nightrace írta:Annyira nem értek a témához (forgalmazókhoz, mi miért, hogy jelenik meg vagy nem) de azt értem hogy mivel nem lesz itthon forgalmazás, valószínüleg nem kerülünk fel a lemezekre. Viszont csehektől előrendeltem “Az ördögűző” 4K változatát, ami most jelenik meg a napokban, magyar szinkronnal. Ugye a Warner is megszűnt idehaza, ezen viszont lesz szinkron, aminek nagyon örülök, de ez miért van? Ha megszűnt nálunk a forgalmazás, hogyhogy felrakták a szinkronunkat, vagy ez még a megszűnés előtt tervben volt, az lehet az oka? Vagy esetleg néha-néha egy két kiadványra felkerülhetünk amúgyis? (Bocsánat ha hülye a kérdés, de ebbe a témába még annyira nem ástam bele magam😊)
Szia!
Jól értelmezed, mivel minden nagy stúdió forgalmazása megszűnt és biztos lehetsz benne, hogy a Paramount is beáll a sorba. Az Indiana Jones 1-5 kiadás nemsokára érkezni fog külföldön, nálunk persze esély sincs rá, hogy megjelenjen.
Maradnak a független filmek, de sajnos ott sem jöttek még a várva várt filmek és gyanítom nem is fognak. Ezekre gondolok : Menekülő ember, Csillagkapu, Életrevalók, Leon, a profi (Jean Reno) , Diszkópatkányok, RED, Napos oldal stb...
Ha észrevetted az Xpress is próbálja túlélni, ezért most már online drogéria is lett :)
Érthetetlen és sajnálatos, amit a forgalmazók csináltak és megveregethetik a vállukat, hogy elsőként az EU-ban nálunk fejezték be a filmforgalmazást fizikai formátumban. Nagy taps nekik, élükön a PV-vel.
Sziasztok.
Ha jól értelmezem és követem a dolgokat, akkor a Paramount kivételével az összes nagy stúdiófilm kiadása/forgalmazása megszűnt ill. szünetel nálunk, Sony, Universal és Warner kiadványokra már rá sem raknak minket.
Ebből kifolyólag kissé bátortalanul kérdezném, tulajdonképpen milyen megjelenėsekre is várunk?
Nincsenek illúzióim ezt illetően, ne aggódj. :)
Igazából a folyamatos érdeklődés miatt írtam csak be ide, mert nem igazán értettem mire is várnak az emberek, mikor gyakorlatilag nincs mit kiadni, hiszen nem kerülünk már fel szinte semmire.
Itthon a fizikai filmkiadas láthatóan meghalt. Igaz várható is volt.
Az Ördögűző 4k-n tuti nem lesz szinkron, csak a korábbi BD kiadáson, amit mellécsomagolnak.
Szia!
Pedig tuti, hogy lesz a 4k-n szinkron és felirat is.
Most néztem a német kiadás paramétereit és tartalmaz mindkettőt.
Szinkront is és feliratot is!