Keresés

Kompakt házimozi, felvevővel, max .150e Ft-ért

2011. december 3., szombat 23:09
Ez jónak tűnik:
http://www.sony.hu/product/hcs-home-cinema-receiver/str-dh520/tab/technicalspecs
0
2011. december 3., szombat 23:08
1.Sony vagy Pioneer-ból nem tudom, hogy mennyire éri meg a legolcsóbbat megvenni.
Onkyo kilőve, ha tényleg csak ennyit szánsz rá.(kezdésnek szerintem jók ezek is LG BD660-670)
2.igen
3.Barátok közt elpöfög tv-s hangszórón is, nem kell itt játszani a nagymenőt.:D (szerintem ezt párban vedd meg)
4.remélem ez nem igazi kérdés
5.Biztos össze lehet hozni belőle valamit, amiről az hiszed, hogy jó.:)A fincsiségek nem ilyen árkategóriánál kezdődnek.
Elolvastam, de alig értek belőle valamit, semmilyen témához nem tudok érdemben hozzászólni.+unatkoztam. Ez az internet csodája, hogy nagyjából bármit leírhatok, bárkinek.Jehova!Jehova!
0
2011. december 3., szombat 23:08
Az a kérdés, hogy a mostani rendszerem komplett rendszer és a hangfalak csatlakozói nem tudom hogy passzolnak az erősítőhöz. Vagy azt levágom és rákötöm valahogy? :)
0
2011. december 3., szombat 23:07
Igen, Full-HD, direkt úgy vettem, előre láttam :) Valami 5-ös széria, pontosan nem tudom a számát. Ja a Sony erősítők meg meglettek, okos ez a google :P
0
2011. december 3., szombat 23:02
Ha vásárolsz új lejátszót és erősítőt ideiglenes megoldásnak szerintem jó volna a régi hangfalszett.
Abban igaza van Döminek,hogy karácsony előtt érdemes szétnézni,eszméletlen akciók szoktak lenni.
Én is javasolnám a SONY-t,mind lejátszó,mind erősítő választásakor.
0
2011. december 3., szombat 23:00
pedig vannak,mert nekem is SONY erőlködőm volt.
TV-ben igen is nagyon jók most a SAMSUNG-ok, ha most vennék TV-t lehet,h azt vennék én is. milyen? full-hd-s?
0
2011. december 3., szombat 22:58
Hát a kedvenc márkád a TV-m, Samsung :) Azt egyelőre nem akarom bántani jól muzsikál de házimoziból többet nem veszek az biztos! Az a helyzet, hogy ahogy írtam, most csak a lejátszót tudom megvenni, azt se most hanem esetleg karácsony előtt, vagy jövő év elején és valóban, én is Sony-ban gondolkodom, csak ahhoz nem találtam Sony erősítőt meg hangfalakat...
0
2011. december 3., szombat 22:55
1. ezért ma már lehet jókat is kapni, főleg most a karácsonyi hepajban tuti. a 3 márka tökéletes,de saját ajánlásom szerint SONY legyen a kiválasztott,mert ő hozzá mindig van frissítés.

2. igen

3. nem

4. mindegyiket rá lehet kötni,de ha akarsz rendszert szerintem egyfajta márkában gondolkodj lejátszó és erőlködő terén is,az a legjobb.

TV-d milyen van???
0
2011. december 3., szombat 22:55
De van. Miért?
0
2011. december 3., szombat 22:54
A ma kinyiffant házimozidhoz nincs hangfalszett?
0
2011. december 3., szombat 22:23
Köszi, átadom :)
0
2011. december 3., szombat 22:23
Na, meghoztam a döntést mint a családi tanács egyedüli kompetens tagja, ilyen esetekben :)
Szóval veszek darabokban házi mozit, ahogy Dömi javasolja és ahogy szerintem is a legoptimálisabb.
Van egy csomó kérdésem, remélem valaki ráér megválaszolni őket :) Igazából azért titeket sokkollak a kérdéseimmel, mert annyira nem értek hozzá, hogy azt se tudom hol kezdjek neki az utánajárásnak :)

Íme a kérdéseim pontokba szedve :)

1. Magára a lejátszóra, olyan 30-35e-t fogok szánni. Most csak azt tudom megvenni. Milyen márka legyen? Sony/Pioneer/Onkyo? Ezekről olvastam, hogy nem rosszak.
2. Ha megveszek a fenti lejátszót, akkor hangfal és erősítő nélkül is működik csak a tv-n át jön a hang, jól remélem? :)
3. Mivel erősítőt meg hangfalakat nem tudok egyszerre venni, ez már tuti, ha esetleg a hangfalat veszem meg előbb, az működik erősítő nélkül csak a lejátszóval?
4. Az összekötögetésnek van valami sajátos feltétele? Pl.: hogy nem minden lejátszót lehet erősítőre kötni, nem minden erősítő kompatibilis bizonyos hangfalakkal, vagy bizonyos lejátszókkal?
5.Végül kb szerintem olyan 140-150e pénzt tudok rászánni, persze apránként az egész sztorira, ebből kijöhet valami fincsi dolog? Nem kell semmi különleges extra, de szeretném, ha most pár évre lemenne a nyakamról ez a házimozi sztori....

