Keresés

Nem félünk a farkastól! (2 DVD)

2006. november 29., szerda 17:17
Kedves Juliet!
Erre a pár sorra kellett ennyit várnunk? ;)
0
2006. november 29., szerda 17:10
Majd elfelejtettem:Taylor saját hangja egy kicsit modoros és idegesítõ,némileg magasabb hangfekvéssel,mint Ruttkay Éváé.Ebben a filmben kifejezetten jól jön.Kovács István és Segal hangja pedig egyáltalán nem hasonlít.Akkoriban leginkább a külsõ hasonlóság alapján választottak.Igaz,a legnagyobbak közül.
Mindenesetre a szinkron hiánya senkit se tartson vissza.
0
2006. november 29., szerda 17:00
Tényleg nagy kár a szinkronért,fõképpen ezekkel a hangokkal. Persze lehet,már meg sincsen.A 14 kilóról jutott eszembe,Taylor többet sohasem érte el a "versenysúlyát".A késõbb készült  Makrancos hölgyben is kövér.Nagy kár ,hogy a 6o-as évek végén gyakorlatilag véget ért a komoly szinészi pályafutása.
Az alkoholizmus bemutatása sajnos nem okozhatott nagy problémát ennek a házaspárnak.
Ha a hangok hasonlóságát nézem, Burton-höz Szilágyi Tibor illett a legjobban az Equusban.
De mára már simán megszoktam a saját hangját,még akkor is megismerem,ha nem látom.
A Zuluban rögtön tudtam,hogy õ a narrátor.
0
2006. november 29., szerda 15:00
Köszi. :-))) És ha tudnád milyen nehéz volt úgy megírni, hogy alapvető spoilerek ne legyenek benne!
Sajnos a magyar feliratról nem tudok semmit, erről talán jamamurát lehetne megkérdezni. A szinkront nagyon sajnálom én is, de már nagyon kíváncsi vagyok az eredeti hangra is, eddig csak részleteket hallottam belőle.
0
2006. november 29., szerda 14:58
Nincs mit. Örülök, hogy megveszed, nem fogsz csalódni.
0
2006. november 29., szerda 14:46
Igen, elég hosszú kritika, de olvasmányos. Megérte várni rá.
A szinkron hiánya aggasztó, főleg a pozitív véleményed után. A magyar feliratról lehet valamit tudni? (fordításilag)
Amúgy köszönjük!!! Nem okoztál csalódást! Megérdemelsz egy ........:))
0
2006. november 29., szerda 14:35
Magam részéről köszönöm a kritikát, rendkívűl érdekfeszítő volt.  Meg fogom venni a dvdt, igaz csak 2007-ben.
0
2006. november 29., szerda 14:28
Ha megvakulnék, majd felolvasod az ezután születendő irományaidat!
Ne aggódj, ha csak holnap kezdenek jönni a gratulációk, vannak, akik lassabban olvasnak. :-))
most posts by TM
0
2006. november 29., szerda 14:12
:-))) A sok karakterszám miatt már nem maradt hely a pontoknak.
0
2006. november 29., szerda 14:09
Hát jó, akkor pont helyett konyakot kapsz! :-)
Apropó, az én gépemen nincs nyoma, hogy értékeltem volna a kritikát.
Végülis számomra nincs jelentősége, mert már régen nem arról van szó, hogy hasznosnak tartom-e a filmekről tett kinyilatkoztatásaidat vagy sem.
Szerintem kiakasztottad a rendszert (is!) :-)))
most posts by TM
0
2006. november 29., szerda 13:52
De utólag is elnézést, ha az olvasás hosszúsága miatt a szemed annyira megromlik, hogy szemüvegvásárlásra kényszerülsz. :-)))
0
2006. november 29., szerda 13:49
:-)))) Ha nem olyan lennék, mint Martha, most elpirulnék.
0
2006. november 29., szerda 13:43
Nehezen értékelhető, mert ezt a remekművet is csak azokkal az eszközökkel lehet mérni, mint más írásokat, ezért fontos, hogy mindig megemlítsem, mennyivel felette van az írásaid színvonala a nagy átlagnak!
Lenyűgöző vagy! Gratulálok!!! :-)
most posts by TM
0
2006. november 29., szerda 13:35
Nesze nektek, keselyűk! :-)))) Hát nem sokat aludtam éjszaka.
0
2006. november 16., csütörtök 10:44
Ez nem rossz ötlet. :-)) De megelégednék egy ingyenes példánnyal is a filmből. :-)))
0
2006. november 15., szerda 23:29
Azért ha majd az írásod hatására tömegesen megugrik a film vásárlóinak száma, ne felejts el százalékot kérni Robitól! :-)))
most posts by TM
0
2006. november 15., szerda 19:32
:-))
0
2006. november 15., szerda 19:31
Szia kedves csabaga!
Igen, hasonló az ízlésünk, nagyon szeretem a klasszikusokat, egészen a harmincas évektől, na meg egy-két húszas évekbeli film is becsúszik. :-)
Úgy érted, hogy ha a filmet nem ismered, akkor addig nem nézed meg, amíg nem írok róla valamit? :-) Ez hízelgő. Nem szándékoztam bejelenteni, mikor miről írok, mert az nagyképűségnek hatna, tényleg nem érzem, hogy szükség lenne rá, de erről a filmről sajnos páran kitalálták, hogy kellene írnom, mert annyiszor emlegettem, hogy a kedvenc filmem. Most már nem úszom meg, muszáj lesz (mondjuk amúgy is akartam), csak már annyian várják, hogy szerintem biztosan csalódni fognak benne. :-))) De mindegy, én csak leírom az én véleményem, azt nem kell senkinek készpénznek venni.  :-)) De ha valaki az alapján megveszi a DVD-t, annak nagyon örülök. Csalódni semmiképp nem fog benne, mert ez a világ egyik legjob filmje!!!
0
2006. november 15., szerda 18:30
Persze nehogy teljesen komolyan vedd...
0
2006. november 15., szerda 16:32
KedvesJuliet!
Máskor is megírod majd elõre,hogy milyen filmekrõl fogsz kritikát írni?
Ugyanis,ha nem ismerem,addig meg sem próbálkozom vele.
Észrevettem,a filmes ízlésünk igen gyakran megegyezik.Látom, te is nagyon szereted a klasszikusokat.
0
2006. november 15., szerda 16:27
Azt hittem, hogy ez francia "é"-vel, azaz "e"-vel irandó, ami fordított ékezetes, azom meg nincs.
A "britt"-re nincs ilyen jó mentségem.
most posts by TM
0
2006. november 15., szerda 16:21
Azt nem tudom, de van benne két hiba.

Orleans-i = Orléans-i (ha nem a mondat elején lenne, kis kezdőbetű kéne)
brittek = britek
0
2006. november 15., szerda 16:02
Orleans-i szűz leánykát
Gonosz brittek tűzrehányták

Hmm... ez most hogy jutott eszembe?!
most posts by TM
0
2006. november 15., szerda 15:44
Nem könnyű mindenkit egyszerre kielégíteni, de igyekszem. :-)))
Most ez a hetem tényleg nagyon zsúfolt, csak úgy beugrok ide a fórumra is, de aztán mindent beleadok, és meglesz a kritika is, meg minden más is, ami kell.
0
2006. november 15., szerda 15:42
Ez kölcsönös. :-)
0