Keresés

Megjelenések

2023. június 12., hétfő 18:31
Van valami olyan megbízható oldal, adatbázis, shop ahol tájékozódni lehetne, a kint megjelenő magyar vonatkozást tartalmazó bd/4k kiadványokról?
0
2023. június 7., szerda 18:08
Pow12er írta:
1 hónapja kezdte el egy új kiadó,szinkronosan ,feliratosan mindent be lehet szerezni 3000 ft egy dvd olyan filmekhez is ad szinkront mint a leszámolás kis tokióban,az új filmek,john wick 4 és halálos iramban 10 is lesz átfutási idő után,csak ezek a kiadások nem kerülnek ki az x press vagy a rocky oldalára.

Ilyen volt régen is, úgy hívták, hogy Vico :D Csak nehogy ennek is úgy végezze a tulaja...
0
2023. június 2., péntek 16:37
Pow12er írta:
Lehet hogy kamu,de a gyüjtők reménykednek hogy valahonnan be tudják szerezni a jobb kiadásokat minden nagyobb kiadótól mint régen.

Valamiért ennek hamis szaga van, gyűjtők azt meg elutasítják…
1
2023. június 2., péntek 16:31
Pow12er írta:
1 hónapja kezdte el egy új kiadó,szinkronosan ,feliratosan mindent be lehet szerezni 3000 ft egy dvd olyan filmekhez is ad szinkront mint a leszámolás kis tokióban,az új filmek,john wick 4 és halálos iramban 10 is lesz átfutási idő után,csak ezek a kiadások nem kerülnek ki az x press vagy a rocky oldalára.

Ez kizárt! Biztos hamisítványok, 1000%!
0
2023. június 2., péntek 13:30
Lehet hogy kamu,de a gyüjtők reménykednek hogy valahonnan be tudják szerezni a jobb kiadásokat minden nagyobb kiadótól mint régen.
film kedvelő
0
2023. június 2., péntek 10:00
Pow12er írta:

Milyen kiadó? Ezt hol olvastad, ki mondta? Tuti kamu!
0
2023. június 2., péntek 6:47
funtom (resigned) írta:
Szerintem ez átmeneti állapot a világon. A streaming elérte teljesítőképessége határát, de legalábbis közel van... Bob Iger ahogy visszakerült a Disney élére első nyilatkozatai között volt, hogy a home videot méltatlanul elhanyagolták utóbbi időben, erre különös figyelmet szentelnek.
Hülyeség lenne eldobni ezt a plusz bevételi forrást a fizikai adathordozót, egy film életciklusában valahol mindig lesz helye, mégha egy rétegiparrá is válik...
Sok trend volt már ami azt ígérte, hogy mindent megváltoztat, eltöröl, újjáír, 3D, streaming, stb...  A DVD/BD/4k marad, van piaca és lesz is.
Ez a világhelyzeti meglátásom, az, hogy itthon mi lesz, azt nem tudom.

(csak egy gondolat, amikor elkezdtem DVDzni, innen az Xpressről rendeltem Warner slipcase-es kiadásokat, 4500-5000Ft/db.... Ez 20 éve volt. Most ennyi pénzért BD-t kapunk, akcióban kettőt is, de akár egy akció keretében a 4K se sokkal több...  Egész egyszerűen az "ingyen" társadalomban minden drága amiért fizetni kell, számolgatni kell, erőfeszítés kell, lemondás kell..  Az a Warner slipcase-es dvd sokkal drágább volt akkor, mint ma ezek a kiadások, ez olyan, mintha mai árakhoz, fizetésekhez mérve kb 20-30'000-et kérnének egy kiadásért... Szóval nem a kiadványok drágák, mi lettünk kényelmesek, telhetetlenek..)

