Keresés

Megjelenések

2003. június 16., hétfő 15:39
Köszönöm szépen. Én ugy vettem észre, hogy ez az idő néha 3 hónap... (Vagy tévedek) Volt már ,hogy 1-2 filmnél meglépték a gyors DVD kiadást a kiadók?
0
2003. június 16., hétfő 13:16
A Szmokingernek elméletileg valóban éppen itt lenne az ideje, de mivel DreamWorks film, és a DreamWorks filmeket is a Universal forgalmazza, ezért amíg be nem indul újra a Universal hazai irodája, addig nem várható. Tehát ez is valószínűleg csak ősszel jön ki. Ráadásul a fél éves limit ellenére még külföldön is csak néhol jelent meg - valószínűleg nem akarják a viszonylag gyenge nyári hónapokban kihozni.
0
2003. június 16., hétfő 12:45
És a Jackie Chan: Szmokinger?????
Már eléggé régen ment a moziban!!!!
0
2003. június 16., hétfő 12:42
A mozibemutató után legkorábban fél évvel jelenhet meg általában egy film videón, illetve DVD-n. Ezek szerint a Johnny English legkorábban október környékén várható. Előbb azért sem lehet rá számítani, mert a filmet forgalmazó Universal éppen jelenleg indítja be önálló irodáját, és várhatóan csak a nyár végétől lesznek újra aktívak.
0
2003. június 16., hétfő 12:31
Kedves Xpress.hu!

Van információtok arról, hogy a Johnny English c. film magyarországi DVD megjelenése mikorra várható?

Köszönettel:

Style
0
2003. június 16., hétfő 11:54
A 28 nappal később a Fox kiadásában fog megjelenni, nálunk valószínűleg ősszel. A Fox eleinte valóban vágta az Angliába szánt filmek DVD-kiadásait (és sikeresen minket is ezekre a korongokra tett), de az utóbbi években ha az angol piacra vágott filmet adnak ki, minden más országnak külön lemezt készítenek vágatlanul. A 28 nappal később ráadásul - tudtommal - Angliában is vágatlanul jelenik meg.
A Szétcsúszva úgynevezett független film, egy többnyire független filmeket forgalmazó cég (Best Hollywood) kiadásában. Sajnos az ilyen kis cégek nem nagyon válogathatnak. Megvették a film jogait és az angol partnerük ezt a kópiát küldte. Gyanítom, hogy nem is tudatosult bennük, hogy vágott kópiáról van szó, vagy amikor már igen, akkor már késő volt. Mindenesetre a helyükben én is inkább vártam volna egy tisztességes kópiára, de nem vagyok a helyükben és nem tudom, mire van és mire nincs lehetőségük, esélyük.
0
2003. június 16., hétfő 11:49
Kedves Kicsi Dzsi!
Sajnos nem úgy megy a DVD-kiadás, hogy valaki gondol egyet: de jó lenne kiadni a Star Wars klasszikus trilógiát DTS magyar szinkronnal, aztán már hozza is. Bizonyára vannak olyan kiadók, akik szeretnék megjelentetni a Bud Spencer/Terrence Hill filmeket, de ehhez meg kell venni a jogokat, illetve be kell tudni szerezni a filmek egy megfelelően jó minőségű mesterszalagját, szélesvásznú képpel, jó eredeti hanggal stb.
A probléma ott kezdődik, hogy nagyon sok BS/TH film még szülőhazájukban, Olaszországban sem jelent meg DVD-n, így a kiváló DVD-kiadványhoz szükséges mesterszalag (a film digitális, esetleg felújított átirata) sincs mindig meg. Más Bud Spencer filmek jogai olyan nagy nemzetközi kiadóknál vannak, amelyek nem szoktak egy-egy országra filmet megjelentetni, abban meg még nem láttak fantáziát, hogy egész területekre kihozzák a filmeket.
Az általad említett régi háborús filmek nagy részének filmjogai nagy stúdióknál vannak, így várható, hogy előbb-utóbb megjelennek.
0
2003. június 16., hétfő 11:35
Nojó! De akkor a Szétcsúszva DVD-ből mért vágtak ki?????
0
2003. június 16., hétfő 9:57
Én egyáltalán nem vagyok szakértője ennek, más (pl Xpress) biztos tud jobban segíteni, de nem hinném hogy akárki is tudna pontos időpontot mondani ez ügyben, egy dolog viszont biztos, ha megnézed a Jupiterfilm honlapját a nyári megjelenések között ott van a Nyomás utána! c. Bud Spencer-Terence Hill film a klasszikus szinkronnal(!).
0
2003. június 16., hétfő 5:44
Előre is elnézést mindenkitől, hogy nem olvastam el elejétől a fórumot és így nem tudom mik hangzottak el korábban.
Az én kérdésem csak annyi lenne, hogy tudja-e valaki, hogy az a sok zseni aki a kiadóknál dolgozik, miért nem jut el odáig, hogy a nagy sikerű Bud Spencer és Terence Hill filmeket kiadja klasszikus szinkronnal?
Csak a közvetlen baráti körömben vagy 20 embert ismerek akik bármit megadnának, hogy ezek a filmek DVD-n meglegyenek nekik.
Vagy akár a régi háborús filmek (Piszkos 12, Kelly hősei, A halál 50 órája, Kémek a sasfészekben). Előre is köszi, ha bárki hasznosat tud rá mondani.
0
2003. június 15., vasárnap 23:21
nyugalom. aggodalomra semmi ok. a film angliában, a cenzúra őshazájában is vágatlanul jelent meg. ráadásul épp most tartanak ott az angolok is, hogy nagy nehezen sikerült liberalizálni a dvd piacot és sorban jelennek meg náluk az eddig betiltott filmek [straw dogs, ichi the killer, last house on the left, stb.]
0
2003. június 15., vasárnap 23:19
Jackie Chan: A Szmokinger??????
0
2003. június 14., szombat 22:13
Viszont a 28 days later-rel az lesz a gáz, hogy mivel angol film és az angolok, mint köztudott előszeretten szeretik vagdosni a filmeket, szóval előfordulhat az is, hogy egy csomó mindent kivágnak beleőle! (ezt tették a Szétcsúszvánál is)
Szerintem meg végott lesz a film és ez nem túl jó!
0
2003. június 14., szombat 20:02
A magyar változat sajnos csak ősszel várható. Szeptember, de inkább október környékén.
0
2003. június 14., szombat 19:58
akkor mutatják be náluk moziban.

