Keresés

Megjelenések

2024. szeptember 15., vasárnap 17:24
Nem veszem készpénznek a dolgot, amíg nem jelennek meg tesztek a kiadvány specifikációiról mondjuk a blu-ray.com-on.
0
2024. szeptember 15., vasárnap 8:24
tumi írta:
"Ha" igaz amit hallottam, akkor a Sonyt még teljesen ne temessük :)

Lehet utóbbi miatt ír az Amazon a Columbia Classics 4K Ultra HD Collection Volume 5-nél magyar hangot. Aztán majd ha megjelenik kiderül marad is-e.

A hatból három film korábban már megjelent BD-n magyarul (Az ártatlanság kora, Aranyoskám, Kisasszonyok), valószínűleg azért írják a magyart, mert ezek nem kaptak remasztert és a korábbi lemezeket rakták az UHD-k mellé. Én azért óvatosan kezelném ezt a dolgot.

Ha a Sony annyira vissza akarna rakni minket a fizikai hordozóira, akkor a Bad Boys 4-en is ott lennénk valószínűleg. De ez nem történt meg.
2
2024. szeptember 11., szerda 8:35
tumi írta:
Ahogy elnézem ez a fórum lassan teljesen halott... Gondolom akkor már itt az Xpress-en csak a Fanservice megjelenéseire számíthatunk... :(

Én szoktam sasolni, de nem igazán vannak új hozzászólások, mert szinte alig van új megjelenés, így nem is igazán van miről beszélni.
Sajnos a streaming , covid, torrent nagyon megölte ezt az egészet.
Talán ha a Gamma és a Pro-video feltámad hamvaiból, akkor lesz valami, de nagyon nagy a csönd, meg se Sony,Disney, Warner, Universal, Paramount, szóval mi jelenhetne meg azt nem tudom.
Jók ezek a kis független kiadók, de többnyire nekem nem igazán sokat mondó filmeket adnak ki, amiket nem igazán raknék a polcra, csak hogy ott álljon.

Én most a régebbi hiányzó kiadványokat vadászom, meg külföldről a magyar szinkronos újra megjelenéseket.

Lehet utóbbi miatt ír az Amazon a Columbia Classics 4K Ultra HD Collection Volume 5-nél magyar hangot. Aztán majd ha megjelenik kiderül marad is-e.

Na arra kiváncsi leszek én is.
I love NY
0
2024. szeptember 10., kedd 18:15
Mr.Sterling450 írta:
Ahogy elnézem ez a fórum lassan teljesen halott... Gondolom akkor már itt az Xpress-en csak a Fanservice megjelenéseire számíthatunk... :(

Én szoktam sasolni, de nem igazán vannak új hozzászólások, mert szinte alig van új megjelenés, így nem is igazán van miről beszélni.
Talán ha a Gamma és a Pro-video feltámad hamvaiból, akkor lesz valami, de nagyon nagy a csönd, meg se Sony,Disney, Warner, Universal, Paramount, szóval mi jelenhetne meg azt nem tudom.
Jók ezek a kis független kiadók, de többnyire nekem nem igazán sokat mondó filmeket adnak ki, amiket nem igazán raknék a polcra, csak hogy ott álljon.

Én most a régebbi hiányzó kiadványokat vadászom, meg külföldről a magyar szinkronos újra megjelenéseket.

0
2024. szeptember 10., kedd 16:40
Mozigépész írta:

0
2024. szeptember 10., kedd 13:44
katobazsika írta:

0
2024. szeptember 10., kedd 12:24
katobazsika írta:

Hát jóideje... Pedig hűséggel nézem az új termékek a kínálatban lapfült, de elvétve frissül és azok sem feltétlen olyanok amik érdekelnek... Visszatértünk oda, mint a kezdeti időkben, hogy kintről kell beszerezni dolgokat.  Kb 20-22 éve vagyok Xpress tag, emlékszem a kezdeti időkre, hogy vártuk a megjelenéseket, vagy, hogy kintről esetleg mit szereztünk be mert egy hangyafasznyit hamarabb jelent meg, vagy nagyobb volt a bitráta... Akkor úgy voltam, hogy megvettem jópár dolgot kintről, persze messze nem olyan mértékben mint itt jópar igazi nagy gyűjtő, de van azért sztem párszáz kiadványom kintről, aminek jórésze anglia, minimális meg amerika. De azóta eltelt majdnem 2.5 évtized és van már egy kislányom, így a magyar vonatkozás nélküli gyűjteményépítés nem a legideálisabb...
0
2024. szeptember 10., kedd 9:06
I love NY
0
2024. augusztus 16., péntek 22:27
Adama írta:
Kedvencek temetője 35. évfordulós kiadásán, ami szeptemberben jelenik meg az angoloknál, a 4K lemezen van magyar szinkron és felirat.

