Utálom a hip-hopot, és a szlengjét sem vágom, ettől függetlenül megnézném a filmet, mert jókat hallottam róla. Ezzel szemben csak azért kattintottam rá, mert kíváncsi voltam vajon mi lehet ez a baromság itt egy ostoba televíziós vetélkedő címével.
0
2006. december 18., hétfő 0:48
17243
az eredeti címet amúgy elég nehéz magyarra fordítani, ugyanis elég sok jelentéssel bír, amely simán ráhúzható a filmre. a hustle ugyanúgy jelenthet nyomulást, törtetést, mint seftelést, bugázást, vagy édes egyszerűen drogkereskedést. a flow-val pedig az olyan rappereket szokták jellemezni, akik szünetmentesen, a ritmusra és a rímekre folyamatosan ügyelve képesek nyomatni a rizsát, ugyanakkor azt az embert is jellemzi, aki akadálymentesen jut felfelé a ranglétrán, küzdi le a nehézségeket, magyarán folyamatosan nyerésben van.
ti hogy fordítanátok a címet?
0
2006. december 18., hétfő 0:41
17243
amúgy a betétdal azért érdemelt oscart, mert a legtöbb filmes muzsikával ellentétben ez tényleg elválaszthatatlan a mozitól: a szemed láttára születik, formálófol, hogy aztán elérje azt a szintet, amikor robbant. a film nélkül tényleg csak egy rapnóta (jó szöveggel), filmmel együtt az oscar-díj teljesen megérdemelt birtokosa.
0
2006. december 18., hétfő 0:14
1189
Egyik kedvenc filmem tavalyról, ami a már sokszor agyonhasznált műfajban is tudott újat mutatni. Terrence Howard érző szívű stricije hihetetlenül eltalált karakter és mellesleg a legjobb alakítás tavalyról, a segítőtársai is remekelnek, a zenék nagyszerűek, a film pedig nagyon kellemes meglepetés (igaz, a hip-hop muzsika elég közel áll hozzám). Egy szám készítésének folyamatából még nem láttam jobb változatot, a Hustle & Flow magasra helyezte a képzeletbeli lécet.
0
2006. december 18., hétfő 0:01
3945
láttad egyébként?
0
2006. december 17., vasárnap 23:41
1849
az első két szóval maximálisan egyetértek, a többi már csak nézőpont kérdése.
Jama! Ezeke után már csak Angie Úrhölgyet kell visszaállítanunk a sötét oldalról:) Hóóóhphóóóóó:D
0
2006. december 17., vasárnap 23:36
17243
durvajó film durvajó zenével (az oscar-átadón előadott változat moslék) a tavalyi év legjobb alakításával.
0
2006. december 17., vasárnap 23:34
1849
pedig jó mozi, ismersz, tudod hogy nem kedvelem a hip-hopot, de mint film ez remek. howard rulz
0
2006. december 17., vasárnap 23:22
16970
Ez a film eleve a zenéjével leírta magát előttem!
0
2006. december 17., vasárnap 23:18
3945
igen, szerintem sokal elkerülik a cím miatt az egyébként kiváló filmet. talán még egy olyan cím is jobb lett volna, mint a 8 és 1/2 mérföld... :)
0
2006. december 17., vasárnap 23:12
4201
Ezt a címet vazz... mindjárt borogatnom kell magamat!