Keresés

Silenthill

2006. október 4., szerda 15:37
mindjárt lesz silent hill, addig silencio. :)
0
2006. október 4., szerda 13:13
Igen a Chihiros dologból tanultam és a Vándorló palotát már énis ócsóé  vettem :)
0
2006. október 4., szerda 11:34
ez sajnos így van, de a SPI is hasonlóan cselekszik...
0
2006. október 4., szerda 11:16
Kedves Mulholland!

Hozzászólásommal arra utaltam, hogy a Best Hollywood néhány hét után úgyis leárazza a filmjeit 990-re, addig értelmes vásárló nem veszi meg, szóval felesleges felrakni.
0
2006. október 4., szerda 10:46
Egy srác az AVX Fórumon tegnap azt írta, hogy a Tuti dolgot látta már egy hiperben (ha jól emlékszem miskolci Cora-ban).
0
2006. október 4., szerda 10:16
oké, először is a film címe "silent hill", aztán derteco nem derteco, nem is dertesco, hanem derceto, aztán a kérdések és megjelenések topikban napotna felváltva megkérdezik, mi a helyzet a silent hill című filmmel, s egy darabig szorgalmasan is válaszolgattam rá, hogy folyamatoan tolódik a megjelenés: amint kapunk róla anyagot, itt is megvásárolható lesz. ugyanez a helyzet a kiadó által régóta beígért másik filmmel, a tuti dologgal is.
0
2006. október 4., szerda 10:09
Ugy tudom a Best Hollywood forgalmazza a filmet.
0
2006. október 4., szerda 9:59
ki adja ki a filmet?
0
2006. október 4., szerda 9:46
Kedves Derteco!
Talán azért foglalhatná a helyet, mert mint látod igény lenne rá.:) és egy jó üzlet azt árulja pl.:) ez is lehet egy indok. Másrészt ennél mérföldekkel igénytelenebb filmek is vannak böszen a kinálatban. szerintem:). De tény hogy kissé rosszul van managgelve a film:).
0
2006. október 4., szerda 2:34
Majd 1-2 hét múlva, amikor már csak 990-be kerül. Addig minek foglalja itt a helyet?
0
2006. október 4., szerda 1:14
Sziasztok, érdeklődnék az Xpresstől is, hogy miért nincs a kínálatukban a Silenthill c. film? szerintem az idei filmek eresztéséből, az egyik legjobb szellemes film:) és ha jól tudom a mai napon (okt. 3.-án) már megjelent a kiadó kínálatában, ennek ellenére, nem nagyon látom még sehol internetes dvd shop-okban. Pedig szerintem normálisabb, sok idei értelmetlen horrornál (Hostel, Sziklák szeme és egyéb bénaságok)
0