Látod pontosan erről beszéltem. Azt kell választani ami jobban tetszik ez ilyen egyszerű. Az árkülönbözet am is semmi a kettő közt. Szóval a Pioneer a befutó. Arra a tíz évre azért nem vennék mérget.
0
2011. december 27., kedd 22:55
6056
Őszinte leszek, fingom nincs, hogy mit nézzek a hangfalakon homályosíts fel :) :) Arra is gondolok, hogy ha az onkyo beszarik, akkor hol szervizelem? Nem találok semmit a neten... Tényleg ennyivel jobb az Onkyo??? Egy hozzáértő érvelést kérnék aprólékos levezetéssel :) :)
0
2011. december 27., kedd 22:51
8260
Szerintem Onkyo.... :-)
Azt is nézd meg, milyen és mekkora hangfalakat adnak hozzá.
0
2011. december 27., kedd 22:48
6056
Az az igazság, hogy erősítő terén a Pioneer felé húz a szívem, egész este nézegettem, ugyanis sokkal de sokkal szebb. Offline megnézhettem mindkettőt egy mulitban és ég és föld a különbség látványra. Tudom, hogy ez elvileg nem kéne, hogy számítson, de mivel nekem kb egyforma a két gép, ezért a Pioneer most vezet :)
A lejátszó az tuti fix, nekem annyi kell, hogy vigye a lemezt, a többit elvégzi az erősítő meg a hangfal :) Ááá nem, igazából egy nagyon kezdő rendszernek vágok most neki (bár ez a Pioneer erősítő remélem kitart vagy 10 évig... nem? :)) meg hát ennyi az össz pénzem jelenleg. Ha lesz cipi akkor lesz jobb lejátszó de most egyelőre örülök mint majom a farkának, ha ez is összejön. Nagyon köszi az ötleteket! :)
0
2011. december 27., kedd 22:41
5528
Az 5300as is jó lesz, ha nem kell különösebb extrás gép. Nekem mondjuk az előlapi szürke érintőpanel nem igazán tetszik. Ezért is van, hogy a szebbet és drágábbat választottam ami még tavalyi model. Mindezt azért mert az sokkal szebb. A 6900-es ből kiindulva ezek a cuccok már fejlettebbek, még gyorsabban olvasnak be BDt ami ugye az egyik fő szempont. Ez egyben vicc kategória az enyém az Vasember 2 extra lemezét pár másodperc alatt olvasta be tegnap szóval ha annál is gyorsabbak akkor már bőven jók... A kezelhetőség könnyű, a beállításokkal hamar végez az ember ha belekukkant a használatiba és már mehet is a lejátszás. A távirányító kiosztása is jó, meglehet szokni pár nap alatt. Feltehetően a lejátszás, szünet, állj, tekerés és léptetés előre-hátra ennél a típusnál is fluoreszkál. A többi intim dolgot már nem árulom el azt mindenki megtapasztalja ha már tulajdonosa egy nagyszerű Samsung lejátszónak.
A másik. Én az Onkyo-t választanám. Csak nem kellett volna utánna néznem mert így elbizonytalanodtam. A Pioneer-t rendesen megdobták dekóderekkel ami nekem az egyik vesszőparipám erősítőknél, viszont ez nem elsődleges szempont. Fix, hogy bármelyiket is választod nem nyúlsz mellé.
0
2011. december 27., kedd 20:39
6056
Szevasztok!
Idei utolsó kérdéscsomagom érkezik :) Ha az agyatokra megyek, max nem válaszoltok és kész :)
Szóval házimozi. Van két lejátszó amit kinéztem:
Samsung BD-D5300 Samsung BD-D5500
Kérdés, hogy a két lejátszó között van-e annyi difi, hogy megérné az árkülönbözetet. Nincs szükségem pl 3D-re a büdös életben soha... Képet hangot ahogy néztem a neten (220volt.hu) ugyanazt tudja.
A Samsung-gyűlölők kíméljenek :)
A másik kérdés, két házimozi csomagra vonatkozik
Onkyo AVX-390 vagy Pioneer HTP-101
Ki mit ajánl? A Pioneer külsőre jobban tetszik, de a képességeit nem tudom megítéleni egyiknek se, ezért fordulok hozzátok. Alapjáraton az 5300-as lejátszó és az Onkyo házimozi volt a terv, de most bezavart a másik lejátszó meg a Pioneer... :) Kérlek segítsetek a döntésben és ha lehet valami szakmai alátámasztással vagy tapasztalattal. Többet az életben nem írok ide ígérem, de ez csucsi kis házimozit még hozzatok össze nekem :) Ja és amúgy egy kis sarokban ülve házimozizok, tehát nem kell 4 álló hangfal meg 2000W az élvezethez nálam, ezt is nézzétek :)))) Az ár fix, ezekből kell választani egy forinttal se feljebb semmi mást nem néztem, ezen ülök egész héten szóval ennyi maradt a szűrőn.
Köszi és elnézést az elmúlt időszaki faszkodásomért, de nem szeretnék egy ideig ezekkel foglalkozni, plusz ugye a szívem csücske ez az egész hobbi, ezért vagyok ilyen.....
0
2011. december 19., hétfő 23:16
5528
Akkor egy hónap múlva visszatérünk rá. Hirtelen 30
0
2011. december 19., hétfő 22:05
6056
Azért az még egy hónap de köszikeeeee :):):)
0
2011. december 19., hétfő 22:04
6056
Nagyon köszi, semmi gáz a félrevezetéssel, igazából nem ültem fel neki :) jajjjj mikor leszek már harminc.... :D:D:D
0
2011. december 19., hétfő 21:58
8260
Ahogy a chat topikban említettem: bocsi a félrevezetésésrt.
