
0
2006. augusztus 24., csütörtök 22:30
Szerintem a Batman a legjobb!
Csakis Jack Nicholson miatt!!! :D

A filmért Michael Keaton: 1 millió dollárt, míg Nicholson 30 millió dorllárt kaszált!
Ebből is látszik, h csak Jack miatt lett ilyen a film!
0
2006. augusztus 24., csütörtök 22:24
Szeretem én is a Batman: Kezdődiket; ez a legkomolyabb Batman film, de számomra a legszórakoztatóbb a Mindörökké Batman.

A gonoszok meg sajnos néha agyalágyultak.
0
2006. augusztus 24., csütörtök 22:15
Rangsorolva:Batman 10/10 ( Jack Nicholson szinészi játéka és Prince zenéje hatalmas).
                    Batman visszatér10/8 (Michaelle Pfeiffer a legjobb macskanő).
                    Batman mindörőkké 10/5 (sok sztár semmiért,Jim Carrey  mélypontja) .
                    Batman és Robin10/6(Schwarzennegger topogása röhelyes)
                    Batman kezdődik10/4(Szörnyü, olyan mint az ELEKTA szétszort.                  1 pozitivum Gordon felügyelő feltörekvése).
Mindenesetre számomra (és szerintem sokak szerint ) a legjobb batman MICHAEL KEATON.
0
2006. augusztus 24., csütörtök 21:39
Mindörökké Begins :) Az új Batman-mozi klasszisokkal jobb a többinél, bár Burton filmjei is korrektek. Schumacherről próbálkozásairól ne beszéljünk.
0
2006. augusztus 24., csütörtök 21:34
Szerintem Burton első Batman-je a legjobb
0
2006. augusztus 24., csütörtök 20:25
Messze első a Batman: Kezdődik.
Emberi történet,a gonoszok itt még nem agyalágyultak.A szinészgárda kitünő.
0
2006. augusztus 24., csütörtök 20:07
Nekem a Batman:Begins nem tetszett. Untam, de nagyon. Lehet, hogy én vagyok a hülye, de nekem hiányzott belőle a misztikum, próbálták reálisabbá tenni, lehozni Batman-t a földre, de nekem ez nem jött be. Ráadásul Katie Holmes csapnivaló volt, nem csak mint színész, de a szerepe szerint is. Moziban még lekötött a film első fele, csak a második felén kezdtem el unatkozni, hiába volt tele akcióval. DVD-n már az elejét is untam.
Bocs, de én nem vagyok kíváncsi, honnét szerezte Batman a kütyüit. Szerintem illúzióromboló. Főleg a Battraktor, amivel a házak tetejét szántotta.

Az első Batman klasszikus, és a második is jó, főleg Michelle Pfeiffer miatt! ;)
Szeretem mindkettőt, kellőképpen sötét a hangulatuk, és én bírtam Michael Keaton-t is, mint Batman-t. Meg különben is, ezeken nőttem fel! A fiatalkori behatásoktól nehéz szabadulni! :)

A Batman Forever az, amit legszivesebben nézek, pedig vannak hibái! ;)
De valahogy mégis nagyon megfogott. A színészek ripacskodnak, de talán pont ettől olyan szórakoztató. Szóval azt hiszem, nekem ez a kedvencem! :)
Lehet, hogy hatásvadász, de nem akar művészkedni, csak szórakoztatni. Én pedig egy Batman-filmtől nem várok többet.

A Batman&Robin viszont csapnivaló. Nem bírtam végignézni...

0
2006. augusztus 24., csütörtök 19:48
Nekem is a Batman:Begins. A legrosszabb pedig a Batman & Robin. Gondolom ebben is hasonló mindenki véleménye.
0
2006. augusztus 24., csütörtök 19:48
A Beginst, nem lehet összehasonlítani a többivel, külön kategória.  Nekem mégis, az új Batman a kedvencem, de nem azért mert jobb mint a többi, hanem mert más. A régiek közül pedig a sorrend : Batman Forever, Batman, Batman & Robin, Batman Returns

Egyébként, a témát már kiveséztük  a Dark Knightos topicban is. Nem is akár hogy;)
0
2006. augusztus 24., csütörtök 19:39
hurrá! még egy batman topic! :)

amúgy: batman: begins. toronymagasan.
0
2006. augusztus 24., csütörtök 19:36
batman - kezdődik
0
2006. augusztus 24., csütörtök 19:29
Szerintem is.
0
2006. augusztus 24., csütörtök 18:45