Hogy lefeküdtek-e egymással arre nem emlékszem,de azt hiszem csókolóztak. Viszont a főszereplő lefeküdt egy másik csajjal.
0
2007. május 7., hétfő 13:45
400
arra csak emlékszel, hogy dugizott-e a főszereplő és a dundi csaj, vagy sem.
0
2007. május 7., hétfő 10:55
914
Én az első évadot láttam csak, és ha most elvárod, hogy felidézzek egy párbeszédet, melyet kb 3 hónapja láttam a tv-ben akkor tévedsz ;)
0
2007. május 7., hétfő 3:24
400
lesz kefe? még csak a harmadik résznél tartok, nem bírom kivárni, mondd el.
0
2007. május 7., hétfő 1:39
914
Na mér, Bizkit rajongók nem nézhetnek jó sorozatokat? :(
Hát nem tudok segíteni, mert én német tv-n néztem a sorozatot, és ott a szinkron megoldotta a problémámat...;) Csíptem azt a rendőrnőt, nekem tetszett kis egyenruhájában
0
2007. május 6., vasárnap 22:30
400
mármint csak az ő fejében.
0
2007. május 6., vasárnap 22:28
400
vazze fred, nem hittem volna, hogy egy limp bizkit-rajongó lesz az első érdemi hozzászóló a topikban. na mindegy, te figyi, nekem igazából egy gondom van a sorozattal, az égadta világon semmit nem értek abból, amit a dundi rendőrnő beszél, mintha hollandul vartyogna, vagy nem is tudom. Neked ez nem okoz problémát? első részben mennyire szép már, amikor a főszereplő gyerek kikészül, hogy ez az egész világ csak az én fejemben létezik, és akkor a kamera szép lassan körbesvenkel a londoni utcán, közben megy a baba o riley, és aztán meglátja a lemezboltot a faszi, jézusom itt vettem az első gary numan kislemezemet, a cars-t, és berohan. mondjuk ebben a jelenetben is van egy, gondolom, kulcsfontosságú beszélgetés a dundi rendőrnővel, csak a jó isten tudja, miről is van szó benne.
0
2007. február 19., hétfő 0:33
914
Nem tudom ki ismeri.Egy BBC sorozat 2006-ból.Egy zsaru egy nyomozási ügy közepén el lett ütve, és 1973-ban találja magát viszont.Mint áthelyezett rendőr.
Furán hangzik,de kiderül több is
spoiler
kómában van,és fejében zajlanak le a 73-as események
spoiler vége
Egy teljesen más zsaru mentalitásba ütközik,de pont ez a legjobb.Teljesen más módszerekkel hogy kapják el a rosszfiúkat.Nagyon sok, igényes poén van. Mivel angol sorozat, csak 8 részes az évad, a sikerre való tekintettel már van második is.
Nagyon tudom ajánlani,kitűnő karakterek vannak benne.Szóval ha belebotlanátok a sorozatba,tudjatok róla hogy érdemes megnézni
0
2007. február 19., hétfő 0:33
914
most akartam nyitni topikot,de már van.Azér benn hagyom a bevezetőt,ha már a topiknyitó nem írt.
Nem tudom ki ismeri.Egy BBC sorozat 2006-ból.Egy zsaru egy nyomozási ügy közepén el lett ütve, és 1973-ban találja magát viszont.Mint áthelyezett rendőr.
Furán hangzik,de kiderül több is
spoiler
kómában van,és fejében zajlanak le a 73-as események
spoiler vége
Egy teljesen más zsaru mentalitásba ütközik,de pont ez a legjobb.Teljesen más módszerekkel hogy kapják el a rosszfiúkat.Nagyon sok, igényes poén van. Mivel angol sorozat, csak 8 részes az évad, a sikerre való tekintettel már van második is.
Nagyon tudom ajánlani,kitűnő karakterek vannak benne.Szóval ha belebotlanátok a sorozatba,tudjatok róla hogy érdemes megnézni
0
2006. december 28., csütörtök 16:56
1731
nem hiába vágyódsz a Marsra :-D
0
2006. december 28., csütörtök 16:56
1731
nem hiába vágyódsz a Marsra :-D
0
2006. december 28., csütörtök 16:44
1849
és csodálkozol rajta?:)