Keresés

Kompakt házimozi, felvevővel, max .150e Ft-ért

2011. december 27., kedd 22:58
Látod pontosan erről beszéltem. Azt kell választani ami jobban tetszik ez ilyen egyszerű. Az árkülönbözet am is semmi a kettő közt.
Szóval a Pioneer a befutó.
Arra a tíz évre azért nem vennék mérget.
0
2011. december 27., kedd 22:55
Őszinte leszek, fingom nincs, hogy mit nézzek a hangfalakon homályosíts fel :) :) Arra is gondolok, hogy ha az onkyo beszarik, akkor hol szervizelem? Nem találok semmit a neten... Tényleg ennyivel jobb az Onkyo??? Egy hozzáértő érvelést kérnék aprólékos levezetéssel :) :)
0
2011. december 27., kedd 22:51
Szerintem Onkyo.... :-)

Azt is nézd meg, milyen és mekkora hangfalakat adnak hozzá.
0
2011. december 27., kedd 22:48
Az az igazság, hogy erősítő terén a Pioneer felé húz a szívem, egész este nézegettem, ugyanis sokkal de sokkal szebb. Offline megnézhettem mindkettőt egy mulitban és ég és föld a különbség látványra. Tudom, hogy ez elvileg nem kéne, hogy számítson, de mivel nekem kb egyforma a két gép, ezért a Pioneer most vezet :)

A lejátszó az tuti fix, nekem annyi kell, hogy vigye a lemezt, a többit elvégzi az erősítő meg a hangfal :) Ááá nem, igazából egy nagyon kezdő rendszernek vágok most neki (bár ez a Pioneer erősítő remélem kitart vagy 10 évig... nem? :)) meg hát ennyi az össz pénzem jelenleg. Ha lesz cipi akkor lesz jobb lejátszó de most egyelőre örülök mint majom a farkának, ha ez is összejön.
Nagyon köszi az ötleteket! :)
0
2011. december 27., kedd 22:41
Az 5300as is jó lesz, ha nem kell különösebb extrás gép. Nekem mondjuk az előlapi szürke érintőpanel nem igazán tetszik.
Ezért is van, hogy a szebbet és drágábbat választottam ami még tavalyi model.
Mindezt azért mert az sokkal szebb.
A 6900-es ből kiindulva ezek a cuccok már fejlettebbek, még gyorsabban olvasnak be BDt ami ugye az egyik fő szempont. Ez egyben vicc kategória az enyém az Vasember 2 extra lemezét pár másodperc alatt olvasta be tegnap szóval ha annál is gyorsabbak akkor már bőven jók...
A kezelhetőség könnyű, a beállításokkal hamar végez az ember ha belekukkant a használatiba és már mehet is a lejátszás.
A távirányító kiosztása is jó, meglehet szokni pár nap alatt. Feltehetően a lejátszás, szünet, állj, tekerés és léptetés előre-hátra ennél a típusnál is fluoreszkál.
A többi intim dolgot már nem árulom el azt mindenki megtapasztalja ha már tulajdonosa egy nagyszerű Samsung lejátszónak.

A másik. Én az Onkyo-t választanám. Csak nem kellett volna utánna néznem mert így elbizonytalanodtam. A Pioneer-t rendesen megdobták dekóderekkel ami nekem az egyik vesszőparipám erősítőknél, viszont ez nem elsődleges szempont.
Fix, hogy bármelyiket is választod nem nyúlsz mellé.
0
2011. december 27., kedd 20:39
Szevasztok!

Idei utolsó kérdéscsomagom érkezik :) Ha az agyatokra megyek, max nem válaszoltok és kész :)

Szóval házimozi. Van két lejátszó amit kinéztem:

Samsung BD-D5300
Samsung BD-D5500

Kérdés, hogy a két lejátszó között van-e annyi difi, hogy megérné az árkülönbözetet. Nincs szükségem pl 3D-re a büdös életben soha... Képet hangot ahogy néztem a neten (220volt.hu) ugyanazt tudja.

A Samsung-gyűlölők kíméljenek :)

A másik kérdés, két házimozi csomagra vonatkozik

Onkyo AVX-390
vagy
Pioneer HTP-101

Ki mit ajánl? A Pioneer külsőre jobban tetszik, de a képességeit nem tudom megítéleni egyiknek se, ezért fordulok hozzátok. Alapjáraton az 5300-as lejátszó és az Onkyo házimozi volt a terv, de most bezavart a másik lejátszó meg a Pioneer... :) Kérlek segítsetek a döntésben és ha lehet valami szakmai alátámasztással vagy tapasztalattal. Többet az életben nem írok ide ígérem, de ez csucsi kis házimozit még hozzatok össze nekem :) Ja és amúgy egy kis sarokban ülve házimozizok, tehát nem kell 4 álló hangfal meg 2000W az élvezethez nálam, ezt is nézzétek :))))
Az ár fix, ezekből kell választani egy forinttal se feljebb semmi mást nem néztem, ezen ülök egész héten szóval ennyi maradt a szűrőn.

Köszi és elnézést az elmúlt időszaki faszkodásomért, de nem szeretnék egy ideig ezekkel foglalkozni, plusz ugye a szívem csücske ez az egész hobbi, ezért vagyok ilyen.....

0
2011. december 19., hétfő 23:16
Akkor egy hónap múlva visszatérünk rá.
Hirtelen 30
0
2011. december 19., hétfő 22:05
Azért az még egy hónap de köszikeeeee :):):)
0
2011. december 19., hétfő 22:04
Nagyon köszi, semmi gáz a félrevezetéssel, igazából nem ültem fel neki :) jajjjj mikor leszek már harminc.... :D:D:D
0
2011. december 19., hétfő 21:58
Ahogy a chat topikban említettem: bocsi a félrevezetésésrt.

