Keresés

Eros

2007. január 17., szerda 14:20
BPierrot: Nem tudom, hogy jön ehhez a fórumhoz a Bufi, de azzal egyetértek, hogy legalább annyit közölniük kellene, hogy miért  nem jöhet az Aranypolgár, vagy hogy mikorra várható ha mégis... De egy szóra sem méltatnak senkit. (Amennyire én tudom...)

Az szerintem nem érdeme senkinek, Antonioninak sem, hogy 90-100 évesen még a nevét tudja adni valamihez. Épp most szereztem meg az Éjszakát, és a Zabriskie Pointot, és ezekkel nagyjából egyidőben megnézni az Erost elszomorító élmény volt.

Field: nekem sem jön be a másik két szerző, s ezt öröm volt tőled olvasni, mert már azt hittem (főleg Kar-Wai kapcsán), hogy egyedül vagyok a világon ezzel az érzésemmel. Kicsit olyan nekem mint Almodovar, akinek a megítélésében szerintem manapság több a divathullám hatása, mint a tényleges erő.
0
2007. január 17., szerda 13:46
Szerintem mindenhol egyhén fogalmaztam a Budapest Filmmel kapcsolatban!

Azóta is hallgatnak... Hogy lehet ezt csinálni??? ... Azt hiszik, hogy Magyarországon mindent meg lehet csinálni...

Egyetlen egy hivatalos fórumon sem nyilvánítottak állásfoglalást, vagy bocsánatkérést. Szerintem ez megbocsáthatatlan.

Főleg amikor az életükben először jelentettek be klasszikus filmtörténeti kiadást, s akkor is a No. 1-t... Talán kicsit több szakmai hozzáértéssel kellett volna felkészülniük az ilyesmire...

(azóta sem javították ki mellesleg a honlapjukon, hogy A gonosz érintésén nincsen magyar szinkron... Nem mintha hiányozna nekem, de ez a vásárlók még a Best Hollywoodnál is magasabb szintű becsapása, félrevezetése, mert ott csak a magyar felirat hiányzott a lemezen, a borítóhoz képest...)

------------------

Eros: Tessék figyelmbevenni, hogy Antonioni csak passzív szereplője volt már a Túl a felhőkön című filmnek is. Igenis elismerésre méltó ez az elszántság, amelynek köszönhetően ez a filmje - számos hibájával együtt - is megszületett.

Sokkal többet ér számomra ez a film, mint pl. Claude Chabrol vagy Alain Resnais mostani filmje (pedig ők teljes valójukat adták a filmrendezésébe...) ld. Nem kell a csók!, Halálos szerelem, Haza akarok menni, Női ügyek, Bováryné, Pokol, Szertartás, Maszkok, Köszi a csokit, A romlás virágai, stb. ... Mert ezeket úgy el kell felejteni, ahogyan vannak!!!
0
2007. január 17., szerda 13:02
József: Egyetértek.

Mondjuk Soderbergh és Kar-Vai nekem sose jött be igazán, de Antonioninak nagy rajongója vagyok. Szerintem azonban a FOGLALKOZÁSA: RIPORTER volt az utolsó, igazán jó filmje. Az általa rendezett EROS-epizód dialógusai bántóan életszerűtlenek.
0
2006. december 8., péntek 14:27
Hi!

I m Crazy Pierrot, and I want to make love with Jean-Luc Godard.
Really...:)

Kicsit túlzásba viszi már a Budapest Film szidalmazását.

Nem olyan tróger banda az, na...:)
0
2006. december 8., péntek 14:23
Szerintem én már boltban is láttam...
most posts by TM
0
2006. december 8., péntek 14:20
Bolond Pierrot:

Miközben itt dühöngsz a megjelenés csúszása miatt, én már Xpressz-értesítőt is kaptam arról, hogy megérkezett a film a rendeléseim közé.
0