Kedves Xpress!
Én is sajnálom. Főleg azért sajnálom, mert a lemez hibájáról 6.-án érkezett reklamáció a fórumba. Az én példányomat pedig 8.-án csomagolták. Közben az Xpress részéről is felvetődött, hogy lehet, nem egyedi a hiba. Ezek után azt hiszem, az Xpress is lehetett volna rugalmasabb, leellenőrizhete volna a készletet. Megértem, hogy közeleg a karácsony, meg hajtás van, de ezt a DVD-t én is ajándéknak szántam. Ha időben kiveszitek, tudtam volna rendelni helyette valami mást. Persze ezt már cseszhetem, mert apám kedden ment fel a csomagomért, és idén már nem megy többet Pestre.
Így most abban a furcsa helyzetben vagyok, hogy az Xpress V.I.P. vásárlójaként kénytelen vagyok MÁSHOL ( jobb híján egy T. betűs multinál ) DVD-t venni, hogy valamit tudjak rakni a fa alá. Csalódott vagyok, nem is kicsit. De gondolom ez Titeket nem hat meg. Ha mással nem, legalább egy rohadt telefonszámmal megtisztelhetnétek a V.I.P. vásárlókat, hogy legalább érezze, hogy foglalkoznak vele, és ne kelljen minden topicba beirogatnia, hogy valahol csak észreveszik, és válaszolnak neki. Mert a tegnap este írt üzenetemre persze még mindig nem jött válasz.
Amúgy most beszéltem a FHE-vel telefonon, ők állításuk szerint nem tudtak a problémáról. Később azt mondták, egy e-mail érkezett ezzel kapcsolatban.
Azért örülök, hogy ilyen jól működik a kommunikáció a viszonteladók és a kiadó között. Hogy ebben ki a hibás, az igazából engem, vásárlót nem túlzottan érdekel.
Mindenesetre ha hihetek a hölgynek, akivel beszéltem, most TÉNYLEGESEN utána fognak járni, hibásak-e a raktáron lévő lemezeik.