Nem vagyok EMI-os. Ezt az Xpress-től kéne megkérdezned...
0
2006. október 8., vasárnap 18:45
5042
Ahha! Tehát visszacserélik. Küldhetem az xpress-nek?
0
2006. október 8., vasárnap 18:42
149
http://emimusic.hu/index.php?id=news&idd=1007
0
2006. október 8., vasárnap 18:35
5042
Van valami fejlemény a DVD5-ös lemezek visszavonásáról? Kicserélik az én példányomat is?
Egyébként ma délután jutottam el odáig hogy végre megnézzem a doksit, és hát... Nem pont ilyenre számítottam... Hanem valami olyasmira mint a Lennon féle Imagine. Sok sok archív felvételt vártam, meg interjúrészletet Freddy-vel, és azt hogy főleg a zenére, és a Queen-re koncentráljon... Ezzel szemben feleslegesen újraforgatott illusztrációkkal van tele a film... Nem tudom miért kellett eredeti helyszíneken Freddyre hasonlító gyerekszínésszel forgatni... Ez olyan... hamis... Mint mikor nagyszabású történelmi dokumentumfilmekben csatajelenetet forgatnak, és azt atomra telerakják mindenféle effekttel, hogy ne látszódjon hogy amatőr munka, hanem legyen neki valami ősi, történelmi hatása... Na, valami hasonlóval próbálkoznak ebben a filmben is. És a hangsúly nem a zenén van, pl.: hogy születtek meg bizonyos dalok, milyen hatással volt a Queen a popzenére stb... hanem inkább Freddy személyiségét, és magánéletét boncolgatják legközelebbi hozzátartozói... Mondjuk ez is érdekes, csak én nem erre számítottam!
A kép tényleg szörnyen kockásodik, a menü tele van sok hosszú átvezetéssel, és nem tudom miért kellett a narrációt külön hangsávra tenni... Én a film felénél jöttem rá, hogyha LPCM 2.0 hangsávra kapcsolok, akkor ott a narrátor is beszél... A feliratban vannak elírások, félrefordítások... A legzvaróbb pl.: az hogy a "Gay" szót "homokos"-nak fordítják... Ez valahogy nem illik a film stílusához... A "meleg" szó értelmesebb lett volna...
0
2006. szeptember 26., kedd 22:41
5042
És akkor az xpress visszacseréli az én példányomat is?
0
2006. szeptember 26., kedd 22:28
2
A Queen hivatalos honlapján szóvá tettem a problémát és ezt a választ kaptam:
EMI (the record company) have just been made aware of a production issue with the Freddie Mercury Lover Of Life Singer Of Songs DVD made in Hungary with local language subtitles.
A refund should be presumably possible from the record store where the DVD was purchased but new stock will not be available for a couple of weeks.
The store will then deal with EMI and return the faulty stock and replenish with perfect stock when available.
EMI Hungary are recalling all the faulty stock.
Magyarul visszavonják az összes lemezt és hamarosan kiadják rendesen.
0
2006. szeptember 24., vasárnap 15:09
5042
És be sem volt csomagolva...
0
2006. szeptember 23., szombat 23:29
2
FAPADOS MAGYAR VERZIÓ - KERÜLJÉTEK EL! Valaki megpróbál spórolni a költségen és DVD-5-re kódolta az anyagot. Emiatt:
- Az első lemezen nincs DTS sáv, pedig a menüben választható lenne.
- Az egész film (és kisebb mértékben a video klipek is) rettenetesen blokkosodik, néha olyan a kép mint ha internetes videót néznék - érthetetlen. Max 2,2 Mbps kódolás....gyenge SVCD minőség körüli kép.
Egy kép a filmből: http://demo.enterweb.hu/dvd.jpg
Itt pedig egy 4 MB-os video anyag, hang nélkül, lemezről grabbelve - botrány! http://demo.enterweb.hu/queen_live.mpg