Én is hasonlóan látom a helyzetet. A streaming nem hozza el a világvégét a fizikai formátum nem lesz az enyészeté.Nem is egy ligában játszik a kettő minőség tekintetében sem. Mindig is lesznek gyűjtők akik fognak pénzt áldozni eme hobbira. A CD sem halt ki, a bakelit pedig újra komoly formátum tényező lett, pedig régen eltemették. Az UHD meg egyre több régi katalógus címmel kecsegtet. Az hogy minálunk lesz e pár éven belül még legális filmkiadás már egy egészen másik kérdés. De sosem hozzánk igazodott ez a piaci szegmens, az ingyen torrentekkel meg baromi nehéz versenyezni itt a "Vadkeleten".
0
2023. június 2., péntek 6:08
Szerintem ez átmeneti állapot a világon. A streaming elérte teljesítőképessége határát, de legalábbis közel van... Bob Iger ahogy visszakerült a Disney élére első nyilatkozatai között volt, hogy a home videot méltatlanul elhanyagolták utóbbi időben, erre különös figyelmet szentelnek.
Hülyeség lenne eldobni ezt a plusz bevételi forrást a fizikai adathordozót, egy film életciklusában valahol mindig lesz helye, mégha egy rétegiparrá is válik...
Sok trend volt már ami azt ígérte, hogy mindent megváltoztat, eltöröl, újjáír, 3D, streaming, stb...  A DVD/BD/4k marad, van piaca és lesz is.
Ez a világhelyzeti meglátásom, az, hogy itthon mi lesz, azt nem tudom.

(csak egy gondolat, amikor elkezdtem DVDzni, innen az Xpressről rendeltem Warner slipcase-es kiadásokat, 4500-5000Ft/db.... Ez 20 éve volt. Most ennyi pénzért BD-t kapunk, akcióban kettőt is, de akár egy akció keretében a 4K se sokkal több...  Egész egyszerűen az "ingyen" társadalomban minden drága amiért fizetni kell, számolgatni kell, erőfeszítés kell, lemondás kell..  Az a Warner slipcase-es dvd sokkal drágább volt akkor, mint ma ezek a kiadások, ez olyan, mintha mai árakhoz, fizetésekhez mérve kb 20-30'000-et kérnének egy kiadásért... Szóval nem a kiadványok drágák, mi lettünk kényelmesek, telhetetlenek..)
0
2023. június 1., csütörtök 21:46
Pow12er írta:

Bármi hivatalos infó erről valahol?
0
2023. június 1., csütörtök 20:41
film kedvelő
0
2023. június 1., csütörtök 19:41
Dömi írta:

Ha rosszul is alakul, azért remélem lesz egy olyan hír-közlemény legalább, hogy bocsi srácok, de ennyi volt. Sziasztok!

Biztos, hogy nem lesz olyan! Ennyi gerincesség sincs bennük!
Ami a ProVideo "kezébe" kerül az minden csődbe megy és megszűnik!

Ez így van. a PV kezében szűnt meg a Disney, MArvel, Warner .... filmek kiadása és a független filmek is a Summit Entertainmentől, mint pl John Wick stb....     Ez ennyi volt Magyarországon.  A Paramount is hamarosan befejezi nálunk, ebben is biztosak lehetünk.
1
2023. június 1., csütörtök 19:22
Kár hogy nem fogja össze a nagy stúdiókat egy kiadó. Szomorú. :(
0
2023. június 1., csütörtök 18:25
Mozigépész írta:

Ha rosszul is alakul, azért remélem lesz egy olyan hír-közlemény legalább, hogy bocsi srácok, de ennyi volt. Sziasztok!

Biztos, hogy nem lesz olyan! Ennyi gerincesség sincs bennük!
Ami a ProVideo "kezébe" kerül az minden csődbe megy és megszűnik!
1
2023. május 31., szerda 18:00
Filmprofi írta:
Csak így felötlött bennem, hogy így, hogy minden nagy stúdióra lejártak a jogok (talán ugye Paramount van még), nem érdeke a forgalmazónak, hogy megújítsa a szerződéseket? Vagy csak simán elengedték a hazai piacot és tényleg ennyi volt az új megjelenéseknek? (kivéve ugye a függetlenek)

Nem lenne célszerűbb mondjuk szeptemberben bejelenteni, hogy újra kaphatóak bizonyos címek vagy ne reménykedjünk?

