Szerintem is felesleges ez a topik. Minek nyitni ennek a "témának" külön?
Minden hónapban/negyedévben majd nyitunk egy újat a megjelenéseknek??
Majd lassan kiadónként, később filmenként is nyithanánk. :-)
Van már megjelenések topik, tényleg csak szét kellene nézni egy kicsit és nem azonnal újat nyitni. Nem lehet mondani, hogy nagyon keresni kellene, hiszen egy látogatott topikról van szó.
Te sem nyitsz újat alkalmanként a "Legújabb filmek & box office szerplésük", vagy a "Whats New On DVD" témakörökben.
Egyébként ezeknek a topikoknak van érteleme, van miért benézni. Nem fullad ki pár idióta kérdés/kijelentés után, hogy ezt meg ezt várom, vagy ki mit szeretne már a polcon tudni.
Mindíg szívesen benézek ezekbe, mert hasznos és érdekes infókat szoktál beírni.
(Csak olyan "hülyén" néz ki, hogy rajtad kívül szinte senki nem ír be oda. Igaz én se, de nem szeretném megbontani a folyamatát. Menetrendszerint jönnek az infók, többnyirte kommentek nélkül, ez így jó. Legalábbis nekem, de lehet, hogy más is így van vele. Nemtom írta e már valaki, de én örülök neki, hogy van aki ezzel foglakozik itt rendszeresen, Köszönjük!)
Visszatérve a témához: Nem örölnék neki ha akár ebben vagy más témában több topik is futna párhuzamosan, mert egyrészt felesleges, másrészt áttekinthetetlen és zavaró. Már így is annyi minden van az általános témakörökben, hogyha egy gombnyomásra eltűnne 90%-a, az sem tűnne fel senkinek. :-(
Szóval ezért írja szerintem valaki (én is szoktam): Minek ez a topik??????