Helyesbítek: kocsis.kati@freemail.hu a helyes mélcím.
Bocs, kispatkány, hogy tévesztettem. ;-)
0
2006. december 3., vasárnap 21:12
7271
KÜLÖNÖS EMBERKÉK OLVASGATJÁK AZ XPRESS FÓRUMAIT:
Érdekességként említem meg, az elébb kaptam egy kedves virtuális képeslapot bizonyos kovacs.kati@freemail.hu emilcímről, a feladó aziránt elégedetlenségének adott hangot, hogy le mertem fikázni a film leendő borítóját. A szövegezése rendkívüli primitívségről tett tanúbizonyságot. Ha valakit érdekel, elküldöm mailben, mert bemásolni nem merem, tuti kimoderálják. Feltételezem, a feladó ezt a hsz-omat is olvassa: üzenem neki, ment a válasz. Remélem, sikerül vele örömet okoznom. :-)
ui: Rot in hell, maggot!
0
2006. november 21., kedd 15:45
7271
Oké, majd nyúlok vhonnan egy digitgépet, és tolom.
0
2006. november 21., kedd 14:51
702
Naná, hogy dobdd fel, hadd sárguljak én is egy kicsit.
0
2006. november 20., hétfő 18:46
7271
Anno ezt még a Howlinggal együtt rendeltem meg, annak is nagyon szép a kivitele. A megoldás hasonló ehhez, csak az átlátszó külső tok helyett egy papírbugyi van, ami úgy néz ki, mintha belemart volna egy FARKASEMBER! :-), és a lyukakon átsejlik az itthon is kapható verzión látható sikoltó néni. Az egy kicsit kárpótol az eme kiadvány felett érzett hiányérzetem miatt. :-) Ha majd módomban áll, szívesen feldobom ide, ha érdekel.
Üdv!
0
2006. november 20., hétfő 18:34
7271
"Ez az én verziónál nem jön át, csak a két lemezt bámulva." = "Ez az én verziómnál nem jön át, ha csak a két lemezt nézem."
Így akartam.
0
2006. november 20., hétfő 18:33
7271
Óóóóóáááááááóóó!!! :-((
Brühühühühühű!!!
De király, hú, most aztán sárgulok rendesen. :-) Grat, tényleg csudaszép. Nagyon tetszik, hogy a szitázások képei a digipakban értelmet nyertek: a metamorfózist örökítik meg folyamatában. Ez az én verziónál nem jön át, csak a két lemezt bámulva. Itt nagyon mutatós. Már ezért megérte. :-) Meg jópofa, hogy a filmcím nem a papírtokon van, hanem a műanyag "bugyin". Zseniális. Kis füzet uaz, borító képe dettó, szita dettó.
Klassz, tényleg. :-) És köszi, hogy felpakoltad.
0
2006. november 20., hétfő 18:16
702
Szia Dragonslayer !
Képek a digipack-ról, amit említettem:
0
2006. november 16., csütörtök 9:25
7271
Sajna, nem. Benned bíztam. :-)
A képeket meg nagyon várom. Ha nem túl nagy, nem tudod elküldeni mailben? Mondjuk, én a dupla amaray tokos kivitellel is ki vagyok békülve, de azért szívesen megkukkantanám.
Thx!
0
2006. november 16., csütörtök 9:21
702
Bocsi Dragonslayer ! Most találtam a nekem indított fórumodat. Igen arról a kiadásról van szó, amiről egyszer beszéltünk, de akkor is említettem neked, hogy volt az elején digipack csomagolásban is. 21-edik évfordulós különleges kiadás. Kihajtható papírtok, fölülről ráhúzható átlátszó műanyag fekni. A borítón előlről nincs rajta a cím, hanem a műanyag feknire van nyomtatva ezüst betűkkel, így ráhúzva olyan mintha a tokon lenne. Érdekes megoldás, nem mondom, hogy a legszebb Universal digipack, de ezzel a filmmel nekem mégis fontos. Az e-Bay -en még néha látom, én is onnan vettem volna meg, ha egy kedves szegedi emberke nem ajánlotta fel volna az övét, miután látta a film kritikájánál, hogy keresem. Majd teszek fel róla képeket, de ennek egyenlőre nálam tudáshiánybeli akadályai vannak.
Azóta sem találtál mást arról a véres teliholdról ?
0
2006. november 15., szerda 22:54
3
Remélem,hogy a fangoria meg erölteti magát és ezt a remek alkotást jó minöségben fogja kiadni mert eddig ez távol ált töluk....
0
2006. szeptember 10., vasárnap 12:01
489
Már nagyon várom hogy gyűjteményem éke legyen e remek darab!
0
2006. szeptember 7., csütörtök 13:39
7271
Hi American Werewolf! Arról az angol kiadásról írsz a film adatlapján, amiről egyszer dumáltunk? Nekem van egy 2002-ben megjelent angol verzió, 2 lemezes, de nem digipackos. Te hol láttál papírtokos kiadást? Nagyon érdekelne. Köszi.