Az a baj, hogy senki nem mond semmit, így meg senki nem tud semmit. Üzleti titok, lehet tárgyalnak vagy nem a háttérben, amíg nincs egyezség addig meg nem mondanak semmit.
Az a baj, hogy a külföldiek is bedőltek, lásd Bontonfilm, Cinemix-Filmostrada stb..
Van egy olyan érzésem, hogy most pedig az itthoniak dőlnek be. Pedig azért volt egy kis remény, mikor bejelentették ezt a GHE- PV összeborulást, de akkor az is eddig tartott.
0
2023. május 31., szerda 12:54
Csak így felötlött bennem, hogy így, hogy minden nagy stúdióra lejártak a jogok (talán ugye Paramount van még), nem érdeke a forgalmazónak, hogy megújítsa a szerződéseket? Vagy csak simán elengedték a hazai piacot és tényleg ennyi volt az új megjelenéseknek? (kivéve ugye a függetlenek)

Nem lenne célszerűbb mondjuk szeptemberben bejelenteni, hogy újra kaphatóak bizonyos címek vagy ne reménykedjünk?
0
2023. május 31., szerda 11:59
Pow12er írta:
A Cseheknél is eltűntek valamiért a Sony,Warner Bros új megjelenések.
Őket is érinti egy ideig a dolog?

Az Evil Dead Rise speciel jön náluk és az elvileg Warneres.
0
2023. május 30., kedd 21:42
Mozigépész írta:
Azt nem írtam, hogy a fémdobozok, bocsi, 15-20e!

Az orange verzió az elszállt, mert szinte már csak itt kapható, és valószínűleg csak pár db van már belőle.
Mondjuk az a szebbik kiadás.
Running steelbook még több helyen van aránylag jó áron.

Az nagyon gyönyörű kiadás! De jó is lenne...
0
2023. május 30., kedd 20:20
Blu-Ray Fan írta:

Az orange verzió az elszállt, mert szinte már csak itt kapható, és valószínűleg csak pár db van már belőle.
Mondjuk az a szebbik kiadás.
Running steelbook még több helyen van aránylag jó áron.
0
2023. május 30., kedd 18:57
Fekete piacon 3000 ezerért mindent be lehet szerezni pl a John Wick 3,
vagy a 95-ös Dreed biró új dvd-n?Ha egyre kevesebb a megjelenés itthon,sokan ezt a kiskaput fogják kihasználni.
film kedvelő
0
2023. május 30., kedd 17:26
0
2023. május 30., kedd 14:09
Blu-Ray Fan írta:
Azért remélem a Dűne 2 még kijön jövőre, addig csak rendeződik a helyzet, különben itt lesz az első rész a polcomon csonkán... Sajnos a topik címét lassan át kell keresztelni "Meg nem jelenések" - re... :(

Megjelenéskor nem vettem meg, úgy terveztem majd együtt a két részt. Közben meg az első rész gusztustalan módon meg is drágult, így már nem kell.    
Viszont ott a Creed sorozat, az csonka lesz nekem is, Shazam folytatás szintén bukta, így a DC sor sem lesz teljes. Lehetne sorolni még, de kár a szóért.

" Közben meg az első rész gusztustalan módon meg is drágult,"

Volt 6000Ft is tényleg, de most az akcióban Dűne 1.része 3992Ft, ami szerintem egy korrekt ár. Szerintem most zsákold be, mert a 2.rész valószínűleg már nem lesz kiadva itthon.
0
2023. május 29., hétfő 9:24
Frodo 73 írta:
Azért remélem a Dűne 2 még kijön jövőre, addig csak rendeződik a helyzet, különben itt lesz az első rész a polcomon csonkán... Sajnos a topik címét lassan át kell keresztelni "Meg nem jelenések" - re... :(

Megjelenéskor nem vettem meg, úgy terveztem majd együtt a két részt. Közben meg az első rész gusztustalan módon meg is drágult, így már nem kell.    
Viszont ott a Creed sorozat, az csonka lesz nekem is, Shazam folytatás szintén bukta, így a DC sor sem lesz teljes. Lehetne sorolni még, de kár a szóért.
0
2023. május 27., szombat 18:21
Pow12er írta:

A cseheknél és a lengyeleknél 3 éve nincs Sony, viszont minden más van!
0
2023. május 27., szombat 13:58
film kedvelő
0
2023. május 27., szombat 10:21
A magyar filmforgalmazásnak vége sajnos.  Nincs Disney, Marvel, 20th Century Fox/ Studios, Warner, Universal, Sony és a Paramount is biztos hamarosan befejezi nálunk. (Még úgy se kerültünk fel az Indana Jones és a Keresztapa trilógiára, hogy volt és van Paramount forgalmazás) A kevés független film még jön, ameddig jön, de  sajnos ennek a hobbinak vége.  Marad a csonka gyűjtemény és az alternatív megoldások.
0