Keresés

Full Metal Panic 1.

2007. április 3., kedd 18:41
Na, ehhez nem tudok hozzászólni... :-)
0
2007. április 3., kedd 18:29
Köszi a választ.
Nem vagyok nagy anime-szakértő, csak ismerkedő laikus, szóval lenne még egy kérdésem:
vannak klasszikusnak mondható/mondott hentai-ok is? Azokból mit érdemes keresni?
Hátha valaki tudja esetleg..:)
0
2007. április 3., kedd 16:47
Kedves gerbence!

A 2. DVD-hez írtakat tudnám megismételni. Ez egy militarista sorozat, amiben a főszereplő 16 éves kölyök nagy hodály és nagyon erős Transformer kinézetű robottal ment világot, miközben miniszoknyás, nagymellű leányzok mászkálnak át néha a képen... :-)) Van egy hangulata, de a Cowboy Beboptól mind kivitelezésben, mind hangulatban (a zenét nem is említve) nagyon nagyon elmarad. A legértékelhetőbb benne (szerintem) az, amikor kicsit önirónikus a hangvétel, mint a 8. epizódban, ami nagyon vicces. Nem egy nagy durranás, de nem állítom, hogy megfelelő hangulatban nem szórakoztató.
Remélem segített.

A rajongók ne kezdjenek el ütni, megvan az első kettő, és megveszem a harmadikat is, mint mondtam volt, időnként szórakoztató, kikapcsolódni nem rossz (főleg ha az embernek aznapra ronggyá tette az agyát a munka). Tehát NEM szidom. Csak nem értékelem túl sokra. De ez csak egy vélemény... :-))
0
2007. április 3., kedd 16:38
Sziasztok!
Kérdeznék valakit, aki elfogulatlanul tud válaszolni:
ha szeretem a Cowboy Bebop-sorozatot, és imádom az Akirát + a Ghost in the Shell-t, de pl. hülyét kapok a Trigun idétlenségeitől, szerintetek tetszene ez a sorozat nekem?
A jópofiskodó animékat kifejezetten nem szeretem...

Ha valaki válaszolna, annak előre is hálám!
0
2007. február 12., hétfő 0:13
köszi, így lehet majd meg is veszem
0
2007. február 11., vasárnap 13:29
Nemnem, nem csak 1-1 rész van rajtuk, de a dvd leírásánál ott is van hogy 125 percnyi fiml van rajta kb, az első lemezen 5 rész van, a másodikon is annyinak kell lennie, persze még nem volt kezembe, de CB-t is így adták ki kivéve az utolsó lemezt amin 6 rész volt.
0
2007. február 11., vasárnap 13:14
mely részek találhatóak a lemezen?
vagy az 1-2... mind csak 1-1 rész?
0
2006. december 26., kedd 0:53
A következő lemeze a sorozatnak február 10.-én jelenik meg, de itt még nem lehet előrendelni :(
0
2006. december 22., péntek 19:01
igazán jóra sikerült a lemez, csak azt az egyet hiányolom, hogy a következő rész tartalmából részt lehagyják az epizódok végéről. pedig nekem tetszettek ott a szövegek... egyébként bővelkedik leírásokban, és ez nagyon jó :P
0
2006. december 22., péntek 10:22
Valóban, de mikor jön a következő lemez?
0
2006. december 21., csütörtök 19:33
Szeintem tökjo ez a film!
0