Keresés

Mennyei teremtmények

2007. január 8., hétfő 0:01
nem beszólni akartam, de tény, hogy ennek sem itt van a helye, pont úgy, ahogy annak sem ott volt a helye. ezért vetettem fel, hogy: vazze csináljunk neki helyet!
0
2007. január 7., vasárnap 23:59
Neszójjábe, ez nem a napi palacsintab@szogatás volt, amit te csináltál.
most posts by TM
0
2007. január 7., vasárnap 23:42
kurvára nyitni kéne egy olyan topikot ahol mehetne a macera napestig. magamból kiindulva tudom, hogy a sok értelmifogyatékost látva nem lehet megállni szó nélkül bizonyos dolgokat, de akkor már kéne erre kijelölni egy topikot és akkor a többit nem telefújolni.
biztos engem is kevesebb kritika érne:)

a neve lehetne mondjuk: védőoltogatás:)
0
2007. január 7., vasárnap 23:36
Tényleg értelmetlen a vita, mert veletek nem lehet vitatkozni, első látásra itéltek, és azt hiszitek, ezzel nagyon okosak vagytok.

Én is befejeztem, jól szórakoztam rajtatok! Menj aludni, Winslet fan. Csak rosszat ne álmodj!!!
0
2007. január 7., vasárnap 23:25
Most erre mit mondjak? Úgysem hiszed el, amit mondok.
Ilyen összeesküvés-elméletekkel inkább neked kéne pszichológushoz fordulnod.

Részemről befejeztem ezt az értelmetlen vitát. Jó éjt!
0
2007. január 7., vasárnap 23:24
A viselkedésem tényleg provokatív, mert szeretem a jó kis vitákat.
Bevallom, dirrekt használok erős jelzőket, hogy jobban reagáljanak a hozzászólásomra.
Gyenge viszont te vagy, és a barátosnéd, mert ahhelyett, hogy értelmes ember módjára érvelnétek, csak a más véleményen állót szapuljátok.
Én nem piszkáltam senkit, csak írtam egy etrős kritikát.
Winslet a filmben valóban molett, és az arca sem szabályos, és a szerepe szerint egy ellenszenves pszichiátriai beteg. Le tudom írni szebben is, de biztos, hogy akárhogy írom, ellenvélemény, és ezért én egy "pöcs " vagyok.
Így tényleg nehéz veletek szót érteni!

Én is szétuntam magam rajtad, és ál Julieten, mert ahelyett, hogy normálisan megvitatnánk a filmet, vagy Winslet állítólagos tehetségét, csak támadtok.
Ahogy annak idelyén a "Ki a kedvenc színészed" topicban.
0
2007. január 7., vasárnap 23:23
marad
0
2007. január 7., vasárnap 23:22
Nem veszed észre, hogy itt egyedül Te vagy, akin szórakozni lehet?

Mindenkinek szíve joga, hogy elmondja a véleményét, de érvek nélkül és ilyen hangnemben ez akkor is csak primitív odamondogatás mard.
0
2007. január 7., vasárnap 23:17
Még szép, hogy dicséred magad! Tényleg ügyesen kiollóztad más filmes portálokról - így én is tudnék színvonalas kritikákat írni! De legalább szorgalmas vagy, biztos fizetnek érte!!!!
0
2007. január 7., vasárnap 23:16
Olyan hangnemet ütöttem meg veled, amilyet te is megértesz, mivel a bemutatkozásod alapján nem néztem ki többet belőled. Az a helyzet, te vagy színvonaltalan a gyenge provokatív viselkedéseddel. Legalább ehhez értenél, akkor lehetne pár jó riposztom, de így szétunom rajtad az agyam.
most posts by TM
0
2007. január 7., vasárnap 23:14
Primitív az te vagy! Menj vissza a matekleckéhez kislány, mert apád agyonüt!
Persze lehet, hogy B.P. vagy, besavanyodott szinglicsaj, aki unalmában sztárokkal fantáziál. Menj pszichológushoz! Próbálj meg magadnak pasit fogni, mert becsavarodsz!
Az elég gáz, hogy az ember ír ide egy kritikát - ami negatív, nem dicsér, és a fél fórum nekimegy!
Különben érdekes jelenség, engem mindíg érdekeltek a különböző emberi reakciók.
Ha ellenvélemény van, jön az anyázás!
Ezért érdemes volt idejönni, jól elszórakoztattatok!
0
2007. január 7., vasárnap 23:10
Jól mondod, szubjektív. Éppen ezért ne akard már megmagyarázni a másik embernek, h ki rossz v. ki jó színész! Pláne, ne olyan érvekkel, hogy ronda és kövér, mert ezzel a saját érvelésedet teszed nevetségessé.
0
2007. január 7., vasárnap 23:09
Hmm, de szeretnék én olyan szép krtikákat íni, mint Juliet.:)
0
2007. január 7., vasárnap 23:08
Azért, mert azt mondjuk, hogy vki jó v. nem jó színésznő, máris betegesen rajonguk?
Az meg a világ egyik legprimitívebb védekezési módszere, ha vkinek a korát kétségbe vonod...
0
2007. január 7., vasárnap 23:07
"De ha képtelen vagy elismerni, hogy jó színésznő, az csak a vakságodat v. a hozzá nem értésedet bizonyítja. "

