Keresés

Az utolsó emberig

2006. november 20., hétfő 16:55
Igen.Összekevertem a két címet.
0
2006. november 19., vasárnap 17:53
Annyival egészíteném ki, hogy a film az Egy maréknyi dollárért c. film remake-je (ami meg Akira Kurosawa: Yojimbo (A testőr) c. szamurájfilmjének remake-je). Szerintem elég élvezetes darab, ha az eredeti(k)hez nem is ér fel, de van egy jó kis hangulata. Véleményem szerint érdemes megnézni.
0
2006. november 19., vasárnap 17:11
Ez egy remake!
Az eredeti a Pár dollárral többér.Azt a történetet helyezik a szesztilalom idejébe.Persze modern fegyverekkel.Így akár gengszterfilmnek is lehet mondani...
Engem a fõszereplõ(alighanem helykitöltõ) monológjai nagyon zavartak.Egyszer nézhetõ,de a klasszikus nyomába sem ér.Pedig az sem Leone legjobb filmje.
0
2006. november 19., vasárnap 12:49
Hááááát, a filmet még a megboldogult idökben, anno talán kb. 350.- Ft- os jegyáron láttam a Duna Plázában. Megvolt sokáig videón is, de annyit nem ér, hogy 2990.- ért megvegyem a gyüjteményembe, mert lesz az még olcsobb is a karácsonyi őrültekháza után...
A film nekem tetszett, kicsit más az eddig megszokott Willis filmektől, többet nyújt mint egy egyszerű dirr- durros cowboy film, részleteiben azonban már nem emlékszem.
0
2006. november 19., vasárnap 11:10
Még nem láttam a filmet és lenne egy kérdésem.
A film inkább olyan Willis féle akciófilm, vagy egy bizonyos mértékig gengszterfilm ?
0