Keresés

Dolby Digital vs. Dts

2006. november 18., szombat 19:29
Egyébként ajánlom magamat:-)))) :

A tavaszi listám:

A legjobb hang
0
2006. november 18., szombat 19:25
Meg aztán ne felejtkezzünk el a Kill Bill-ről sem ezidáig csak egy hozzászólásban olvastam...
Az Infernal Affairs nálam inkább a film témája miatt favorit a hangja amúgy 4-es alá.
0
2006. november 18., szombat 19:20
Most jutott eszembe,hogy lemaradt a DD-ból Bram Stoker s Drakulája.
A Shinobi ami 2napja a favoritom amúgy szerintem kép nélkül is megállja a helyét (hangjáték) annyira jó a hang keverése.
0
2006. november 18., szombat 18:59
Nekem megvan az R1-es angol DTS-sel rendelkező Jurassic Park,csupán egy házimozi kellene,hogy leteszteljem.Ha valaki kölcsönadja a sajátját,szívesen megteszem. :-)
0
2006. november 18., szombat 18:17
az tényleg nagyon komoly!
rendszer teszteléshez is kiváló!
0
2006. november 18., szombat 15:31
+ Texasi láncfűrészes (1974)
0
2006. november 18., szombat 15:30
Jelenleg a Black Angel , Gonin , D,A vámpírvadász , GitS , Casshern filmekre ill. hangjukra vagyok kiváncsi;-)
0
2006. november 18., szombat 15:25
Az Azumival én is egyetértek!...de tegnap megérkezett a Shinobi úgyhogy ez van.
Az idei év legjobb hangját nálam az Azumi és az Akira megosztva kapja.
A Narniát kölcsönbe kaptam megnéztem de szerintem nem igazán jó a hangja.
0
2006. november 18., szombat 15:21
Majd nézd meg a D, a vámpírvadászt! A Skywalker Sound csinálta a keverést. A szinkronstúdiósok (Masterfilm) szerint még életükben nem dolgoztak ilyen jó hanggal.
0
2006. november 18., szombat 15:20
Jut is eszembe, a Jean-Michael Jarre: Aero CD-hez adott DVD-n a DTS hang... na az IGEN!
0
2006. november 18., szombat 15:14
Nézzétek meg az AZUMI-t,úgy szól a magyar DTS mint az atom!
0
2006. november 18., szombat 15:05
Egyértelmű...DTS,ajánlom a koncert dvdket amin van DTS.
0
2006. november 18., szombat 9:12
javittok :): bevenném még a teszthangok közé:
0
2006. november 18., szombat 9:11
nem kell feltétlenül egy hátsó center, fôleg akkor, ha kis térben van a hm elhelyezve.
általában az 6.1 erôsítôkön van egy 6.1matrix gomb is, ahol a "sima" 5.1bôl is lehet kvázi 6.1 csinálni.

nem beszélve arról, hogy vannak lemezek, ahol nem is "adja" a +1 csatorna jelét, simán csak 5.1-et jelez ki.
lásd: Karib-tenger kalózai, ami szintén 6.1 hang és nagyon jól szól szvsz.

bevenném még a DD hangok közé a Taxi 1, Kill Bill,  magyar DTS hangját, a Kaptár angol (de még talán a magyar) hangja, Nemo nyomában, Ryan közlegény.... DTS-e illetve a Kleopátra küldetés magyar DD hangja, ami szvsz nagyon-nagyon jól szól!
0
2006. november 18., szombat 9:09
Ennek örülök! Mármint, hogy egyetértesz velem :)

Sajna idén még nem igazán találkoztam olyan DVD-vel, mely megütné az "év DVD-je" címet... az elvárásaim pedig nem magasak, csak valahogy az idei felhozatal meglehetősen gyenge volt a tavalyhoz képest. A Münchentől vártam volna egy kisebb durranást, de aztán semmilyen durranás sem lett belőle... :(

Most mondj egy DVD-t az idei megjelenések közül, ami tényleg üti mondjuk a WotW szintjét hangzás terén, vagy a SWEPIII-ét. Ha említenem kellene talán a Narnia Krónikáit emelném ki, az tényleg színvonalas kis korong idén, de ne akarjuk összehasonlítani az előbb említettekkel.
0
2006. november 18., szombat 1:37
DTS tesztlemezek:

Underworld - angol hang
Terminátor 2 - angol hang
Terminátor 3 - magyar hang
U-571 - angol hang
Gladiátor - angol hang
Gyűrűk ura - magyar hang
Világok harca - angol hang

DD 5.1 tesztlemezek:

Penge 1. - angol hang
Harcosok klubja - angol hang
Star wars III:a Sithek bosszúja - magyar hang
Ál/arc - angol hang
King Kong (új) - magyar hang
Mélység titka - angol hang
0
2006. november 18., szombat 0:50
Szerintem igen, csak nem vagy elég figyelmes... khm :)
0
2006. november 18., szombat 0:38
Igen, csak nem a magyarra kéne rakni a DTSt :)) A Repülő tőrök klánja szerintem még nem lett említve...khm ^o^
0
2006. november 18., szombat 0:28
Pedig a LOTR-Trilógia magyar dts-ES hangja is tökéletesen alkalmas falbontásra. :)))
0
2006. november 18., szombat 0:27
Az utolsó szóig egyetértek a felsoroltakkal, a WotW tényleg szó szerint kiüti a ház falát dts-ben (de az ablakokat biztosan). :)))

A Gladiátor régi kiadásával is sokszor villogtam, amikor vendégeim voltak. :)))

Kár, hogy az Extended változatról lehagyták. :((((
0
2006. november 18., szombat 0:23
A Hulk DTS hangsávja, szerintem eszméletlenül dübörög!! Hasonlóan az I, Robothoz. Egyébként a Szigorúan piszkos ügyek trilógia DTSe is eszméletlenül kemény, pedig csak 990-es film..a LOTRa viszont nagyon dühös vagyok. Nem értem miért nem az eredeti hangot preferálták. Az életben nem nézek szinkronosan filmet, így jól megszívtam, hogy pont a LOTRról hiányzik az eredeti DTS..
0
2006. november 17., péntek 23:44
Wotw eszméletlenül állati telten dübörög DTS-el, de avatott kolegámnak Tadamnak is igaza volt, mikor a SWEP III-at dicsérte :) azzal is lehet házat bontani. Szeretm még a Gladiátor régi kiadásának DTS hangsávját ! DD5.1 egyértelműen a Harcosok klubja DVDn referencia minőségű.
0
2006. november 17., péntek 23:39
Az tényleg ütős!

Ha így belejöttünk, akkor egy sima DD tesztlemez:

True Lies: Két tűz között - elsőrangú a dinamikája.
0
2006. november 17., péntek 23:21
Ha már DD, akkor Star Wars Episode I. - Pod Race :) Na az odabasz.
0
2006. november 17., péntek 23:13
Hát én attól nem estem hasra, egynek elment. :)))
0