Keresés

Kompakt házimozi, felvevővel, max .150e Ft-ért

2012. január 22., vasárnap 17:26
Jajjjjjjj Bamby drága, írtam a házimozival kapcsolatban, csak a hangrendszeres fórumba, bocsi!!!! :)
0
2011. december 28., szerda 20:43
Na a mikró meg a hűtő az tényleg pont az meg a porszívó is :))))))
0
2011. december 28., szerda 20:40
Jól döntöttél, gratulálok! Jó filmnézést kívánok nagy felbontásban!
A Samsung név pedig akkor jusson eszedbe, ha például mikrohullámú sütőt veszel, annak majdnem mindegy, mi van ráírva.
0
2011. december 28., szerda 19:40
Már megrendeltem a Pioneer lejátszót olyan 2 perce :) Lehet már holnap át tudom venni, mindenképp beszámolok róla, kurvára izgulok, életem első BD lejátszója!!!!! :)

Nagyon-nagyon millllió köszi mindenkinek!
0
2011. december 28., szerda 19:38
Jó kérdés... :-)

Szerintem is sokkal jobb a Pioneer, mint a Samsung, de ez esetben talán célszerű az erősítődhöz igazítani a lejátszót. Igaz a TV-hez is lehetne, de én inkább az erősítőhöz tenném. Az a házimozi lelke, minden más másodlagos.
0
2011. december 28., szerda 16:19
Sajnálom, hogy ennyire nincs szeretve a Samsung, de akkor meghajlok a nálam nagyobb szakértelem meg tapasztalat előtt és ezt választom (de még alszom rá egyet :)))
Amúgy van konkrét ok (szarul van összeszerelve általánosságban a Samsung, vagy nem jó házimozizáshoz, vagy ilyesmire gondolok) mert elég nagy az ellenszenv és egy elég nagy óriáscég ahhoz, hogy ezt furcsáljam... Házimoziban semmi nem jó ami Samsung?
0
2011. december 28., szerda 16:11
Részemről totál egyértelmű...
0
2011. december 28., szerda 16:06
Hát ez most egy nagyon nagy kérdőjel... :) Ennyivel de ennyivel jobb a Pioneer, hogy ilyen egyértelmű?
0
2011. december 28., szerda 15:35
Na akkor ez is eddig tartott. A Samsung újra vesztett.
0
2011. december 28., szerda 15:20
Pioneer BDP-140, én ezt javaslom...
0
2011. december 28., szerda 15:01
Még mielőtt mindenki leköpne :) Most hívott valaki, egy kisebb összeghez jutok ma így év vége felé és új lehetőség merült fel :)
A Pioneer cucc marad, szerelem végleg viszont a lejátszó az javulhat, ez a kettő a kiszemelt:

Pioneer BDP-140

vagy

Samsung BD-D6500

A tv-m Samsung ha ez számít, nem tudom hogy melyik kompatibilitás számít, BD-házimozi vagy BD-TV. Ez az utolsó kérdésem tényleg, de ha nem, akkor se teszek fel többet :) :) :)
0
2011. december 28., szerda 14:57
A szelíd őzike név egy jó nagy szőrös szarvast takar! hehehe
De azért várom a tesztet.
0
2011. december 28., szerda 12:58
Ez az! Jó, hogy leírtad a Denon-t, mert elfelejtettem és hiába gondolkoztam nem jutott eszembe. Én is ezekben gondolkodom már jó ideje. Vagy Marantz.
0
2011. december 28., szerda 10:03
Ja, én is ott néztem élőben mind a kettőt :) :)
Megírom drága, de még pár hét mire megkapom sajnos, csak nem akartam akkor kapkodni... De feltétlenül írok, bár kb annyi lesz, hogy hangos és tiszta :) Nem vagyok szakértő... :)
0
2011. december 28., szerda 9:58
Szia purple rain!
Légyszi majd írd meg, milyen a cucc, mert Én is gondolkoztam rajta. Pont ezt a kettőt láttam a MM-ban,  de sajnos egyiket sem hallottam, ami azért lényeges lenne. Előre is köszi.
0
2011. december 28., szerda 7:13
Na látod R2, annyi pénzem szerintem sose lesz, hogy az Onkyo meg a Denon nálam a középkategória aljának számítson :) :)
Marad szerintem ez a Pioneer, végül így álmondtam meg :)

Amúgy meg szép jó reggelt mindenkinek!
0
2011. december 28., szerda 7:12
Jó-jó abszolút nem rosszból mondtam, főleg azok után, hogy még te segítesz nekem, remélem nem vetted annak!
0
2011. december 28., szerda 2:22
Ne haragudj, de nem tudok aprólékos érvelést írni. Szimplán jobb márkának tartom az Onkyot és kész. Számomra Denon vagy Onkyo. Ez a középkategória alja...

De nyugodtan hallgathatsz a szívedre. Tuti, hogy nincs akkora különbség a két cucc közt, hogy érdemes legyen válogatni. Vedd, amelyik jobban tetszik. Ahogy a 60 illetve 80 dekás hangfalakat elnézem, mindegy. Bármelyik erősítő ki tudja hozni belőlük a maximumot. Bátran, Pioneerra fel! Komolyan.
0
2011. december 28., szerda 2:18
:-)

Valami hasonlóra, igen..
0
2011. december 28., szerda 0:14
Vlhogy éreztem, de a j jobban tetszett. Egyébként nehezebb úgy írni, hogy hason fekszem, könyökölök és a billentyűzet a szemem magasságában van.
0
2011. december 27., kedd 23:13
Én most elmegyek aludni, nagyon de nagyon köszönöm a jó tanácsokat én is hadd adjak egyet :) A súly az ly nem j :) :)
Reggelig még várom az ötleteket érveket, aztán abbahagytam ezt a fórumot egy életre ígérem! :) :) :)
0
2011. december 27., kedd 23:09
Ez inkább olyan régi gondolkozás mód, ha nehéz akkor jó minőségű vagy tele van homokkal.
De biztos lényeges a súj, meg gondolom a dobozok anyaga is, az jó ha fából vannak, meg asszem a méret is a hang megszólalása miatt fontos.
0
2011. december 27., kedd 23:02
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Na baszki ezért jó ide járni, az ilyen elvakult rajongói szempontok nem jutnak az átlagember eszébe :) :)
0
2011. december 27., kedd 23:01
Sztem R2 arra gondolt. hogyha hozzá vágod vlkihez az egyik hangszórót és annak fáj ez akkor jó minőségűek.
0
2011. december 27., kedd 23:00
No jó, nyilván a 10 év az sarkított dolog volt :) Köszönöm, mindenesetre megvárom artu érvelését az Onkyo mellett, de lélekben már döntöttem. Azért még el lehet bizonytalanítani :)
0