Keresés

Superman: A rajzfilmsorozat - 1. évad (2 DVD)

2007. március 1., csütörtök 15:40
Szerintem hívd fel Őket, én is telefonon kommunikáltam le a dolgot!
A telefonszámuk megtalálható a dvd hátsó borítóján!
0
2007. március 1., csütörtök 15:21
Hali. Nekem mikor cserélik ki a lemezt? Már decemberben írtam a Fórumnak!!!! üdv: Connor
0
2007. február 26., hétfő 1:27
nekem meg 3 e-mailből csak 1 re válaszoltak. (akkor, mikor az elsőt elküldtem 1 hónap hiába való várakozás után még egyszer, akkor még normális modorban megjegyezve, hogy most már jó lenne válaszolni)
dehát olyanoktól, akik úgy gondolják a vásárló van értük és nem fordítva, többet nem is lehet várni

többek között ezért is (meg a hibás, vérforraló módon elcseszett, trehány kiadványaik miatt is) utálom őket! ócska brigád. ha lenne vetélytársuk, rég csődbe mentek volna
0
2007. február 23., péntek 14:45
Tegnap a Fórum megküldte a cserelemezt!
0
2006. december 13., szerda 17:39
A telefonszámunk sokáig szerepelt az információs oldalon, de az év végi hajrában kénytelenek voltunk levenni, mert a rengeteg hívás miatt a kollégáinknak nem maradt idejük az érdemi munkára. Úgy alakítottuk ki az oldalunkat, hogy a vásárló minden lehetséges módosítást maga is el tudjon végezni az oldalon, az információs oldalon szinte az összes felmerülő kérdésre megadjuk a választ, pont azért, hogy a kollégák valóban a rendelések teljesítésére fordíthassák az energiájukat. Sajnos a telefonhívások 99%-a olyan témát érintett, amely telefonhívás nélkül is megoldható, megtalálható lett volna. (Mikor lesz kapható egy Bizonytalan szállítású film? - Hát, az bizony bizonytalan., stb.)
A telefonszámunk egyébként 1/41-31-555, de nem tudom, hogy például a Te problémádon hogyan tudnának segíteni telefonon keresztül a lányok. Csak azt tudják mondani, hogy az információs oldalon leírt módon juttasd vissza a hibás terméket, és amint tudjuk, cseréljük.
Természetesen szeretnénk mi is egy főállású telefonügyeletest alkalmazni, de még a csomagoláshoz, adatfelvitelhez, adminisztrációhoz is kevesen vagyunk, az általunk árusított termékek árréséből pedig elég nehéz egy ténylegesen nem termelő munkahelyre előteremteni a pénzt (az ominózus Superman sorozaton például úgy kb. 150 forint a "hasznunk", és hidd el, hogy azt már bőven eltelefonáltuk a kiadó felé, amikor a hibával kapcsolatban kerestük őket).
De - mint mondtam - igazad van, és elnézést kérünk.
0
2006. december 13., szerda 17:14
Mint mondtam, egy telefonszámmal azért majd megtisztelhetnétek a V.I.P. vásárlókat, mert úgy látom, ezt a részt sikerült kihagynod!

Csak hogy érzze, hogy azért valamit számít...vagy számít ez Nektek valamit?
0
2006. december 13., szerda 17:06
Kedves kihaeennem!
Teljesen igazad van, viszont mi is csak emberből vagyunk. Az elmúlt hetekben a Superman volt talán a 10. olyan kiadvány, amiről a megjelenése után derült ki, hogy hibás. Minden esetben a lehető legrövidebb időn belül intézkedtünk, jeleztük a problémát a kiadó felé, és kivontuk a forgalomból a hibás kópiákat. A Superman esetében - mint írtam - még nem lehetett tudni, hogy általános hibáról van szó. Mi a legelső jelzésnél szóltunk a kiadónak - igaz, hogy nem hívtuk végig a kiadó összes dologzóját, de az illetékesnek jeleztük a problémát.
Valóban túlzottan leterheltek vagyunk a karácsony miatt, ennek ellenére nálunk az elmúlt hetek hibás termékeit már nem találod meg, míg ha bemész majd megvenni az ajándékot az említett multiba, bizonyára ott találod majd a polcokon a hibás Supermant néhány másik friss hibás termékkel együtt.
Mint írtam: sajnáljuk, hogy így történt, de nem tehetünk róla.
0
2006. december 13., szerda 16:55
Kedves Xpress!

Én is sajnálom. Főleg azért sajnálom, mert a lemez hibájáról 6.-án érkezett reklamáció a fórumba. Az én példányomat pedig 8.-án csomagolták. Közben az Xpress részéről is felvetődött, hogy lehet, nem egyedi a hiba. Ezek után azt hiszem, az Xpress is lehetett volna rugalmasabb, leellenőrizhete volna a készletet. Megértem, hogy közeleg a karácsony, meg hajtás van, de ezt a DVD-t én is ajándéknak szántam. Ha időben kiveszitek, tudtam volna rendelni helyette valami mást. Persze ezt már cseszhetem, mert apám kedden ment fel a csomagomért, és idén már nem megy többet Pestre.

