Köszönöm szépen. Én ugy vettem észre, hogy ez az idő néha 3 hónap... (Vagy tévedek) Volt már ,hogy 1-2 filmnél meglépték a gyors DVD kiadást a kiadók?
0
2003. június 16., hétfő 13:16
Moderátor
7449
A Szmokingernek elméletileg valóban éppen itt lenne az ideje, de mivel DreamWorks film, és a DreamWorks filmeket is a Universal forgalmazza, ezért amíg be nem indul újra a Universal hazai irodája, addig nem várható. Tehát ez is valószínűleg csak ősszel jön ki. Ráadásul a fél éves limit ellenére még külföldön is csak néhol jelent meg - valószínűleg nem akarják a viszonylag gyenge nyári hónapokban kihozni.
0
2003. június 16., hétfő 12:45
462
És a Jackie Chan: Szmokinger????? Már eléggé régen ment a moziban!!!!
0
2003. június 16., hétfő 12:42
Moderátor
7449
A mozibemutató után legkorábban fél évvel jelenhet meg általában egy film videón, illetve DVD-n. Ezek szerint a Johnny English legkorábban október környékén várható. Előbb azért sem lehet rá számítani, mert a filmet forgalmazó Universal éppen jelenleg indítja be önálló irodáját, és várhatóan csak a nyár végétől lesznek újra aktívak.
0
2003. június 16., hétfő 12:31
8
Kedves Xpress.hu!
Van információtok arról, hogy a Johnny English c. film magyarországi DVD megjelenése mikorra várható?
Köszönettel:
Style
0
2003. június 16., hétfő 11:54
Moderátor
7449
A 28 nappal később a Fox kiadásában fog megjelenni, nálunk valószínűleg ősszel. A Fox eleinte valóban vágta az Angliába szánt filmek DVD-kiadásait (és sikeresen minket is ezekre a korongokra tett), de az utóbbi években ha az angol piacra vágott filmet adnak ki, minden más országnak külön lemezt készítenek vágatlanul. A 28 nappal később ráadásul - tudtommal - Angliában is vágatlanul jelenik meg. A Szétcsúszva úgynevezett független film, egy többnyire független filmeket forgalmazó cég (Best Hollywood) kiadásában. Sajnos az ilyen kis cégek nem nagyon válogathatnak. Megvették a film jogait és az angol partnerük ezt a kópiát küldte. Gyanítom, hogy nem is tudatosult bennük, hogy vágott kópiáról van szó, vagy amikor már igen, akkor már késő volt. Mindenesetre a helyükben én is inkább vártam volna egy tisztességes kópiára, de nem vagyok a helyükben és nem tudom, mire van és mire nincs lehetőségük, esélyük.
0
2003. június 16., hétfő 11:49
Moderátor
7449
Kedves Kicsi Dzsi! Sajnos nem úgy megy a DVD-kiadás, hogy valaki gondol egyet: de jó lenne kiadni a Star Wars klasszikus trilógiát DTS magyar szinkronnal, aztán már hozza is. Bizonyára vannak olyan kiadók, akik szeretnék megjelentetni a Bud Spencer/Terrence Hill filmeket, de ehhez meg kell venni a jogokat, illetve be kell tudni szerezni a filmek egy megfelelően jó minőségű mesterszalagját, szélesvásznú képpel, jó eredeti hanggal stb. A probléma ott kezdődik, hogy nagyon sok BS/TH film még szülőhazájukban, Olaszországban sem jelent meg DVD-n, így a kiváló DVD-kiadványhoz szükséges mesterszalag (a film digitális, esetleg felújított átirata) sincs mindig meg. Más Bud Spencer filmek jogai olyan nagy nemzetközi kiadóknál vannak, amelyek nem szoktak egy-egy országra filmet megjelentetni, abban meg még nem láttak fantáziát, hogy egész területekre kihozzák a filmeket. Az általad említett régi háborús filmek nagy részének filmjogai nagy stúdióknál vannak, így várható, hogy előbb-utóbb megjelennek.
0
2003. június 16., hétfő 11:35
462
Nojó! De akkor a Szétcsúszva DVD-ből mért vágtak ki?????
0
2003. június 16., hétfő 9:57
118
Én egyáltalán nem vagyok szakértője ennek, más (pl Xpress) biztos tud jobban segíteni, de nem hinném hogy akárki is tudna pontos időpontot mondani ez ügyben, egy dolog viszont biztos, ha megnézed a Jupiterfilm honlapját a nyári megjelenések között ott van a Nyomás utána! c. Bud Spencer-Terence Hill film a klasszikus szinkronnal(!).
