- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2019. július 24., szerda 14:45
52685
De nyugodtan mondhatjuk, hogy Media Markt.
most posts by TM
0
2019. július 24., szerda 14:08
157
Filmostrada / Cinemix
0
2019. július 24., szerda 13:18
16099
Akkor bocs, de ki?
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2019. július 24., szerda 11:42
157
Nem a Bontonfilm adta ki....
0
2019. július 24., szerda 11:26
16099
A Bontonfilm kiadja a régen nem beszerezhető Universal filmek egy részét (pontos címeim nincsenek).
Pl. A nagy balhé, Cápa, Gladiátor, Becstelen brigantyk, Lucy, Jurassic Park, stb. Én ezeket láttam offline.
Ez egy plusz pont a Bontonnak, ami viszont negatív az egészben, hogy a borító felső részében egy "Platina gyűjtemény" megjelölés található, kissé szürkés színnel, ami teljesen elrontja az összképet. Hasonló a régen kijött KSZ sorozathoz.
Itt láthatsz kisebb képeket, hogy nagyjából hogyan néznek ki a kiadások:
0
2019. július 24., szerda 9:29
114
Mi ez a platina kollekció amiről beszéltek?
0
2019. július 23., kedd 23:00
308
Azért a "frissen" (5 év) érkezőknek ez nagy segítség :) (Pl. Én) A 30. évfordulós DVD digipack megvan, így örülök, hogy újra kiadták BD-n, mert mégis csak megérdemli. Igaz, a borítója nem jó de nem is tragikus, ára korrekt. Ha már platina, legyen a nevéhez hű csomagolás! :D Extra kiadásnak pedig ott a digipack :)
0
2019. július 23., kedd 21:52
1333
Nekem erről az alábbi "szösszenet" jutott eszembe:
- Honnan tudod, hogy tényleg, visszafordíthatatlanul megöregedtél? - Onnan, hogy az a Salma Hayek, akit tinédzserként imádtál, miután láttad az "Alkonyattól pirkadatig" című klasszikusban, "egy szál semmiben", egy kígyóval a nyakában táncolni... most éppen egy vén szülőt alakít egy új filmben, a nem kevésbé vén Alec Baldwin párjaként.
És amikor belegondolok ebbe, sírni tudnék... :)
0
2019. július 23., kedd 19:48
7074
Szerintem nincs baj az árral, csak ezek a filmek már mindenkinek megvannak, aki tudja, mi az a Blu-ray.
0
2019. július 23., kedd 19:22
16099
Én ilyet nem mondtam, csak az összegre reagáltam. :) De szeretek veled NEM egyetérteni. :D
0
2019. július 23., kedd 17:12
6056
Ne mondd már nekem, hogy egy szaros Gladiátor megy Cápa BD 4.000,- forintért jó áron van, ezzel a rettenet borítóval, ami úgy néz ki mint amit kiszívott a nap...
0
2019. július 23., kedd 17:11
6056
Milyen jó hangulatú írás :D
0
2019. július 23., kedd 16:32
6403
" Egy személyes könyvtárból az ember "szelleme" megismerhető, s kézzelfoghatóságának köszönhetően tovább örökölhető, ergo: tovább él. "
Elmélet.
Sajnos koromnál fogva mostanában több hagyaték sorsát láttam. A család szinte semmire nem ér rá, nem is nézik át a dolgokat megy a szemétbe vagy annak aki egyszerre kiüríti az ingatlant. Unokák nyugaton, fapadosra semmi sem fér fel. Örökségük legfeljebb gondolatban, de haraggal gondolnak vissza. Én is úgy vagyok vele, hogy mindenem beleférjen 1 max 2 szekrénybe. utánam már nem lesz jelentősége a dolgoknak. Könyvek. szinte fillérekért sem lehet eladni semmilyet sem már. Tapasztalat. Amit egy maraok mobillal nem tudsz elérni annak már nincs jelentősége.
0
2019. július 23., kedd 15:46
52685
Főleg hogy ronda a borítójuk és többnyire közük sincs az eredeti kiadásokéhoz.
most posts by TM
0
2019. július 23., kedd 15:45
16099
Neked! :P
0
2019. július 23., kedd 15:40
6056
És négyezer darabja, ami nekem azért sok így elsőre :D
0
2019. július 23., kedd 10:10
16099
Nem csak DVD, hanem Blu-ray is... Amiket láttam: Becstelen brigantyk, Cápa, Gladiátor, A nagy balhé, stb. Vagyis jellemzően Universal filmek.