Keresés

Megjelenések

2020. október 9., péntek 6:15
A tisztelt ProVideo újabb remek húzása, hogy se a Gyűrűk Ura, se a Hobbit trilógia 4k-s kiadások egyikére se kerültünk fel!
Köszönjük szépen!
0
2020. október 8., csütörtök 17:35
Nem volt, csak BD-n.
0
2020. október 8., csütörtök 17:09
A Tombstone volt nálunk DVD-n?
0
2020. október 8., csütörtök 15:57
MGM állítólag már a Universalhoz tartozik tudomásom szerint.
0
2020. október 8., csütörtök 15:52
Azt egyrészt a Criterion adta ki, tehát esélytelen, másrészt amúgy is az lenne, mivel MGM film, ami meg a Fox tulajdona.
0
2020. október 8., csütörtök 14:58
Amerikában megjelent újra remastered BD-n. Remélem egyszer nálunk is meg fog jelenni.
0
2020. október 8., csütörtök 14:58
Igen, tényleg!
Akkor ez már három film. Ebből is látszik, hogy kevés ilyen van. UHD-n pedig még egyáltalán nem jött ki olyan film, amely ne lett volna legalább DVD-n kiadva (olyan már volt, hogy a BD kimaradt közben). Legalábbis tudomásom szerint.
0
2020. október 8., csütörtök 13:18
Most ez sokkolt, hogy az Éjféli cowboy kijött BD-n. Mondjuk én kb. fél éve láttam és hatalmas alkotás, reméljük egyszer kijön újra.
0
2020. október 8., csütörtök 11:55
Igazad van.

Viszont eszembe jutott még egy cím: Az éjféli cowboy nem jelent meg DVD-n anno, míg BD-n az eredeti szinkronnal kiadták.

A Kegyetlen zsaruk nálam is biztos vétel, amennyiben marad az eredeti képarány, de ma már szerencsére nem divat a csonkolgatás.
0
2020. október 8., csütörtök 11:43
Az általad említett mindhárom film volt nálunk DVD-n is, csak nem volt rajtuk szinkron, a BD-vel ellentétben. De itt egyáltalán nem volt semmilyen DVD. Abban viszont teljesen egyetértek, hogy mivel független film, még nagyobb kuriózum. Baromira örülök neki.
0
2020. október 8., csütörtök 11:39
Hull a pelyhes, Thelma és Louise és az Utolsó akcióhős ugrik be hirtelen, de ezek stúdió filmek, úgyhogy a Kegyetlen zsaruk BD igazi kuriózum a maga nemében.
0
2020. október 8., csütörtök 11:33
A KEGYETLEN ZSARUK számomra az év megjelenése. Mivel nem volt DVD-n, azon ritka esetek egyike, amikor a film csak BD-n jelenik meg. Két ilyen filmre emlékszem csak (vagyis amikor a film egyáltalán nem kapott DVD-megjelenést): A jó, a rossz és a csúf valamint a Poltergeist II.: A túlsó oldal. Emlékszik még valaki ilyen esetre?
0
2020. október 4., vasárnap 13:37
Én úgy vagyok ezzel az egésszel, mint Clemente atya Angelo Provolone családi hátterének megértésével: "Ez egyre zavarosabb..." :)

Mindenesetre ha jól értem, a "régi idők nagy filmjeinek" - "Golfőrültek", "Szörnyecskék", "Beetlejuice", "Végtelen történet", "Vérbeli hajsza", stb. - megjelenésében, és olyan Disney kiadványokban, mint amit lentebb említettem, vagy éppen egy Star Wars "en bloc" díszdobozban nem lehet reménykedni, ugye?
0
2020. október 2., péntek 22:38
Igen, arról a filmről. Egyetértek, hogy csak az eredeti Garas Dezső szinkronnal adják ki.
0
2020. október 2., péntek 22:04
Te sem tudsz többet, csak úgy adod elő, mintha bennfentes lennél.
0
2020. október 2., péntek 21:58
A Belmondo-féle Profi-ról volt szó? Mert ha igen, akkor nagyon ajánlom, hogy bányásszák elő a Garas Dezső-féle szinkront hozzá, a Gátissal ki se adják...
0
2020. október 2., péntek 14:41
Legyen így! Tök jó lenne.
0
2020. október 2., péntek 14:18
Szerintem jön majd a többi is, csak egy hónapban nem tudják mindet kiadni.
0
2020. október 2., péntek 14:06
Ez tök jó, kell is majd mindhárom film.

Ami vicces, hogy persze nem volt garancia, hogy melyik film jelenik meg, de volt fb-n egy igényfelmérés erre a 3 filmre és még a Kutyaszorítóban, A remény rabjai és a A profi, Bronxi mese, Macskafogó, Valami Amerika címekre.

Gondolhatjátok, hogy ebben a társaságban mi győzött. És nem Az út, A túlélő és a Kegyetlen zsaruk volt az. Szóval kicsit így vicces, de örülök, hogy jönnek.
0
2020. október 2., péntek 13:57
Igen, az Az út.
0
2020. október 2., péntek 13:45
Ez a Cormac Mccarthy-s Út? Már megvettem az angoloktól, de dícséretes, hogy a csonka képarányos dvd után végre nálunk is megjelenik normális minőségben.
0
Egy másik online bolt kínálatából már rendelhetőek.
0
Ezek független filmek.

A konkurenciánál már előrendelhetőek.
0
2020. október 2., péntek 13:44
Ez mennyire biztos? Úgy tudom, hogy anno pl A túlélőre nem kerültünk fel. Pedig kellett volna a bd.
0
2020. október 2., péntek 12:58
Az út, A túlélő és a Kegyetlen zsaruk jön BD-n!

0