[angliában már megjelent dvd-n.]
0
2003. június 14., szombat 19:17
Az Amazon.com szerint a 28 nappal később Amerikában június 27.-én jelenik meg.
Hozzánk mikor jut el?
0
2003. június 14., szombat 15:29
A Nap Könnyei??????
0
2003. június 14., szombat 0:33
nálam volt a midsummer nights sex comedy és a dobozon írva volt a magyar felirat, kibontani nem tudtam, mert originál volt. a hannah és nővérein valóban nincs felirat, még a dobozon sem.
0
2003. június 13., péntek 22:47
A herceg menyasszonya (The Princess Bride) ?! Nagyon kellemes kis zenét készített hozzá Mark Knopfler 1987-ben ... tényleg jó lenne... ha lenne... :-)
0
2003. június 13., péntek 20:43
Attól tartok - legnagyobb sajnálatomra -, hogy a blackstaron feltüntetett információk nem pontosak, ugyanis ismereteink szerint egyik kiadványra sem került magyar felirat.
0
2003. június 13., péntek 19:51
A blackstar.co.uk alapján két Woody filmen, Hannah és nővérei, Szentivánéji szexkomédia ( MGM/UA) van magyar felirat. Kedves XPRESS nálunk mikor várható?
0
2003. június 13., péntek 17:47
Johnny English. Tud vki információt a magyarorszái megjelenésről?

Köszönettel:

Style
0
2003. június 13., péntek 16:15
Engem a Bevetés Szabályai című film megjelenése érdekelne!
0
2003. június 13., péntek 16:12
ez pedig a dvdmagazin honlapján volt:
A Paramount sem szégyenkezhet hiszen két Űr szekerek filmnek is kiadja az SE változatát. A végső határ és a Nem ismert tartomány két lemezes Collector’s Edition-ként kerül a boldog rajongók kezébe. Mindkét film anamorfikus transzferrel lesz majd ellátva.
remélem hozzánk is eljutnak majd...
0
2003. június 12., csütörtök 22:36
Biztos már ezerszer megkérdezték, és biztos csak én nem emlékszem rá, de mi a helyzet a Kelly hősei című filmmel, megjelenik valamikor (de csakis a klasszikus szinkronnal!!!) ?
0