Keresés

Mennyei teremtmények

2007. január 7., vasárnap 22:16
Nem én vagyok a szegény, hanem ő. Nem lelki szegény, hanem hülye, szegény!
most posts by TM
0
2007. január 7., vasárnap 22:10
asszem az első sorral keményen belemásztál szegény TM lelkébe:)
0
2007. január 7., vasárnap 22:07
Te meg hülye vagy, de nem pont, hanem úgy tűnik mindig.
most posts by TM
0
2007. január 7., vasárnap 18:24
"A főszereplő néni/k rondák és pont"

Attól, hogy Te így gondolod, és ez szíved joga, még nincs ott az a pont. Hiába az a nagy nyomatékosítás.:P
0
2007. január 7., vasárnap 18:03
A főszereplő néni/k rondák és pont
A film viszont nagyon jó pont
A hazai kiadás szar vágott,4:3,ócska hang pont
Legalább az álmodozások miatt megérdemelt volna min. Dolby Digital 5.1 -et pont
0
2007. január 7., vasárnap 17:07
Ő is a "százszor jelölik, de sosem kapja meg" tábort erősíti.:(
0
2007. január 7., vasárnap 17:06
Ez a kék ruha mesésen állt rajta!
0
2007. január 7., vasárnap 17:02
Salma kisasszony sztem nemrég szike alá feküdt..vagy megcsípte egy bogár barátnőm szavával élve.:)))
De ez is azt mutatja, hogy Kate-nek a bizonyításhoz nincs ilyen eszközökre szüksége. A karakterformálásai mindig nagy érzékenységről és aprólékosságról tesznek tanúbizonyságot, amelyekben minden rezdülésnek jelentősége van. Persze ezt nem biztos, hogy mindenki értékelni tudja.
0
2007. január 7., vasárnap 17:00
bocsi: február végén, akkor lesz az Oscar, nem márciusban...
0
2007. január 7., vasárnap 17:00
Szia Juliet!
Ez a kép a 2005-ös Oscaron készült, ha nem tévedek... Ennél már csak a 2002-es volt szebb, amikor egy tűzpiros ruhában jelent meg. Kiváncsi vagyok, hogy most milyen ruha lesz rajta márciusban. Kár, hogy megint csak üresben fogják jelölni a Little Children c. filmért. Helen Mirren Oscarja olyan biztos most, mint tavaly Reese Witherspoon-é. Én minkettőjüket ( mindhármójukat :) nagy színésznőnek tartom.
0
2007. január 7., vasárnap 16:54
Ja, Geoffrey Rush-t és Joaquin Phoenix-et véletlenül kihagytam, pedig ők a legjobbak között vannak a nívós listán. :-)))
0
2007. január 7., vasárnap 16:52
Itt van egy rövid cikk arról, hogy Kate a legcsinosabb a hírességek közül. Nem ez az első ilyen szavazás, amit megnyer, vagy nagyon előkelő helyen végez.

Kattints a képre! :-)

Egyébként meg aki olyan férfiakat vett le a lábáról, mint Peter Jackson, Greg Wise, Christopher Eccleston, Kenneth Branagh, Leonardo DiCaprio, Billy Zane, Harvey Keitel, Johnny Depp, Dougray Scott, és még sorolhatnám, az nem panaszkodhat. :-))) A rengeteg rajongói oldal a Neten meg a legjobb bizonyíték, hogy mennyien szeretik Kate-et.
0
2007. január 7., vasárnap 16:40
Szia Noémi!
Teljesen egyetértek veled, bár én nem nevezném Palkót kedvesnek. :-)
Egyébként Kate Winslet nagyobb mellbőséggel rendelkezik, mint Salma Hayek, de ez tényleg nem lényeges. :-)
Hú, most találtam róla egy újnak kinéző képet, itt tényleg túl vékony, az arcán látszik. :-(

Itt egy olyan, ahol szintén vékony, de egészségesebb kinézete van. :-)

Kate Winsletet mindennek lehet nevezni, csak tehetségtelennek és csúnyának vagy kövérnek nem. Számomra a legtehetségesebb kortárs fiatal színésznő, ezt már számtalanszor bebizonyította, és már nem kell semmit bizonyítania. Minden alakítása különleges és meglepő. Egyike azon kevés színésznőknek, akik nagyon bátrak, megmutatják a lelkük legmélyét, és nem csak felszínes alakításokkal próbálnak a csúcsra törni vagy ott maradni.

0
2007. január 7., vasárnap 16:26
Kedves Palkó35!