Mivel az UHD-lemez tartalma megegyezik a 2019-es kiadáséval, ez nem meglepő.
0
2024. augusztus 16., péntek 19:31
Kedvencek temetője 35. évfordulós kiadásán, ami szeptemberben jelenik meg az angoloknál, a 4K lemezen van magyar szinkron és felirat.
0
2024. augusztus 12., hétfő 20:43
Ha valakit nem zavar a magyar vonatkozás hiánya, nyugodt szívvel ajánlom a https://cinemaclassics.com/ webshopot. USA-ból postáznak jozzánk is, kb 2-2,5 hét a szállítási idő, nagyon jól csomagolnak, nekem nagyon bevált. Kino Lorber, Shout, Criterion, minden van itt!
I love NY
0
2024. augusztus 10., szombat 10:33
columbo26 írta:
A Filmega kiadónál megjelentek az alábbi filmek Blu-rayen:

- Inkább lennék özvegy (Annette Bening, Bill Nighy)

-  A vörös ügynök (Judi Dench, Sophie Cookson)

- A hatalom árnyékában (javított képarányos! George Clooney, Ryan Gosling)

- A fekete ruhás nő (Daniel Radcliffe)

- Paddington (A harry potter alkotóitól, Nicole Kidman, Hugh Bonneville, Sally Hawkins

- Öt emelet boldogság (Diane Keaton, Morgan Freeman)

Altamira felfedezése (Antonio Banderas)

Julieta (Adriana Ugarte, Emma Suárez)

Paterson (Adam Driver, Golshifteh Farahani)

Fájdalom és dicsőség (Pedro Almodóvar filmje, Antonio Banderas, Penélope Cruz

https://filmega.hu/blu-ray

Az Öt emelet boldogság már a polcon van, nagyon vissza adja a New York-i feelinget a film, de ezen kívül is nekem nagyon tetszett. A hatalom árnyékában-t még nem láttam, de hallottam hogy jó film, szerintem az lesz a következő vétel.
I love NY
0
2024. augusztus 9., péntek 12:15

- Paddington (A harry potter alkotóitól, Nicole Kidman, Hugh Bonneville, Sally Hawkins

0
2024. augusztus 9., péntek 12:15

0
2024. augusztus 6., kedd 19:37
Evita magyar vonatkozású dvd/bd, bontatlan csomagolásban lenne valakinek?
0
2024. augusztus 3., szombat 20:02
Jester írta:
Az angoloknál október 14- én jelenik meg 4K formátumban Tarr Béla filmje, a Weckmeister harmóniák.

Hűha! Libabőrös lettem.

Én meg megyek húzni a lóbőrt...
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2024. augusztus 3., szombat 19:49
Adama írta:
Az angoloknál október 14- én jelenik meg 4K formátumban Tarr Béla filmje, a Weckmeister harmóniák.

Hűha! Libabőrös lettem.
0
2024. augusztus 2., péntek 21:52
0
2024. július 26., péntek 12:47
Dömi írta:
A Paramount filmeknek is annyi már. Ugyanis a következő új filmeken már sehol nem vagyunk rajta sehol. Ezt is süthetjük. Köszönjük PV / GHE / Fotelmozi trió... Mindent tönkre tetteket! Úgyhogy itt nem lesz ősszel semmi...

Akkor nem árt beszerezni még a hiányzó Paramount kiadványokat itthon amíg lehet... :-S
1
2024. július 25., csütörtök 16:47
A Paramount filmeknek is annyi már. Ugyanis a következő új filmeken már sehol nem vagyunk rajta sehol. Ezt is süthetjük. Köszönjük PV / GHE / Fotelmozi trió... Mindent tönkre tetteket! Úgyhogy itt nem lesz ősszel semmi...
0
2024. július 25., csütörtök 16:45
funtom (resigned) írta:
Illetve Hateful Eight-et is keresnek 4k vagy legalább bd formátumban magyar vonatkozással de cseheknél nem találok

Nem is fogsz mert az független film nálunk, úgyhogy csak magyar kiadást tudsz csak felkutatni. Sok sikert.
0
2024. július 24., szerda 20:09
funtom (resigned) írta:
Jaws 4K-t magyar vonatkozással honnan tudnék rendelni? Lehetőleg angol borítóval ha már magyar nincs ..

Illetvr Hateful Eight-et is keresnek 4k vagy legalább bd formátumban magyar vonatkozással de cseheknél nem találok
0
2024. július 24., szerda 19:57
Jaws 4K-t magyar vonatkozással honnan tudnék rendelni? Lehetőleg angol borítóval ha már magyar nincs ..
0
2024. május 23., csütörtök 20:04
Taxisofőr 4K Steelbook, szinkronnal, felirattal, előrendelhető: (Július 15.)

https://www.futuremovieshop.fi/taxi-driver-limited-edition-steelbook-p-5377.html
I love NY
1
2024. május 23., csütörtök 19:32
Dömi írta:
Nesze neked PV és Fotelmozi
Mind két 4k-s lemezen magyar szinkron és felirat!

[url=https://ibb.co/5jgmSwh][/url]

Nálam szintén, kiegészítve a Flashdance-el és a Vanília égbolt-al, a fóliázásuk miatt inkább ott vettem meg azokat is…
I love NY
1