Bár ne úgy lenne, s pl. ehhez pont az ilyen magatartásával segíthet hozzá az Xpress (szerintem)...
0
2006. december 14., csütörtök 12:35
52685
A kritizáló nem én vagyok, én csak javasoltam, hogy egy tök bizonytalan filmnek ne csináljanak még nagyobb hírverést, ha (pl. a te hírverésed szerint) sosem lesz belőle semmi.
most posts by TM
0
2006. december 14., csütörtök 12:32
1604
Ne a szegény Xpress-t kritizáld!!! Ő nem tehet semmiről, ha egyszer a kiadó nem tájékoztatja Őt semmiről... És mivel nyilván már számtalan előrendelés érkezett a kiadványra, nem fogja kivenni az adatbázisából... (Az év vége felé haladva meg egyre kevesebb előrendelhető státusú film marad a rendszerében, így egyre gyakrabban fognak majd felbukkanni a Welles-filmek ottan, mivel a rendszer nyilván - egyébként teljesen logikusan - véletlenszerű megjelenítésre van állítva...)
0
2006. december 14., csütörtök 12:20
52685
Ha már honlapnál tartunk: Javasolnám az Xpressnek, hogy az előrendelhető filmek főoldali ikonjai közül vegyék már ki az általam is sóvárogva várt filmes csapót formázó seholnincs díszdoboz képét, mert félreérthető a kiadvány státusza, és tegnap is valakit feleslegesen csigáztam fel az indokolatlan lelkesedésemmel megjelenésügyileg. Köszönöm!
most posts by TM
0
2006. december 14., csütörtök 12:18
1604
Kedves Field!
Köszi szépen, de én még bízom benne, hogy sikerül eredetiben is beszereznem őket, az azért úgy mégiscsak más... (Sikerült már az összes számot (1958-tól) begyűjtenem a Filmvilágból, s a Filmkultúrából is csak 2 számom hiányzik már: 1964/júl-aug. (25.) és 1965/1... Sohasem hittem volna, hogy eddig eljutok, úgyhogy már semmi sem lehet lehetetetlen!:)
De nagyon szépen köszönöm a kedves felajánlásodat!!!
0
2006. december 14., csütörtök 12:15
1604
Szerintem elég jogosak a kifogásaim, főleg, amikor most látom, hogy a Budapest Film honlapja lett az év honlapja! Nevettséges. Az indok: jól informáltság, frissesség, meg ilyenek...
Akkor, amikor mind a mai napig 2006. november 21. megjelenéssel szerepel fent a honlapjukon a 2 végül mégis Welles-film adatlapja, s "A gonosz érintésé"-n ott virít a magyar szinkron, amikor nincs is a lemezen ilyen!!! (És persze a meg nem jelent "A sanghaji asszony" is ott virítana, ha nem írtam volna nekik levelet miatt!!!) Ezt nevezik jólinformált honlapnak???
És persze hallgatnak, azóta is hallgatnak a díszdoboz és az elmaradt 2 film kapcsán... (Talán jobb is, mert aztán megint valami betarthatatlant ígérnének!!! Legalább ennyit tanultak az ügyből - talán...)
0
2006. december 14., csütörtök 12:01
7151
Szia Bolond Pierrot!
Olvastam a filmvilag.hu weboldalon, hogy keresed néhány régebbi Filmvilág-évfolyam tartalomjegyzékét. Nekem az 1966-os megvan, el tudom küldeni. Persze csak oldalanként beszkennelve, hiszen az eredeti nekem is kell.
0
2006. december 14., csütörtök 11:59
52685
Kéne innod valami szénsavasat, mert nagyon belédszorult ez a BuFi!
most posts by TM
0
2006. december 14., csütörtök 11:52
1604
Kedves Ergo!!!
Nagyon naív vagy... ha így lenne, akkor ezt miért nem hirdetik ki a honlapjukon??? Miért nem tesznek közzé egy nyilatkozatot??? Ha nem ŐK lennének a HIBÁSAK megtennék... Ezzel, hogy nem teszik meg, beismerik ország világ előtt, hogy egy nullák!!!
0
2006. december 1., péntek 1:35
626
:)
0
2006. november 30., csütörtök 17:49
54
Nekem csak az a bajom, hogy nem félhirek, közvetett úton kellene tájékoztatni a potenciális vásárlókat, hanem van egy szép weblapjuk amin egy popup -ban, vagy hasonló módon kellene érdemi információkat közölniük a saját kiadáványukkal kapcsolatban ! És nem csak ezzel kapcsolatban van értelme ennek. Sajnos, hogy ilyen téren egyátalán nem ütjük meg az európai szinvonalat...
0
2006. november 30., csütörtök 15:44
7151
:))
0
2006. november 30., csütörtök 15:33
52685
A BuFinál gond lehet a billentyűzet "L" betűjével, bizonyára így lett a "limitált" kiadásból "imitált"...
most posts by TM
0
2006. november 30., csütörtök 12:45
626
Én csak szurkolni tudok a BuFi-nek, hogy sikerüljön végre kiadni ezt a klasszikust. Aranypolgárt mindenki polcára!
Apropó... vagy itt a vagy a fórumban, úgy emlegették a Budapest Filmet mint "megtépázott hírnevű"
Miért?
0
2006. november 30., csütörtök 12:30
1731
a legjobb tudomásom szerint: az amerikai forgalmazó 2* adta el magyarországon ugyanannak (aranypolgár) a filmnek a forgalmazási jogát, a bufi éppen perel, mert belefektetett egy csomó pénzt a díszdoboz megjelenésébe.
0
2006. november 21., kedd 23:42
390
Ezt nem hiszem, végre a Budapest Film helyrehozná (alaposan) megtépázott hírnevét, és kiadna egy remek filmet, erre bizonytalan lesz a megjelenés.