Hehe , ha az lenne a következő rész címe, hogy Batman:Folytatás, vagy valami ilyesmi, akkor lehet, hogy Batman: Sequel, lenne a címe,(szerencsére ettől megkíméltek az alkotók,mert a Batman:Kezdődiket is nehezen emésztettem meg, nemhogy egy Batman: Folytatódikot) :) de igazából ezt azokhoz a filmkehez(folytatásokhoz) szokták, írni, amelyeknek, még nem tudják a hivatalos címet..Szóval: a 2008as Batman címe: The Dark Knight. Ennyi, érdekes lesz, hogy az első Batman, amelynek nem szerepel a címében a főhős neve, nah mind1, magyarországon biztos Batman: A sötét lovag címen fog futni, ha csak nem Gagyi/Fekete lovagként ;)
Jah, és szerintem már most fölösleges elkezdeni a Jokereket összehasonlítani,úgyanis ahogy Chrisitan Bale, úgy Heath Ledger is teljesen másféle karakter lesz mint az eredeti Joker. Az más kérdés, hogy a képregényhez képest, majd össze lehet vetni Nicholson és Ledger Jokerét, ám az előbbinek semmi köze nem volt a comics szereplőjéhez, mégis kúlt karakter lett..Egyébként ha belegondoltok, az eddigi Batmanek tényleg a villainokról szóltak, a főszereplő szinte csak kellékként szolgált. Na ilyen szempontból össze lehet hasonlítani a régi Batmaneket az újal..de ebben (is) egyértelműen Nolané nyerne..
Jah, és szerintem már most fölösleges elkezdeni a Jokereket összehasonlítani,úgyanis ahogy Chrisitan Bale, úgy Heath Ledger is teljesen másféle karakter lesz mint az eredeti Joker. Az más kérdés, hogy a képregényhez képest, majd össze lehet vetni Nicholson és Ledger Jokerét, ám az előbbinek semmi köze nem volt a comics szereplőjéhez, mégis kúlt karakter lett..Egyébként ha belegondoltok, az eddigi Batmanek tényleg a villainokról szóltak, a főszereplő szinte csak kellékként szolgált. Na ilyen szempontból össze lehet hasonlítani a régi Batmaneket az újal..de ebben (is) egyértelműen Nolané nyerne..
0