Bocsánatot kérek ha valakinek kellemetlenséget okoztam ezzel a topiccal... Több topicot nem nyitok az biztos... Bár nagyon értelmes itt egy pár topic pl ami kib*szottul dühít, aminek kib*szottul örülök stb stb... Ezekre nincsenek egyéb hozzászólási lehetőségek Jamamura? Oda miért nem írtad be hogy fölösleges? Ezért a topicért pedig mégegyszer elnézést kérek. Üdv
0
2006. október 8., vasárnap 13:54
17243
van még kb. 80 milliárd dolog a földön, aminek még nem volt topikja az xpressen, mégsem nyitnak nekik csípőből, ráadásul nem ez az első batman-témájú topik. én is szeretem a bőregeret, megvan a dead end is, tetszett is, de van filmajánló topik, meg ki mit néz most topik, ahová a látott, s többek érdeklődésére számot tartható filmekről írkálunk. ha mindenképp harsogni akarsz egy több éves sztoriról, akkor írj blogot.
lehet, hogy el fog süllyedni ez a téma, sőt, minden bizonnyal el fog süllyedni, mert egy 10 perces filmecskét kb. 5 hozzászólással ki lehet vesézni, de ez is csak azon topikok számát gyarapítja, amely átláthatatlanabbá teszik az archívumot, amiben e sok szarnak hála esetleg érdekesebb, fontosabb témák tűnnek el.
azt hiszem, ezt most írom le 100x, szemlátomást tök fölöslegesen.
0
2006. október 8., vasárnap 13:30
1726
Ennek a rövidfilmnek szerintem még nem volt topicja... Csak azt szerettem volna, hogy többen megnézzék, mert szerintem nagyot mulaszt aki nem nézi meg! Mivel ez egy filmekkel foglalkozó oldal szerintem volt értelme... 1 2 hét múlva úgyis eltűnik a topic ha már mindenki elmondta a véleményét az alkotásról aki akarta. Addig viszon hová írjam? a Chat topicba? Az emberek lusták visszaolvasni, keresni a témához tartozó hozzászólásokat. Akkor már inkább legyen egy helyen. Na mind1 Ha szerinted csak a helyet foglalja akkor bocsi, de sztem meg megérdemli ez az alkotás!
0
2006. október 8., vasárnap 13:13
888
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. október 8., vasárnap 11:37
19957
Ennek most megint mi értelme volt??????
0
2006. október 7., szombat 23:54
685
Nagyszerű alkotás, tényleg! Különösen a "látványvilág" elég "dárkosra" sikerült, valamint az eddigi legjobb Joker maszk vitathatatlanul. Remek kis film, ez a kisfilm.:)
0
2006. október 7., szombat 22:03
1729
joker maszkja mindent üt
0
2006. október 7., szombat 21:50
1726
Egyik ismerősöm mondta hogy van egy fan-film, amelyben Batman összeméri az erejét más híres főszereplőkkel... Nem lövöm le a poént, aki még nem látta a filmet nézze meg! Szóval rákattantam a netre és megtaláltam a filmet. Valami fantasztikusan sikeredett szerény véleményem szerint! A világ legjobb rövidfilmje! Batman rajongóknak kötelező! (két másik film rajongóinak is amit nem írhatok le ugye) E film apropóján jutott eszembe, hogy mintha lett volna ilyen témájú papíralapú képregény is! Lehet hogy akár ezeknek a többszereplős VS filmeknek is lenne létjogosultsága? Hozzá kell tennem, hogy ez az 5 perces kis film jobb hangulatú, mint az a bizonyos alkotás egészében... (Paul WS Anderson..) Tehát én azt mondom hogy minden témából lehet nagyon jó produkciót csinálni, csak nem mindegy hogy ki áll hozzá! Ebben az esetben rajongók voltak a készítők és eszméletlenül hangulatos film is lett az alkotás! Ti láttátok? Ha nem sürgősen nézzétek meg! keresési kulcsszó: Batman:Dead End Értékelésem 10/10 Ui: A zene mesterien összhangba van hozva az akcióval!!! MESTERMUNKA! Gratulálok a készítőknek!