Így most abban a furcsa helyzetben vagyok, hogy az Xpress V.I.P. vásárlójaként kénytelen vagyok MÁSHOL ( jobb híján egy T. betűs multinál ) DVD-t venni, hogy valamit tudjak rakni a fa alá. Csalódott vagyok, nem is kicsit. De gondolom ez Titeket nem hat meg. Ha mással nem, legalább egy rohadt telefonszámmal megtisztelhetnétek a V.I.P. vásárlókat, hogy legalább érezze, hogy foglalkoznak vele, és ne kelljen minden topicba beirogatnia, hogy valahol csak észreveszik, és válaszolnak neki. Mert a tegnap este írt üzenetemre persze még mindig nem jött válasz.

Amúgy most beszéltem a FHE-vel telefonon, ők állításuk szerint nem tudtak a problémáról. Később azt mondták, egy e-mail érkezett ezzel kapcsolatban.
Azért örülök, hogy ilyen jól működik a kommunikáció a viszonteladók és a kiadó között. Hogy ebben ki a hibás, az igazából engem, vásárlót nem túlzottan érdekel.
Mindenesetre ha hihetek a hölgynek, akivel beszéltem, most TÉNYLEGESEN utána fognak járni, hibásak-e a raktáron lévő lemezeik.
0
2006. december 13., szerda 16:14
Kedves kihaennem!
Nagyon sajnáljuk, hogy hibás termék ment ki. Mint azt írtuk, egyáltalán nem volt biztos, hogy minden kópiát érintett a hiba. Olyan sajnos sokszor előfordul, hogy egy kiadvány egyik-másik kópiájába hibás lemezt csomagol a kiadó (mondjuk egy kétlemezes kiadványnál két egyforma lemezt), de ilyenkor általában nem a teljes készlet érintett. Amint észleljük, hogy egy hiba nem egyedi, azonnal ki szoktuk venni a félretett, vagy feldolgozás alatt álló filmek listájából az adott filmet és elővételre állítjuk - ezt időközben a Superman esetében is megtettük.
Mint azt a topic alján írjuk, a kiadót értesítettük a problémáról, és ők arra kérnek mindenkit, hogy a lent megadott e-mail címre jelezzék a problémát. A cserét is valószínűleg ők intézik majd - lehet, hogy vissza sem kell küldeni semmit, csak kiküldik majd a javított korongot, de erről majd ők tájékoztatják a vevőket.
0
2006. december 13., szerda 15:54
Én is kifogtam a selejteset...

A kérdésem a következő:
Ha az Xpress már 6.-án tudta, hogy valószínűleg hibás a széria, miért került bele a csomagba, amit 8.-án készítettek össze?
Nem lett volna egyszerűbb belenézni, nem-e hibás a többi is?
0
2006. december 13., szerda 14:57
Tudna nekem valaki segíteni? Hol tudom beszerezni ezt a kiadványt?
Privátban várom a válaszokat a gorjani@freemail.hu-ra vagy MSN-en ugyanez a cím.
Előre is köszi a segítséget!
Üdv: Enny
0
2006. december 8., péntek 9:55
Hali. Én most hétfőn vettem át a filmet, és ja nekem ez a gondom. Az fura volt, hogy a 2. kétoldalas lemeznél nem a magyar menü jött be.
Pedig már rég megakartam venni, és most az akció keretén belülmvettem meg.
Újra kellett soxorosítani, mert ugye nem Warner Home Video a forgalmazója már.
És pont mikulásra jó lett volna, de hiányzik ez a 12 rész. Lobo, stb....
0
2006. december 7., csütörtök 18:46
Köszi a gyors választ. Így azért már nyugodtabb vagyok, mert legalább tudom, hová forduljak.

Tudok éppen angolul, de azért egy rajzfilm csak szinkronnal az igazi. Meg az a nagyobbik gond, hogy magyar felirat sincs.

0
2006. december 7., csütörtök 18:44
Már más is jelezte. Úgy tűnik, hogy egy hibás sorozat érkezett az országba. Már jeleztük a kiadónak, azt kérik, hogy aki hibás példányt kapott, az jelezze feléjük a forrodrot@fhe.hu címre. Egyelőre még nem tudják, hogy minden példányt érint-e a probléma, illetve ha igen, akkor mikor várható a csere, de valószínűleg ők intézik majd a hibás példányok cseréjét is.
0
2006. december 7., csütörtök 18:40
Sziasztok. Ez nem annyira vita lenne, csak tisztáznom kell a dolgot.
Megrendeltem a Superman első évadot, és a 18 részből csak 6 van leszinkronizálva. Nekem küldtek csak selejtet, vagy másnál is történt ilyen hiba?

Köszi a választ.
0