Bár a filmet még láttam, de az a jellemzés, amit Kate Winsletről írtál, kicsit kiakasztott!
Tehetségtelen? Mondd már, hogy akkor Te kire tartasz tehestégesnek? Az Egy makulátlan elmében, a Sade márkiban, az Értelem és érzelemben v. az Irisban nyújtott alaíktásai után még akkor sem tudnám azt mondani rá, hogy tehetségtelen, ha nagyon ellenszenves lenne. Egy kicsivel töb objektivitást, kérlek...
Unalmas? Honnan tudod, tán ismered?:) Ha pedig a szerepformálásaira gondolsz, akkor arra az előző bekezdés az ismételt válaszom. De ha annyira unalmas, akkor bizonyára a rengeteg jelölést és díjat is csak szánalomból vágták hozzá.
Buta? Na, ezt inkább nem minősítem...
El van hízva? Jesszusom...Ha Neked az jelenti a jó színészi játékot, ha vki Salma Hayekéhez hasonló mellbőséggel rendelkezik, az csak Téged minősít.
(Amúgy megköszönném, ha vki belinkelne ide egy képet a hölgyről, mert - sjanos v. nem sajnos - de mostanság igen vékonyka.)

Csak ennyit szerettem volna. Elnézést, ha vkit fárasztottam a mondandómmal.
0
2006. október 31., kedd 23:51
Ez jó kérdés. Biztos véletlenül egyel többet gyártottak belőle abban az évben. :-)
0
2006. október 31., kedd 18:33
titokzasnak = titokzatosnak
0
2006. október 31., kedd 18:02
Egy Oscar szobrot már Jolie után dobtak, csak tudnám miért?
most posts by TM
0
2006. október 31., kedd 18:01
Sophia szerintem klasszisokkal jobb, mint Jolie: ráadásul minden mesterséges rájátszás nélkül szép és nőies, és még jó színésznő is. Dunawayt a HÁLÓZAT óta az agresszíven rámenős nő típusával azonosítják, de ő (főleg fiatalon) ennél jóval szélesebb skálán játszott.
0
2006. október 31., kedd 17:57
Á, nem ezen múlik. Emlékszem, amikor láttam egy képet róla (Jolie-ról) a TOLVAJTEMPÓ című filmből: Bob Marleyre emlékeztető rasztaloknijaival maszkírozás nélkül eljátszhatta volna a Predátort. Nagyon csúnya volt azon a képen (a filmet nem láttam), sőt az EREDENDŐ BŰN című filmben se tetszett. Színészi kvalitásai ez utóbbiban vagy az ALEXANDER-ben nem voltak túl meggyőzőek számomra. Dunawaynél sosem éreztem azt, hogy a nőiessége fizikai jellemzőivel akarna elsősorban hatni, mégis mindig nagyon nőies (számomra.) Jolie-nál viszont folyton azt látom, hogy előnyös(nek mondott) külső adottságaira próbál támaszkodni, amin nem (csak) a vetkőzést értem, hanem a gyakran bedobott, titokzasnak és szexinek szánt pillantásokat is.
0
2006. október 31., kedd 17:49
Ja. Voight papát viszont bírom, valahogy szimpatikus!!! Különösen az Éjféli cowboyban remekelt, meg a Hazatérés sem volt rossz. Ja, és a Gyilkos túra is tetszett, egy másik kutya kedvenc filmje. :-)
0
2006. október 31., kedd 17:46
Viszont a híres színész-apuka az óceánon túl sem hátrány...
most posts by TM
0
2006. október 31., kedd 17:31
Jennifer Anistont azért véletlenül sem nevezném csúnyának. :-)) Haumann Petrában egyetértünk, de ő még tehetségtelen is.
Angelina Jolie szerintem se nem tehetséges, se nem szép, mégis befutott. Van ilyen ...
0
2006. október 31., kedd 16:59
Faye Dunaway (lehet hogy rosszul írtam le) szerintem sokban hasonlít Jolie-hoz.
Valahogy mind a ketten lerohanós, túláradó típusok. Jó színésznők, de valahogy mind a kető sokk!
Van aki szerint Jolie az új Sophia Loren... Bár Sophia nem volt úgy teletetkózva, és nem voltak morbid hobbijai, mint Jolie-nak( vérivás, öncsonkítás)
0
2006. október 31., kedd 16:54
Szerintem Jolie-nak van tehetsége, csak mostanában rengeteg kommersz vackot elvállal! A szája nagyon nagy - műnek tűnik, de állítólag nem szilikon, így született.
Szerintem a Gia-ban nagyot alakított. Erőteljes kisugárzása, és nagy drámai vénája van - szerintem! Mondjuk a magánéletben jó nagy hisztérika lehet - mint ember, nem túl szimpatikus.
( a Gia - nak, és a Mennyei teremtmények-nek van egy közös vonása, hogy ne offoljak annyira)
0
2006. október 31., kedd 16:26
Hja, Faye-tükrön szemlélve a világot... :)
0