Keresés

Megjelenések

2003. június 21., szombat 15:22
Vörös sárkány: a http://www.blackstar.co.uk oldalon már régóta lehet kapni 5.1 magyar szinkronnal...

Gosford Park: ha valaki szintén annyira szereti, mint én, annak örömhírem van: az SPI szeptember magasságában ki fogja adni DVD-n is!!! :)))

Bizsergés (Crush): tudja valaki hogy ki a forgalmazója és hogy DVD-n is meg fog-e jelenni? (főleg a bennfentes xpress.hu tagktól remélek választ) ;)
0
2003. június 20., péntek 3:56
Nálunk a South PArk részek be lettek tiltva, úgyhogy szerintem egy darabig még ne számíts rá!
0
2003. június 20., péntek 2:53
Ja és arról is szeretnék kérdezni, számíthatunk-e Magyarországon South Park sorozat megjelenéssel? Mert külföldön már több évadot is megjelentettek. Nálunk meg semmi...
0
2003. június 20., péntek 2:51
az Ali G. IndaHouse engem is nagyon érdekelne. Erről lehet tudni valamit? köszi!
0
2003. június 20., péntek 2:44
Én nem hinném, hogy valaha is megjelenik nálunk a Terminator 2!!!
Főleg nem szinkronnal!
0
2003. június 19., csütörtök 22:45
Tud valaki, valamit az alábbi filmek hazai megjelenéséről?:
Terminator 2
Superman 4
És ha igen, lesz e rajtuk szinkron, vagy csak felirat?
0
2003. június 19., csütörtök 19:15
Érdekelne, hogy lesz-e szinkronos változata a Jackie Brown-nak, illetve, hogy mikor jelenik meg nálunk a Négy szoba(persze, ez is szinkronnal lenne az igaz)?
0
2003. június 19., csütörtök 17:49
Lehet e számítani a Pulp Fiction SE hazai kiadására, felirattal?!
0
2003. június 19., csütörtök 16:07
A Beavatás késő ősszel várható. Október végén, november elején.
0
2003. június 19., csütörtök 16:05
A film a Universalhoz tartozik, a Universal pedig éppen most van nálunk átalakulóban. Önálló irodát nyitnak, és várhatóan a nyár végén, ősz elején indulnak be. Akkortól várható, hogy jönnek a régi és új Universal-filmek.
A Pénznyelő esetében szkeptikus vagyok, furcsa lenne, hogy egy ilyen kevésbé sikeres régi film régi monó szinkronját felkeverték volna 5.1-re, azt pedig még furcsábbnak tartanám, ha új szinkront készítettek volna hozzá. Szerintem az említett oldalon elírták az adatokat. Ha nem akkor ősszel biztos, hogy jön itthon is.
A Vörös Sárkány-ra ugyanez vonatkozik. Mivel most alakul a Universal irodája, még 1-2 hónapot várni kell, mire beindul a gépezet és jöhetnek sorban a filmek.
Valószínűleg az első megjelenéseik között lesz a Vörös Sárkány és a 8 mérföld is.
0
2003. június 19., csütörtök 14:48
A Beavatás című film várható megjelenésére lennék kíváncsi!
0
2003. június 18., szerda 21:41
A Vörös Sárkány engem is érdekelne, annál is inkább, mert az EzyDVD-nél már kapható magyar felirattal és szinkronnal...

Itthon mikorra várható?
0
2003. június 18., szerda 14:15
A Walk To Remember megjelenéséről lehet valamit tudni. /Warner film/
0
2003. június 18., szerda 1:03
Most olvastam az egyik külföldi DVD renelőnél, hogy náluk most jelent a The Money Pit, magyar hangján a PÉNZNYELŐ című film! Van rajta 5.1 magyar szinkron + felirat is!
NÁLUNK EZ MIKOR FOG MEGJELENNI?
0
2003. június 17., kedd 19:55
Köszi Xpress. A Punch Drunk Love 7.8 ot kapott az IMBD. Ezért érdekel mit hozott össze már megint de más műfajban az a jómadár
0
2003. június 17., kedd 13:30
Hello

Tudna nekem valaki adni valamilyen infot arrol hogy a következö filmek mikor jelennek meg?

Ali G Indahouse
Vörös Sárkány (Red Dragon)
S. Park mozifilm nagyobb hosszabb vágatlan

És van arra esély hogy a következö filmek ujra megjelennek magyar szinkronnal?

Bárányok Hallgatnak
Terminátor 1
Kéj Utazás
Die Hard 1,2
X-Akták mozifilm

Bármilyen infonak örülnék, elöre is köszönöm a segitséget!
0
2003. június 17., kedd 12:29
Én speciel képtelen voltam végignézni ezt a filmet (Punch drunk love) pedig többször is nekifutottam. Persze valószínű, hogy bennem a hiba...
0
2003. június 17., kedd 12:25
Kedves Xpress!

Továbra is érdeklődnék, hogy A Dolog című film megjelenik-e nálunk valamikor? Van valakinek bármi infoja erről a filmről?
0
2003. június 17., kedd 12:14
Kedves Xpress!

Továbra is érdeklődnék, hogy A Dolog című film megjelenik-e nálunk valamikor? Van valakinek bármi infoja erről a filmről?
0
2003. június 17., kedd 11:04
Columbia filmről van szó, tehát néhány héttel az angliai megjelenés után valószínűleg nálunk is megjelenik. Viszont a Warner Home Video augusztusi megjelenlési tervét még nem ismerjük.
Arra azért vigyázz, hogy ez nem egy szokásos Adam Sandler film! A rendező P.T.Anderson volt (Boogie Nights, Magnólia), úgyhogy ez nem egy könnyed vígjáték!
0
2003. június 17., kedd 2:17
Adam Sandler filmjéről a Punch-drunk Love megjelenéséről tud valaki, esetleg Xpress?
Angliába július 28.án jelenik meg 5.1 es magyar hanggal és még magyar címe sincs a filmnek. Ez elég furcsa.
0
2003. június 16., hétfő 18:03
Kedves Xpress!

A Ne légy barom! első részéről tudtok valamit?
0
2003. június 16., hétfő 18:01
Megnéztem egy másik honlapot,a dvdworld co.uk,az első filmre szintén ír magyar feliratot,a Hannah és nővéreire nem.Viszont megláttam a Hello Dollyt magyar felirattal.
0
2003. június 16., hétfő 15:51
Az esetek 99%-ában minimum fél évről van szó. Független kiadók esetenként belátásuk szerint dönthetnek, de ez valóban csak ritka kivétel (Chihiro, Szétcsúszva stb.)
0
2003. június 16., hétfő 15:41
Igen a szmokingert Ausztráliában is a nyár végére tervezik kiadni!
Reméljük hozzánk ils eljut nemsokára!
0