Keresés

Szigorúan piszkos ügyek

2007. január 7., vasárnap 18:32
mi köze ennek ahhoz a honlaphoz?!
0
2007. január 7., vasárnap 18:16
Akkor bocs. :-)
Nem gondoltam az ázsiafilm honlapra.
b@szus én ezt a filmet még nem láttam...lesz mit belapátolnom

0
2007. január 7., vasárnap 18:07
http://www.imdb.com/title/tt0845464/

én erre gondoltam, de mindegy
0
2007. január 7., vasárnap 17:41
nem inkább ez:
Over the Edge (1979) Matt Dillon

http://www.imdb.com/title/tt0079688/
0
2007. január 7., vasárnap 17:32
http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=1464

Ebben hol játszik zsaru?
0
2007. január 7., vasárnap 17:01
ez nem a trilógia hibája, hanem azé, aki a szinkronszövegeket írta. eredeti hanggal kell nézni, ott ilyen gond nincs. :)
0
2007. január 7., vasárnap 16:15
A második részben is van egy megható jelenet... ott is majdnem sírok. annyira hirtelen történik... Sam az tényleg egy kegyetlen figura :) Észrevettem egy hibát a trilógiában. Az első részben Sam nevét úgy ejtik a szinkronban, hogy "Szám", míg a másik két részben meg "Szem"-ként hangzik.
0
2007. január 7., vasárnap 16:05
nálam a 2. rész a legjobb
0
2007. január 7., vasárnap 15:55
Na láttam a teljes triológiát

1 rész>2 rész> 3 rész

Ettől függetlenül nagyszerű a trilógia, de az első részt szerintem egyik sem tudja toppolni.

A Sam-ot alakító kis töpörtyű kínai szerintem óriási.Nagyon bírtam. Wong sem volt semmi
0
2007. január 7., vasárnap 14:17
ha tetszenek ezek a filmek, akkor merem ajánlani az On the Edge c. filmet is. annyi a különbség, hogy a beépült zsaru miután elvégezte a feladatát, visszatér a rendőrséghez. a beilleszkedés viszont nem túl könnyű, mivel a kollégái nem igazán bíznak benne. nekem inkább lélektanilag tetszett, de a sztori lényegében ugyanarról szól, mint a Szigorúan piszkos ügyek.

0
2007. január 7., vasárnap 14:00
néha majdnem elsírom magam az első részben, amikor....

SPOILER
... a rendőrfőnök meghal...
SPOILER VÉGE

iszonyat hatással van rám ez a film...
0
2007. január 7., vasárnap 13:03
és ki mondta, hogy rossz?
0
2007. január 7., vasárnap 9:33
pontosan :) kicsit összevisszának tűnik a 3. rész, de nagyon jól van megkomponálva az is.
0
2007. január 7., vasárnap 1:32
és bizony ez a film ettől jó :-)
0
2007. január 6., szombat 23:41
aha, és közben a film az első rész eseményei után játszódik...
0
2007. január 6., szombat 23:34
Attól, hogy a film fele flashbeckekből tevődik össze :) A 3. rész végén áll össze az emberben a kép.
0
2007. január 6., szombat 16:03
a 3. mitől előzmény??
0
2007. január 6., szombat 13:38
na kiderült a 2., 3., rész az előzmény? :)
0
2007. január 6., szombat 13:33
Nekem az amerikai változatban okozott nehézséget a 2 főszereplő megkülönböztetése.
0
2007. január 5., péntek 21:37
hmm,még ma nekikezdek a második résznek;)
0
2007. január 5., péntek 14:47
Nézd végig a többi részt is aztán ha elfogadsz egy jótanácsot érd el,hogy töröljék a kérdésed. ;-)
De amúgy a kérdésre a válasz: következtetés
0
2007. január 5., péntek 10:47
A Jedi visszatér végén is ott látható az összes hulla, van, aki több változatban is! :-)
most posts by TM
0
2007. január 5., péntek 10:43
Megvettem a trilógiát,az első részt már láttam, az érdekelne a harmadikban hogy lehetnek megint benn a halott személyek?Mert a borítón bizony rajta vannak
0
2006. december 31., vasárnap 16:57
Sokaknak az okoz gondot,hogy 2 távol-keleti szereplőt megkülönböztessenek egymástól.Ezek után még a neveiket is megjegyezni,illetve,hogy ki melyik oldalon áll...,ez eléggé lehúzza az adott filmet.
Kell hozzá pár film és érdeklődés,de megtanulható mindez.
A nyelvek pedig azért szépek,mert mindegyikben más a jó.Pl. a franciák a romantikában jók,míg a távol-keleti nyelvjárású emberek a dühöt tudják elképesztően jól és karakteresen kifejezni.Engem pl. ez lenyűgöz és nagyon szívesen hallgatom a távol-keleti beszédet. :-)
Így én eredetiben néztem,anyám pedig szinkronnal és hát harmat gyenge a magyar hangsáv mind szinkronhangok,mind kifejezés tekintetében (főleg utóbbiban).
0
2006. december 31., vasárnap 16:13
Rajtam igazán nem múlott!
Megvettem, teljes áron 990HUF a filmet, annak rendje és módja szerint. Végig is néztem, de sajna, nem maradéktalan az örömöm!
Újfent bebizonyosodott, hogy van valami a keleti filmekben, melyek számomra irritálóan hatnak, és ez nem is feltétlen a filmek hibája. Nem tudnám pontosan definiálni, ez ugyanis apróságokból áll össze. Például, amikor a filmben a két nyomozó hirtelen mekegésszerű röhögésben tör ki, jót derülve egy poénon. Számomra ez legalább wnnyira idegesítő, mint másoknak A tégla-beli Nicholson-manírok.
Ami tetszett: nagyon jó volt, hogy nem próbáltak meg mindent háromszor az ember szájába rágni, mint az amerikai mozikban szokás! A film remek tempóban haladt, és tetszett, hogy aki először ismerkedik a sztorival, annak igencsak figyelnie kellett, hogy megértse az összefüggéseket!
Ami nem tetszett: az előző dolog továbbgyűrűzése, értem ezalatt azt, hogy a filmben akkor sem volt pátosz, tetőpont, nagyívű vonósok, és minden, ami az amerikai mozikra jellemző, szóval, hogy nem volt olyan "rásegítés" ami által a hatás még jobb lehetett volna. Ami egyszer jó volt, azt más helyen inkább hátránynak éreztem. Viszont Tony Leung tetszett, rájöttem, hogy már más filmekben is "találkoztunk"! :-)
A két filmet látva most úgy fogalmaznék, hogy mindkettő hátrányait és előnyeit figyelembe véve (mert még A téglának is van ilyen) lehetne egy harmadik verziót csinálni, mely ütné mindkettőt. Sajna, arra már nagy valószínűség szerint a kutya se lenne kíváncsi...
most posts by TM
0