Na, meghoztam a döntést mint a családi tanács egyedüli kompetens tagja, ilyen esetekben :)
Szóval veszek darabokban házi mozit, ahogy Dömi javasolja és ahogy szerintem is a legoptimálisabb.
Van egy csomó kérdésem, remélem valaki ráér megválaszolni őket :) Igazából azért titeket sokkollak a kérdéseimmel, mert annyira nem értek hozzá, hogy azt se tudom hol kezdjek neki az utánajárásnak :)
Íme a kérdéseim pontokba szedve :)
1. Magára a lejátszóra, olyan 30-35e-t fogok szánni. Most csak azt tudom megvenni. Milyen márka legyen? Sony/Pioneer/Onkyo? Ezekről olvastam, hogy nem rosszak.
2. Ha megveszek a fenti lejátszót, akkor hangfal és erősítő nélkül is működik csak a tv-n át jön a hang, jól remélem? :)
3. Mivel erősítőt meg hangfalakat nem tudok egyszerre venni, ez már tuti, ha esetleg a hangfalat veszem meg előbb, az működik erősítő nélkül csak a lejátszóval?
4. Az összekötögetésnek van valami sajátos feltétele? Pl.: hogy nem minden lejátszót lehet erősítőre kötni, nem minden erősítő kompatibilis bizonyos hangfalakkal, vagy bizonyos lejátszókkal?
5.Végül kb szerintem olyan 140-150e pénzt tudok rászánni, persze apránként az egész sztorira, ebből kijöhet valami fincsi dolog? Nem kell semmi különleges extra, de szeretném, ha most pár évre lemenne a nyakamról ez a házimozi sztori....
Még annyi, hogy igazából ha megvettem a lejásztót és esetleg beruháznék a többire, akkor úgyis hozzátok fordulok segítségért, úgyhogy a 4. pont szerintem annyira nem lényeg, biztos megoldja itt nekem valaki, hogy minden működjön faszán! :)
köszi annak, aki végigolvassa.... :P