SZerintem is jó K linkje ! Filmzenei cdket pedig tényleg kár, hogy nem árul az Xpress, de szerintem kis hazánkban nem igazán lehetne amúgy se nagy üzletet csinálni a dolgoból ... Pedig vannak igazán érdekes kiadványok mostanság, pl. a Two Towers 3cd+1dvd -s verziója...
0
2006. október 11., szerda 16:50
180
Új topic - régi topic: lerágott csont, már nagyon uncsi ez a téma. Nekem nem az számít honnan jön az infó, hanem sokkal inkább, hogy hasznos legyen. Már pedig K linkje nagyon értékes, sikerült egy jó estét szereznie nekem ezzel, amit mégyegyszer köszönök neki. Úgy ott ragadtam a You Tube oldalán, mint légy a légyfogó papíron. Olyan csemegékre, archív felvételekre sikerült bukkannom, amikről nem is álmodtam. Bár minden topic csak ennyire lenne "haszontalan". Elég végig futni a topic címlistán.... Ugye nem kell példákat kiragadnom?
0
2006. október 11., szerda 16:24
2007
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. október 11., szerda 12:10
471
Most komolyan kellett ez a topic? Már Filmzenés topicból sem egy van....... Jama ki fog akadni!.....majd meglátjátok! :D
0
2006. október 10., kedd 23:17
180
Köszönöm a linket! Nagyon szép volt. Utána elcsábultam és még sok egyéb más gitárszámot (Beatles, Tarrega, Bach) is megnéztem/meghallgattam erről az oldaról. Csillagos ötös!
0
2006. október 10., kedd 22:13
2007
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2006. október 10., kedd 20:54
8905
Az egy gyönyörűség!!!
0
2006. október 10., kedd 18:37
52685
Cavatina-t hallgatni mindig gyönyört okoz! Emlékszem, a régmúlt rendszerben sokszor ébren maradtam a királyi tévé műsorzárásáig, és az adás végén futó képújság alatt mindig hallgattam a csodálatos gitárdallamokat. Milyen érdekes, hogy egy akkoriban nálunk be(ki)tiltott film zenéjét használták kísérőmuzsikaként! Szeretném, ha úgy tudnék gitáron játszani, mint a klipben látható hölgy.
most posts by TM
0
2006. október 10., kedd 18:01
2007
0
2006. október 10., kedd 17:59
2007