Keresés

Megjelenések

2003. június 2., hétfő 22:57
Válaszoljatok már szegény Tibinek légyszi, mert engem is nagyon érdekelne a dolog!!!!!
0
2003. május 30., péntek 17:43
Kedves Xpress,

sikerült kiderítenetek, hogy várható-e szinkronizát Harcosok Klubja megjelentetés ?
0
2003. május 29., csütörtök 19:55
ilyet én is akarok!! keeeeeeeel!!
0
2003. május 29., csütörtök 13:38
Én azt szeretném kérdezni, hogy a világ (egyik) legjobb filmjét, A nagy balhét miért nem lehet nálunk kapni? Mondjuk a klasszikus szinkron maga lenne a kánaán.

0
2003. május 28., szerda 16:39
Az igazság az, hogy annak is örülnénk, ha végre az eredeti változat újra kapható lenne. Attól tartunk, hogy ha a Fox szinkront tesz a lemezre, akkor az extrákat sajna kihajítja az ablakon. Nem tudjuk, hogy tervezik-e a HK új kiadását, de megérdeklődjük.
0
2003. május 28., szerda 16:37
Persze, tudunk róla. A T1 két lemeze ugyanaz lesz, ami nálunk is megjelent, a T2 két lemeze pedig ugyanaz lesz, ami angliában már egyszer megjelent. Tehát nem valami extrább, új kiadásról van szó, hanem összecsomagolásról. Ebből következik, hogy a T2-n nem lesz sem magyar szinkron, sem magyar felirat.
A T1 kiadói joga egyébként Angliában és nálunk ugyanott van (MGM/InterCom), a T2 joga azonban - mint azt már sokszor elmondtuk - nálunk a Kinoweltnél van, a Kinowelt pedig sajnos egyelőre szünetelteti kiadói tevékenységét a kis országokban (gazdasági okok miatt). Amíg nem adják el a filmjeik kiadói jogait, vagy nem állnak talpra, addig sajnos hiába reménykedünk a T2 megjelenésében.
0
2003. május 28., szerda 1:13
Igen, az engem is nagyon érdekelne!
0
2003. május 27., kedd 23:27
heló Xpress !
a dvdcenter infoja szerint júliusban megjelenik régionkban egy négy lemezes Terminator I-II, de a hazai megjelenésről nem tudnak.
esetleg ti tudtok már valamit ?
köszi !
0
2003. május 27., kedd 19:38
Kedves Xpress,

Várható-e, hogy a Harcosok klubját újra kaidják, ezúttal szinkronnal? Az első kiadás -  úgy tudom - amúgyis elfogyott.
0
2003. május 25., vasárnap 14:30
Már raktáron van a múlt hét vége óta, de amíg a specifikációkról nem bizonyosodtunk meg, addig nem akartuk feltenni az adatbázisba. Még ma felkerül.
0
2003. május 25., vasárnap 2:06
Tisztelt xpress!

A Nightwatch nem fog megjelenni május 27-én? Én úgy olvastam, hogy a Hukkle-vel egy napon jelenik meg.
0
2003. május 25., vasárnap 1:58
Douglas
0
2003. május 25., vasárnap 1:58
Michael Dougles eredeti hangja a legjobb.
0
2003. május 24., szombat 21:27
hali, én csak annyit tudok, hogy ha minden igaz az Elemi Ösztön is Kinoweltes (volt)...ebből pedig már egyértelmű a megjelenés időpontja :(
0
2003. május 24., szombat 19:46
Mindenkinek!

Nagyon kiváncsi lennék, hogy végre mikor jelenik meg Magyarországon DVD-n az Elemi ösztön ( Angliában már tavaly kiadták ), és hogy szinkronnal lesz-e ellátva (az eredeti - pompás -  szinkronra gondolok: Stone - Básti Juli, Douglas - Dörner György ) Szinkron nélkül lehet, hogy nem is érdekelne, annyira jó volt a magyar szöveg, hogy az nem jön át a feliraton. Aki látta a művet tudja mire gondolok. Teljesen biztos vagyok benne, hogy megérné a kiadónak a megjelentetés, óriási igény lenne rá!
Aki tud valamit jelezze!!! Előre is köszönöm!!!

0
2003. május 23., péntek 16:00
Bocsi a duplázásért!
0
2003. május 23., péntek 15:59
Kedves Ekszpressz!

Tudtok valamit a Mátrix 2 megjelenésének idejéről?

Üdv.
Simi
0
2003. május 23., péntek 15:58
Kedves Ekszpressz!

Tudtok valamit a Mátrix 2 megjelenésének idejéről?

Üdv.
Simi
0
2003. május 23., péntek 15:31
Szia Xpres!

A Dawson’s Creek című sorozat felől szeretnék érdeklődni. Amerikába júniusba, Németországba pedig ez év decemberében jelenik meg az első fejezet, 13 résszel. Várható valamikor nálunk is a megjelenés?
0
2003. május 19., hétfő 12:50
Nem tudom, érdekel-e itt valakit az, hogy mik jelennek meg német R2ben, ha nem, ne kövezzetek meg, de engem annyi impulzus ér hétrôl hétre a kölni Saturnban, valamennyit muszáj megosztanom veletek, tekintve, hogy valamilyen hatása azért csak van pl. annak, hogy az MGM most hétvégén adta ki Fellini 2 filmjét, a Roma-t és a Satyricon-t magyar felirattal (Németországban az MGM még talán soha nem rakott magyar feliratot a megjelenéseire) (aki Bécs s hasonló helyeken hozzájut ilyenekhez, ne ijedjen meg, a Róma 1.66:1 képaránya az eredeti képarány), vagy hogy a Fox milyen májusi csomaggal jött elô, melyben az A nagy kékség bôvített (hosszabb) változata (szintén magyar felirattal!), a Brazil (nincs magyar felirat, sztereo hangsávok), és az A halál keresztútján extra változata (néhány interjúval, 4.0 hanggal nem igazán tartom extrának, de mindegy, felirat ezen sincs) a húzósabb címek. Szoktam aztán még a fogamat szívni, mikor látom, hogy a Paramount sorra lehagyja a magyar feliratokat az újonnan kiadott filmjeirôl, most hirtelen csak Zeffirelli Romeo és Juliaja jut eszembe, meg itt kering a gondolat, hogy mivel a Tortúra-t itt már másodszor adja ki az MGM (persze magyar felirat ezen az új hiperextra változaton sincs), csak rászánom magam és megveszem mindennek ellenére, hátha akkor bejelentik a magyarországi megjelenést, és nektek legalább jó lesz.
0
2003. május 16., péntek 11:40
Tudom, hogy még korai a kérdés, de elképzelhető, hogy a Hero (Ying xiong) című film megjelenik itthon magyar felirattal?

0
2003. május 13., kedd 1:05
hahóó...!
0
2003. május 12., hétfő 0:50
A Szmokinger című Jackie Chan film mikorra várható...? És lesz vmikor a Reszkessetek betörők-filmek szinkronos változata?
0
2003. május 9., péntek 21:32
XPRESS! Itt is megkérdezem, ártani nem ártok vele senkinek remélhetöleg!
A Csengetett, My Lord? angol sorozatot magyar szinkronnal kiadják -e valaha? Létezik egyáltalán DVD-n Angliában?Köszönöm!
0
2003. május 9., péntek 16:00
Tud valaki valamit a Nicolas Cages Segitség apa lettem cimű filmről?Az is kinoweltes és azért nem jelent még meg? Pedig vagy két éve ment ,ha nem régebben a mozikban.Aki tud irjon már valami infót!Köszi.
0