Még annyi, hogy igazából ha megvettem a lejásztót és esetleg beruháznék a többire, akkor úgyis hozzátok fordulok segítségért, úgyhogy a 4. pont szerintem annyira nem lényeg, biztos megoldja itt nekem valaki, hogy minden működjön faszán! :)

köszi annak, aki végigolvassa.... :P
0
2011. december 3., szombat 21:13
Akkor meghalt a Samsung rendszer?
Szegény, béke poraira.
0
2011. december 3., szombat 21:00
hát akkor marad ez a változat.
szerintem nem rossz kütyü ez, hajrá!
0
2011. december 3., szombat 20:18
Tudom Dömi, de nincs pénzem külön-külön vásárolgatni... 70-80e-nél több pénzem sose lesz házimozira.... De ha van jó ötleted meghallgatom :)
0
2011. december 3., szombat 20:10
egybe cuccot ne vegyél!!!!
0
2011. december 3., szombat 19:36
Úgy látom senki nem ír, ha nem a megfelelő fórumba írok, tehát itt is megjelenek :) :)

Meghalt ma a házimozim és egy ilyet néztem ki:

SONY BDVE370

Tud valaki valami jót mondani róla esetleg?
0
2011. október 10., hétfő 23:05
Hisz már most olyan. Nem láttad a Samsung új reklámját? Abban amiben a csajt fejbe kapja egy strandlabda, meg kapnak az arcukba egy jó vödör vizet...
0
2011. október 10., hétfő 22:17
Nekem tuti a Panasonic kellene, inkább gyűjtenék még rá, ha nem lenne elég kes.
most posts by TM
0
2011. október 10., hétfő 21:22
TV-t most még nem akarok venni. A mostani egy vagyon volt amikor vettem, nagy is, képe is nagyon jó, megtartom. TV-t majd csak akkor veszek, ha a 3D technika kiforrta magát, és szemüveg meg minden kiegészítő nélkül a TV előtt fognak repkedni a dolgok :DDDDD
0
2011. október 10., hétfő 20:48
Hát mondjuk ja. Ha nem pénzbe fújod az orrod akkor jelentős árkülönbség az.
Szerintem megbízható és jó márka a Samsung. Nekem már 8. éve megvan a DVD+VCR, 2 éve a fényképező. Most nemrég a BD lejátszó is meglett szépen.
Am nem furcsa az. A Pana TV nagyon jó kis cucc. Én mikor Viera-t láttam elállt a lélegzetem olyan szép képe volt. És Samsung BD rendszerről ment! :D
Vagy veszel majd egy jó kis Samsung LED-et:)
0
2011. október 10., hétfő 15:20
Hát igen, én is pont erre a 2re gondoltam, de köztük van vagy 50k árkülönbség. Eddig nagy Pana-fan voltam, de évről évre tör előre a Sam, szal már az is lehet annyira megbízható, mint a Pana, és azé az az 50k különbség nem olyan kevés. Ha mégis Sam lesz, egy picit fura lesz a Pana TV-m mellett...
0
2011. október 10., hétfő 15:13
A D5550 nagyon jól néz ki. Főleg a Tall-boy hangfalakkal. Ha komplettre lenne szükségem azt venném biztosan. Már évekkel ezelőtt megtetszettek ezek a tb falak.
,,A Pana mennyivel megbízhatóbb a Samsungnál?"
Ezt ne kérdezted volna. Erre úgyis csak azok reagálnak akik nem állják a márkát, meg azok akiknek volt már vele problémája. Már látom a lelki szemeim előtt...
Ugye mindig mondják, hogy a komplett cucc nincs olyan jó mint a különkomponensű. Hát ez így van. De ezek a rendszerek elég nagy igény ki tudnak szolgálni. Minek azért high end? Egy sima hétvégi mozizáshoz kiválóan alkalmasak.
Meg ott van a 2év garancia is, ha mégiscsak baj lenne...
De ne legyen!:)
Jó az SC-BTT755EGK is. Hogy ne legyek ,,elfogult".
0
2011. október 10., hétfő 14:51
A topic régi, de nálam most vált esedékessé. Szeretnék venni magamnak egy kompakt házimozit, ami kezeli a 3D BD-ket is, legyen hozzá iPhone/iPod dokkoló, a hátsó hangfalai legyenek WiFi Ready-k, mindezt úgy 100-120e körüli összegért ha belefér. Tudna valaki ebben tanácsot adni?

Kiszemelt modellek:
Samsung HT-D5550 (ez nagyon tetszik)
Samsung HT-D5100
Panasonic SC-BTT270EPK
Panasonic SC-BTT350EGK
Panasonic SC-BTT755EGK (ez is nagyon tetszik)
Panasonic SC-BTT770EPK (ez is nagyon tetszik, csak a hátsó 2 hangfal nekem nagyon picinek tűnik)

A Pana mennyivel megbízhatóbb a Samsungnál? A Samsunghoz most ajándék Shrek 3D adnak, a Panához Avatar 3D-t (bár nem ezek a plusszok lesznek a döntők)
0
2008. január 11., péntek 14:26
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata hogyan lehet eredményesen összekötni egy DVD felvevőt HDMI-vel Plazma Tv-hez, egy kompakt háimozit (erre kimenne az 5.1 hang) valamint digitális Tv-s szet top boxot? (T-Kábel)  
Egyenlőre 1 órát bütyköltem vele, de összebondage-ztem magam a zsínórokkal az eredmény meg szánalmas.
0