Kösz, hogy aggódsz a látásomért, ugyan van egy másfél dioptriás szemüvegem, de azért vak nem vagyok!
A hozzánemértésről kár vitázni, a színészet teljesen szubjektív dolog.
Különben Noémi, te is egy elég ellenséges vagy! Úgy látszik, a Winslet fanok ilyenek: agresszívek, és ostobák!
Így mégjobban megutáltatjátok a színésznőt azokkal, akik különben sem kedvelik!
Bocs, de ez az igazság!
0
2007. január 7., vasárnap 23:01
Ja, és Noémi, és Juliet ugyanaz a személy!
0
2007. január 7., vasárnap 23:00
"Kis izlésficamos pöcs" színvonalas vagy! Úgy látszik itt lehetetlen egy őszinte véleményt mondani. Én nem sértegettelek téged, csak egy hülye sztárcicát minősítettem.
Nem érzitek, hogy ez mennyire nevetséges vita? Lehet, hogy kicsit durván fogalmazok, lehetne szebben, de Téglának, és társainak sem kell a szomszédba menni, ha bunkóságról van szó!!!
Azért, mert Juliet elszavalta a gimiben az Anyám tyúkját, még nem lesz színésznő.
Persze az is lehet, hogy ő Kate Winslet álnéven, egész jól tud magyarul, jól védi magát!!!

Sztárokért rajongani elég beteges dolog egy bizonyos kor felett, persze lehet, hogy tízéves kölykök vagytok, nem tudom. A másikat "pöcs"-nek nevezni mert leszólta az üdvöskét...!!!
Nézzetek már magatokba, tisztelt törzsmag!
0
2007. január 7., vasárnap 22:56
Na, akkor arra mit válaszolsz, ha azt mondom, hogy mindkét színésznőt szeretem?:)
Jolie-t szebbnek tartom, de Kate-et jobb színésznőnek.

De ha képtelen vagy elismerni, hogy jó színésznő, az csak a vakságodat v. a hozzá nem értésedet bizonyítja.
0
2007. január 7., vasárnap 22:46
Ilyen előzmények után nem érdemled meg még azt sem, hogy a nevét a szádra vedd, nemhogy még fényképet is! :-)
Nem a feleségem, csupán barátok vagyunk. Különben pedig a feleségem is szebb Jolienál, de képet róla sem mellékelek, ne is álmodj róla, kis ízlésficamos pöcs! :-)
most posts by TM
0
2007. január 7., vasárnap 22:43
Ki az a Juliet? A feleséged?
Színésznő? Melyik? Hol játszik? Valami képet róla, mert azt hiszem, itt akkora udvartartása van, hogy biztos valami híresség lehet!
0
2007. január 7., vasárnap 22:41
Jah, mert nem istenítem kövér Katát, már feketelistán vagyok!
Ki kéne írni: Xpress hu= Kate Winslet fan club
Aki nem borul le előtte, az húzzon innen!
Jolie-t lehet fikázni, hogy ilyen, meg olyan ronda, de ellenben az Winslet az isten! Jó kis következetesség!
Menjetek már!!!
0
2007. január 7., vasárnap 22:40
Juliet szebb, és Jolie eddigi alakításait alapul véve azt kell mondjam, színésznőnek is jobb! :-)
most posts by TM
0
2007. január 7., vasárnap 22:33
Kár, hogy téged senki nem retusál, mondjuk mindjárt innen ki!
most posts by TM
0
2007. január 7., vasárnap 22:19
A retusált, fotoshop-pal készült képek dagi Winsletről még tűrhetők.
Életben szerintem ti is megijednétek tőle! A Makulátlan elmében olyan katasztrófa volt, hogy még ezt a filmet is alulmúlta.
Már egy másik fórumon is írtam  régebben - hányok Winslettől, és ezt kéretik tiszteletben tartani!!!
Na persze, van itt egy törzsmagnak kikiáltott bagázs, akinek Kati néni az Istennő, aki mást mond, az bunkó, az műveletlen, ki van utálva!

Na Julietnek sem kell ám szomszédba menni, ha gonoszkodni kell: mi az, hogy Angelina Jolie ronda??? Nem mondom, hogy nagy tehetség, de rondának nevezni? Joliet  szavazták meg a legszebb színésznőnek valamelyik évben,és köztudottan gyönyörű. Szép arcú, jó alakú, jótékony, és elég jól alakít.
Szerintem csak irígy vagy mert szép, és híres, szeretnél te úgy kinézni!!!
Kata fikázására érzékenyen reagálsz, de más színésznőket ugyanúgy leszólsz, és emmiatt nem vagy különmb nálam!

Nosza, rakj be képet magadról is, lássuk, Jolie, vagy Juliet a szebb?

Máskülönben a filmbeli Juliet nevét nicknévnek használni elég beteges.
Nem bántásból mondom, de egy lezbikus kegyetlenkedő dilinyós gyilkoslány a példaképed? Biztos sok közös vonástok lehet,ha ennyire imádod!!
0
2007. január 7., vasárnap 22:19
Akárhogy is legyen, meg tudlak érteni, mert én is azok táborát erősítem, akik kedvelik Kate-et.
0