írj a FHE-nek. sehol sem adták ki, így valószínűleg nálunk se fogják.
0
2007. augusztus 28., kedd 20:07
19960
NCIS nem valószinű hogy lesz mert Paramountos.
0
2007. augusztus 28., kedd 12:07
18
Hali! Az M2-n most ismételétk a Jack&Bobby című sorozatot. Nekem nagyon bejött, kiadhatnák.
0
2007. augusztus 28., kedd 10:45
1132
Az ATV-n vetített "Rejtélyek" című sorozat megjelenésére van remény?
0
2007. augusztus 28., kedd 0:39
39
Nem vok túlinformálva ezekben a dolgokban (javítsatok ki ha tévedek), de nem nagyon hallani róla, hogy terveznék. De én akkorsem venném meg ha megjelenne. Nem azért mert szar, hanem azért mert nem szeretem. :D
0
2007. augusztus 28., kedd 0:21
1190
Ez az NCIS (aminek ma indult a 3. évada a TV2-n) nagyon tetszik nekem. Eddig csak a LOSTra neveztem be DVD-n, de ha ezt kiadnák, akkor megvenném. Valami spekulációt is szívesen fogadok válaszként arra, hogy várható-e az NCIS megjelenése Magyarországon?
Mintha idénre ígérte volna az Intercom a Magnummal egyetemben. DVDextrán írtak a megjelenő sorozatokról.
0
2007. augusztus 22., szerda 21:52
515
Engem az érdekelne, hogy a Miami Vice sorozat megjelenik-e valamikor itthon a klasszikus Szakácsi-Józsa szinkronnal?
0
2007. június 19., kedd 17:54
6925
Mint szinte minden sorozatot,ezt is csak részben vettük meg eredetileg.Már ezért is muszáj volt az új szinkron.Az eredeti hangok közül,alighanem,sajnálatos módon többen meghaltak. Én is furcsának találtam abban a cikkben,hogy Kristóf Tiborról,mint az új szinkron egyik hangjáról írnak.És ezt ő sem cáfolta meg.
0
2007. június 19., kedd 13:18
19960
Jövöév elején megjelenik szinkron+felirattal nálunk is.
0
2007. június 19., kedd 11:43
52685
Helyei
most posts by TM
0
2007. június 19., kedd 11:41
182
Üdv Mindenkinek! Remélem tudtok Nekem segíteni. Én a Dr. House-t keresem dvd-n. Nem tudja valaki esetleg, hogy lehetne megvásárolni?? Másolt kiadványok nem érdekelnek! Aki tud, kérem segítsen. Előre is köszönöm.
0
2007. június 19., kedd 6:20
52685
Az oldal linkjét is berhattad volna! :-)
Egy esetleges 3. Kristóf-féle szinkront azért tartanék nagyon furának, mert már 10 éve is azzal indokolták a Helyeyvel való cserét, hogy Kristóf hangja túl öreg lett Gilmore-hoz képest.
most posts by TM
0
2007. június 19., kedd 1:54
1449
"Az említett Kristóf Tibor-interjú elég régi lehet..."
Szívesen mellékeltem volna a cikk dátumát, de bármilyen elszántan néztem az oldalt, nem volt rajta, csak a fejlécben a mai, névnapokkal együtt.
0
2007. június 19., kedd 1:27
52685
Az említett Kristóf Tibor-interjú elég régi lehet, hiszen az apropója az volt, hogy az első mtv-s vetítést követően (az első magyarországi Onedin család epizód sugárzása 1979 január elsején volt!) 1997-ben tűzték műsorra a sorozatot, a korábbi, több blokkból álló, ám nem komplett sugárzás helyett ezúttal az egész szériát levetítve. Még az is emlékezetes, hogy Friderikusz Sándor vette meg az újravetítés jogát a külföldi tulajdonostól. A korábban legyártott szinkron a hivatalos verzió szerint már nem volt alkalmas a modern technikai követelményekhez. Ez most vagy igaz volt, vagy nem... Mindenesetre több főszereplőnek változott meg a szinkronhangja, ha Kristóf Tibor azt állítja, hogy az eredeti gárdából csak hárman maradtak, akkor biztos úgy volt. Most már csak azt nem értem, hogy mit keresett ő ott, hiszen a második vetítéskor már Helyei László volt Gilmore magyar hangja.
most posts by TM
0
2007. június 19., kedd 1:09
1449
Talált, süllyed! Május 15-én erre vonatkozó kérdésemre ezt a választ kaptam a BuFi-tól: "Az Onedin családot egyelőre nem tervezzük kiadni." Azért ne temessük a dolgot, hátha vannak még csodák! Annál is inkább, mert ezt a pár sort találtam egy oldalon "[Kristóf Tibor, é. James Onedin örök magyar hangja] mégsem panaszkodik: nemrég, az Onedin család újraszinkronizálásakor mindössze három színész kapta meg ismét a saját karakterét, ő közéjük tartozott. (Nem tudja, miért kellett újravenni a hangokat, talán a régit letörölték. Vagy nem tudták megvenni a volt Pannónia Filmstúdiótól a jogokat. Persze az is előfordul, hogy asztal alatt csereberélnek a csatornák." Nem tudom, mit gondoljak. Esetleg ha nem is a BuFi, de más tervezi?
Ugyanakkor a németek már kisírták maguknak a kiadást (még aláírásgyűjtést is szerveztek), úgyhogy ők két hónapja már szinkronizálva nézhetik az 1. évadot 5 DVD-n, mintegy 750 perc terjedelemben. http://www.weltbild.de/artikel.php?PUBLICAID=7d4112bfa6004a3a13366390e6ddf5b6&artikelnummer=918793&mode=art Bocs, ha megnyúlt az oldal!
Német nyelvvel megbirkózó rajongóknak egy átfogó oldal: http://www.onedinlinie.de/
Angolosok szintén jól járnak: http://www.thechestnut.com/onedin/onedin.htm
Ugyancsak nekik egy oldal, ahol évadáttekintő is található: http://www.sound-research.co.uk/onedin_line.htm
Két főszereplőről részletesebben, avagy mindenkin fog az idő (lásd képek): http://www.gilmore-stallybrass.eu/
0
2007. június 19., kedd 0:46
3721
Persze, tudok.
0
2007. június 19., kedd 0:45
52685
Ha tudsz, most is beszélhetünk.
most posts by TM
0
2007. június 19., kedd 0:44
52685
Holnap hívlak! (szerdán megyek) :-)
most posts by TM
0
2007. június 19., kedd 0:38
3721
OFF: TM, akkor elküldöd a levlet? Amiben megadod az info-kat, amiket megbeszéltünk?
0
2007. június 19., kedd 0:34
52685
Ez nagyon egyszerű! Azért a legdrágább, mert a legjobb Universal-sorozatok közé tartozik, ha nem a legjobb! Közben utánanéztem, nálunk csak az első négy évad ment le, előbb az mtv-n főműsoridőben, majd a tv2-n kora délutánonként, biztos azért, mert akkor tutira kevesen nézik... Valójában az lehetett a gond, hogy a Miért éppen Alaszka? túl intellektuálisnak bizonyult a kereskedelmi adókkal butított törzsközönségnek. Ugyanilyen okból nem lett népszerű idehaza pl. Dempsey & Makepeace és Ally McBeal sem, pedig utóbbi sorozat szintén nagyon különleges és bájos.