Megnyugodhatsz, jó kis cucc indulásra. Az Onkyo alapban jó.
0
2011. december 19., hétfő 21:46
De jó lenne ha én is kapnék ilyen szülinapi ajándékot. Akkor már hallanám a HD hangot, mégha nem is látnám a HD képet :D
Boldog születésnapot!
0
2011. december 19., hétfő 21:30
Szerintem is bővíthető mert magában is meg lehet venni az erősítőt. No köszönöm a választ, megvan a 30ik szülinapomra az ajándékom :):):)
0
2011. december 19., hétfő 21:25
Gondolom, mert hangszórók is tartoznak az erősítőhöz.
Asszem olyan hangfallal amit bír az erősítő tudod bővíteni, meg lejátszóval is azzal nem lehet gond.
Na ettől az amatőr hozzászólástól fényévekkel okosabb lettél :D
De igazából ez Onkyo, ez már nem olyan ,,átlagos" házimozicucc.
Az AVX 390-est még én is megvenném.
0
2011. december 19., hétfő 21:00
Nem segít senki... :(:(:(
0
2011. december 19., hétfő 8:11
No, újra felbukkantam mindenki örömére :) A chat fórumban kezdtem el írkálni, de mondom inkább átjövök a helyére, csak már ciki, hogy teleírom.... :)

Szóval kinéztem magamnak egy házimozi féleséget születésnapomra végre :) Az első kérdés, hogy a chat fórumban miért mondta R2, hogy ez egyberendszer? A másik, hogy mi a különbség a két rendszer közt az árán kívül? :)

http://www.netdepo.hu/onkyo-avx-390-2843.html/hun/
vagy
http://www.netdepo.hu/onkyo-ht-s3405-2343.html/hun/

Végül, hogy egy átlagos házimozizáshoz elég-e, tudom-e később bővíteni jobb hangfallal meg lejátszóval, tehát az erősítő mennyire megfelelő?

köszi és bocsi a sok baromságért.... :)
0
2011. december 3., szombat 23:37
No mivel szétmegy a fejem a sok agyalástól, ezért ezennel elmegyek alukálni :) Igazából tényleg csábító ez az xpress akció, de sajnos tényleg nem tudok most lejátszót venni, csak pár hét múlva, úgyhogy valószínűleg akkor visszatérek a kérdésre. Köszönöm mindenkinek a sok segítséget!

0
2011. december 3., szombat 23:34
Itt is egyet kell értsek Dömivel,kompakt cuccot soha nem szabad venni.
Van különbség a 3 lejátszó közt,kinézet,ár,tudás szempontjából is.
Én azt mondom(javaslom),hogy az S185-ós,ami benne van a karácsonyi csomagban,az nem lenne rossz választás,tud annyit,mint a másik kettő és ez a legolcsóbb.
0
2011. december 3., szombat 23:30
tényleg....   itt az xpress-es csomag, ez is jó kis kütyü és egyből kapsz hozzá egy csomó filmet is, bőven megéri!!!!
0
2011. december 3., szombat 23:29
Ez van most itt akcióban nem? Gondoltam is rá, hogy hátha valaki megveszi velem felesben és lenyúlom a lejátszót meg a Terminátor BD-t a többit viheti :)
0
2011. december 3., szombat 23:28
A kompaktról végképp lemonodok, de az itteni xpress karácsonyi csomag, meg a beírt két lejátszó között ennyire nem lenne különbség? Pedig az árukban van, még ha nem is sok... Vagy ezen a szinten ennyire mindegy? Egyre szarabbul érzem magam.... Majdnem annyiért vennék egy lejátszót mint a régi komplett házimozim és nem elég jó? Ne má................. valaki bíztasson már, hogy nem kell félmilliós rendszer, hogy félvakon 4 méterről élvezhessek pár filmet :)
0
2011. december 3., szombat 23:26
Ez sem rossz,hiába számít olcsónak:
http://www.sony.hu/product/blu-ray-disc-player/bdp-s185#pageType=TechnicalSpecs
0
2011. december 3., szombat 23:24
A családod szeretni fog, és én sem ítéllek el, ha végül megveszed az kompaktot a szonyitól.:)
Ilyen alapon akkor megveheted az Xpresses kék karácsonyi csomagot is 7 filmmel.
(Ezt most a két általad beírt csodamasinához fűzném hozzá.)
0
2011. december 3., szombat 23:17
ez jónak tűnik és árban is
0
2011. december 3., szombat 23:16
Tényleg nem azt akarom, hogy kimásszanak a tv-ből az emberkék, meg, hogy a tapéta lejöjjön a falról, de azért azt se szeretném, ha tetris szintű hangja lenne a rendszernek :) Gondolom azért egy 150e forintos Sony BD rendszerrel csak nem kell elbújkálni miután ami meghalt az egy 40e forintos komplett házimozi volt? :P :P

Néztem egy Sony BDPS360 meg S380-as alapgépet. Ez megfelelő lehet? Érdekes ugyanolyan árban van a kettő... :)
0
2011. december 3., szombat 23:13
Nananana jó, örülök, hogy mindenki belelkesült, akkor most szólok, hogy egyelőre a lejátszót tudom megvenni 1-2 hónapon belül, egyelőre arra akarok koncentrálni :) Tudom, én kérdeztem előre sok mindent, de biztosra akarok menni :)
0