Megnyugodhatsz, jó kis cucc indulásra. Az Onkyo alapban jó.
0
2011. december 19., hétfő 21:46
5528
De jó lenne ha én is kapnék ilyen szülinapi ajándékot. Akkor már hallanám a HD hangot, mégha nem is látnám a HD képet :D Boldog születésnapot!
0
2011. december 19., hétfő 21:30
6056
Szerintem is bővíthető mert magában is meg lehet venni az erősítőt. No köszönöm a választ, megvan a 30ik szülinapomra az ajándékom :):):)
0
2011. december 19., hétfő 21:25
5528
Gondolom, mert hangszórók is tartoznak az erősítőhöz. Asszem olyan hangfallal amit bír az erősítő tudod bővíteni, meg lejátszóval is azzal nem lehet gond. Na ettől az amatőr hozzászólástól fényévekkel okosabb lettél :D De igazából ez Onkyo, ez már nem olyan ,,átlagos" házimozicucc. Az AVX 390-est még én is megvenném.
0
2011. december 19., hétfő 21:00
6056
Nem segít senki... :(:(:(
0
2011. december 19., hétfő 8:11
6056
No, újra felbukkantam mindenki örömére :) A chat fórumban kezdtem el írkálni, de mondom inkább átjövök a helyére, csak már ciki, hogy teleírom.... :)
Szóval kinéztem magamnak egy házimozi féleséget születésnapomra végre :) Az első kérdés, hogy a chat fórumban miért mondta R2, hogy ez egyberendszer? A másik, hogy mi a különbség a két rendszer közt az árán kívül? :)
http://www.netdepo.hu/onkyo-avx-390-2843.html/hun/ vagy http://www.netdepo.hu/onkyo-ht-s3405-2343.html/hun/
Végül, hogy egy átlagos házimozizáshoz elég-e, tudom-e később bővíteni jobb hangfallal meg lejátszóval, tehát az erősítő mennyire megfelelő?
köszi és bocsi a sok baromságért.... :)
0
2011. december 3., szombat 23:37
6056
No mivel szétmegy a fejem a sok agyalástól, ezért ezennel elmegyek alukálni :) Igazából tényleg csábító ez az xpress akció, de sajnos tényleg nem tudok most lejátszót venni, csak pár hét múlva, úgyhogy valószínűleg akkor visszatérek a kérdésre. Köszönöm mindenkinek a sok segítséget!
0
2011. december 3., szombat 23:34
300
Itt is egyet kell értsek Dömivel,kompakt cuccot soha nem szabad venni. Van különbség a 3 lejátszó közt,kinézet,ár,tudás szempontjából is. Én azt mondom(javaslom),hogy az S185-ós,ami benne van a karácsonyi csomagban,az nem lenne rossz választás,tud annyit,mint a másik kettő és ez a legolcsóbb.
0
2011. december 3., szombat 23:30
19952
tényleg.... itt az xpress-es csomag, ez is jó kis kütyü és egyből kapsz hozzá egy csomó filmet is, bőven megéri!!!!
0
2011. december 3., szombat 23:29
6056
Ez van most itt akcióban nem? Gondoltam is rá, hogy hátha valaki megveszi velem felesben és lenyúlom a lejátszót meg a Terminátor BD-t a többit viheti :)
0
2011. december 3., szombat 23:28
6056
A kompaktról végképp lemonodok, de az itteni xpress karácsonyi csomag, meg a beírt két lejátszó között ennyire nem lenne különbség? Pedig az árukban van, még ha nem is sok... Vagy ezen a szinten ennyire mindegy? Egyre szarabbul érzem magam.... Majdnem annyiért vennék egy lejátszót mint a régi komplett házimozim és nem elég jó? Ne má................. valaki bíztasson már, hogy nem kell félmilliós rendszer, hogy félvakon 4 méterről élvezhessek pár filmet :)
0
2011. december 3., szombat 23:26
300
Ez sem rossz,hiába számít olcsónak: http://www.sony.hu/product/blu-ray-disc-player/bdp-s185#pageType=TechnicalSpecs
0
2011. december 3., szombat 23:24
7721
A családod szeretni fog, és én sem ítéllek el, ha végül megveszed az kompaktot a szonyitól.:) Ilyen alapon akkor megveheted az Xpresses kék karácsonyi csomagot is 7 filmmel. (Ezt most a két általad beírt csodamasinához fűzném hozzá.)
0
2011. december 3., szombat 23:17
19952
ez jónak tűnik és árban is
0
2011. december 3., szombat 23:16
6056
Tényleg nem azt akarom, hogy kimásszanak a tv-ből az emberkék, meg, hogy a tapéta lejöjjön a falról, de azért azt se szeretném, ha tetris szintű hangja lenne a rendszernek :) Gondolom azért egy 150e forintos Sony BD rendszerrel csak nem kell elbújkálni miután ami meghalt az egy 40e forintos komplett házimozi volt? :P :P
Néztem egy Sony BDPS360 meg S380-as alapgépet. Ez megfelelő lehet? Érdekes ugyanolyan árban van a kettő... :)
0
2011. december 3., szombat 23:13
6056
Nananana jó, örülök, hogy mindenki belelkesült, akkor most szólok, hogy egyelőre a lejátszót tudom megvenni 1-2 hónapon belül, egyelőre arra akarok koncentrálni :) Tudom, én kérdeztem előre sok mindent, de biztosra akarok menni :)