Na, ahogy ígértem, itt van néhány kép a forgatásokról, aztán majd rakok be egy-kettőt a filmből is.
0
2006. november 30., csütörtök 13:51
510
Mmmm, jó, akkor ha nem adják sehol, kiveszem tékából. :-))))
0
2006. november 30., csütörtök 13:40
8905
Szia Karola! Örülök, hogy tetszett! De szerintem ne várj rá, ez nem olyan film (sajnos), amit mindennap lenyomnak a tévében, én is még jópár évvel ezelőtt vettem fel videóra, és azonkívül csak egyszer adták még korábban, az én életemben, amennyire vissza tudok emlékezni, mert mondjuk még nem kisbaba voltam. :-))) Tehát az elmúlt kb. 20 évben nem nagyon adták kettőnél többször. De azért nem akarlak befolyásolni, mert a végén még egy hét múlva leadják, aztán nem akarok én lenni a hibás, hogy mégis megvetted. :-)
0
2006. november 30., csütörtök 13:38
8905
Szia borusdemeter! Köszi, aranyos vagy!!! :-) Hát, azon kívül, hogy megint megnéztem a filmet, kb. 5-5 és fél órát dolgoztam vele, úgyhogy annyira nem volt vészes. Bár az igaz, hogy eddig ezzel dolgoztam a legtöbbet. :-)
0
2006. november 30., csütörtök 10:42
115
Hihetetlenül informatív, mélyenszántó és profi a kritikád, Juliet!!! Gratulálok, sokat dolgoztál vele, látszik!!!!
0
2006. november 30., csütörtök 10:11
510
Szia, juliet! Nagyon tetszett a kritikád, felkeltetted az érdeklődésem a film iránt, mindenképpen meg fogom nézni. Meg is venném, de szinkronmániás vagyok, és ezt a szinkront különösen nem akarom kihagyni, úgyhogy vásárlás előtt még biztos megvárok egy tévéadást.
0
2006. november 30., csütörtök 2:42
8905
:-))) Akkor megnyugodtam.
0
2006. november 30., csütörtök 2:37
52685
Kihevered! :-)
most posts by TM
0
2006. november 30., csütörtök 2:35
8905
Na azért! :-) Holnap majd én is rakok be egy-két aranyos forgatási képet, most már túl fáradt vagyok hozzá.
0
2006. november 30., csütörtök 2:34
52685
Juliettől kaptam! :-))
most posts by TM
0
2006. november 30., csütörtök 2:32
52685
most posts by TM
0
2006. november 30., csütörtök 2:31
8905
Köszi. :-))) Hát, még arra is sor kerülhet. :-) Gratulálok a kitartásodhoz, hogy végigolvastad. :-))
0
2006. november 30., csütörtök 2:27
52685
GEORGE
most posts by TM
0
2006. november 30., csütörtök 2:19
8905
A filmet végtelenül szeretők körében - mint az csekélységem - szerencsére létezik a szinkronizált változat, melynek értéke számomra felbecsülhetetlen kincs! :-) Nézd már, mit dicsekszik vele, és meg sem említi, hogy tőlem kapta! :-)))
0
2006. november 30., csütörtök 2:18
8905
:-))))) Hogy az a ....!
0
2006. november 30., csütörtök 2:18
8905
Szia csabaga! Hát, szerintem Szilágyi Tibor nem igazán illett hozzá. Ebben a szerepben Kállai tökéletes volt, viszont a Makrancos hölgyben Vajda László volt hozzá a zseniális, szinte jobb volt, mint az eredeti. Taylor szerintem nem kövér a Makrancos hölgyben, csak nőies, és nem az a törékeny őzike, mint régebben. De nekem így jobban is tetszik egyébként. :-)
0
2006. november 30., csütörtök 1:53
52685
MARTHA
most posts by TM
0
2006. november 29., szerda 19:51
52685
A Cleopátra valóban nem a legjobb filmje, ám a Nem élünk... jobb a Macska a forró bádogtetőn-nél. Liz nagyon szerette volna ezt a szereoet, és a külső metamorfózisa is azt a célt szolgálta, hogy más ne kaphassa meg Martha szerepét! Lehet emberi gyengeségnek betudni, hogy nem fogyott vissza nádszálkisasszonnyá, de ostoba sovinizmusnak tartom (nem rád értve), hogy úgy általában a színésznők megítélése a kilók alapján történik. Orson Wellesnek például sosem rótták fel a súlyfelesleget, pedig mondjuk Gable vagy Flynn bizonyára több női szívet hódított meg. Lehet, hogy Liz magánéleti problémái kihatottak a karrierjére, mindez mit sem von le a színészi zsenialitásából! A benne rejlő ezernyi titok, mozdulat és pillantás eltékozolása, további ki-nem-bontakoztatása az igazán szomorú és tragikus, nem pedig az, hogy volt-e gyereke, vagy sem...
most posts by TM
0
2006. november 29., szerda 19:00
648
Bocsánat..ekkora már megszületett 3 gyermeke, a negyediket örökbe fogadták.
0
2006. november 29., szerda 18:58
648
Elég szomorú:(..tudván, hogy két pici gyereket neveltek..és utána Elizabeth életet adott még kettőnek.
0
2006. november 29., szerda 18:43
6925
Nem kövér.Hát...Több szerepet a súlya miatt nem kapott meg! Mindenesetre a Macskában jobban tetszett.Ha meggondolom már a Cleopátrában sem az igazi. Persze nem a szinészi játékra gondolok. Tudomásom szerint a házaspár ekkor(mikor a Nem félünk a farkastól készült) már igencsak bőven ivott. Burton közvetve ebbe is halt bele.
0
2006. november 29., szerda 17:31
52685
A szinkron köszöni, de megvan, él, és bár nem virul, de igazából semmi baja, egy mono hangként simán elfért volna a lemezen. A filmet végtelenül szeretők körében - mint az csekélységem - szerencsére létezik a szinkronizált változat, melynek értéke számomra felbecsülhetetlen kincs! :-) Elisabeth Taylor sem itt, sem A makrancos hölgyben nem "kövér". Bár a korábbi törékeny alakját maga mögött hagyta, de ez nem befolyásolta abban, hogy élete egyik legjobbját nyújtsa a vásznon. A makrancos hölgy szintén zseniális alakítás, Liz majd kirobban a benne feszülő energiától, játéka színpompás, élvezet nézni, ahogyan Burtonnal végigkomédiázzák a filmet! Gyakorlatilag éppen az ellenpontja történik abban, mint a Nem félünk a farkastól esetében. A művészvilágban az ital és sok más egyéb élvezeti dolog erős kísértést jelent, és sokan élnek is vele, de emlékeim szerint a film születésekor talán még e kiváló színészházaspár az élet naposabbik oldalán járt.
most posts by TM
0
2006. november 29., szerda 17:18
473
Félre a tréfát. A kritikád alapos és kimerítő (több szempontból is :)). Nagyon élveztem minden sorát, gratula hozzá!!