0
2003. június 16., hétfő 5:44
1
Előre is elnézést mindenkitől, hogy nem olvastam el elejétől a fórumot és így nem tudom mik hangzottak el korábban. Az én kérdésem csak annyi lenne, hogy tudja-e valaki, hogy az a sok zseni aki a kiadóknál dolgozik, miért nem jut el odáig, hogy a nagy sikerű Bud Spencer és Terence Hill filmeket kiadja klasszikus szinkronnal? Csak a közvetlen baráti körömben vagy 20 embert ismerek akik bármit megadnának, hogy ezek a filmek DVD-n meglegyenek nekik. Vagy akár a régi háborús filmek (Piszkos 12, Kelly hősei, A halál 50 órája, Kémek a sasfészekben). Előre is köszi, ha bárki hasznosat tud rá mondani.
0
2003. június 15., vasárnap 23:21
17243
nyugalom. aggodalomra semmi ok. a film angliában, a cenzúra őshazájában is vágatlanul jelent meg. ráadásul épp most tartanak ott az angolok is, hogy nagy nehezen sikerült liberalizálni a dvd piacot és sorban jelennek meg náluk az eddig betiltott filmek [straw dogs, ichi the killer, last house on the left, stb.]
0
2003. június 15., vasárnap 23:19
462
Jackie Chan: A Szmokinger??????
0
2003. június 14., szombat 22:13
462
Viszont a 28 days later-rel az lesz a gáz, hogy mivel angol film és az angolok, mint köztudott előszeretten szeretik vagdosni a filmeket, szóval előfordulhat az is, hogy egy csomó mindent kivágnak beleőle! (ezt tették a Szétcsúszvánál is) Szerintem meg végott lesz a film és ez nem túl jó!
0
2003. június 14., szombat 20:02
Moderátor
7449
A magyar változat sajnos csak ősszel várható. Szeptember, de inkább október környékén.
0
2003. június 14., szombat 19:58
17243
akkor mutatják be náluk moziban.
[angliában már megjelent dvd-n.]
0
2003. június 14., szombat 19:17
2178
Az Amazon.com szerint a 28 nappal később Amerikában június 27.-én jelenik meg. Hozzánk mikor jut el?
0
2003. június 14., szombat 15:29
462
A Nap Könnyei??????
0
2003. június 14., szombat 0:33
34
nálam volt a midsummer nights sex comedy és a dobozon írva volt a magyar felirat, kibontani nem tudtam, mert originál volt. a hannah és nővérein valóban nincs felirat, még a dobozon sem.
0
2003. június 13., péntek 22:47
29
A herceg menyasszonya (The Princess Bride) ?! Nagyon kellemes kis zenét készített hozzá Mark Knopfler 1987-ben ... tényleg jó lenne... ha lenne... :-)
0
2003. június 13., péntek 20:43
Moderátor
7449
Attól tartok - legnagyobb sajnálatomra -, hogy a blackstaron feltüntetett információk nem pontosak, ugyanis ismereteink szerint egyik kiadványra sem került magyar felirat.
0
2003. június 13., péntek 19:51
6925
A blackstar.co.uk alapján két Woody filmen, Hannah és nővérei, Szentivánéji szexkomédia ( MGM/UA) van magyar felirat. Kedves XPRESS nálunk mikor várható?
0
2003. június 13., péntek 17:47
8
Johnny English. Tud vki információt a magyarorszái megjelenésről?
Köszönettel:
Style
0
2003. június 13., péntek 16:15
462
Engem a Bevetés Szabályai című film megjelenése érdekelne!
0
2003. június 13., péntek 16:12
118
ez pedig a dvdmagazin honlapján volt: A Paramount sem szégyenkezhet hiszen két Űr szekerek filmnek is kiadja az SE változatát. A végső határ és a Nem ismert tartomány két lemezes Collector’s Edition-ként kerül a boldog rajongók kezébe. Mindkét film anamorfikus transzferrel lesz majd ellátva. remélem hozzánk is eljutnak majd...
0
2003. június 12., csütörtök 22:36
118
Biztos már ezerszer megkérdezték, és biztos csak én nem emlékszem rá, de mi a helyzet a Kelly hősei című filmmel, megjelenik valamikor (de csakis a klasszikus szinkronnal!!!) ?