Keresés

A mai amerikai filmekben miért szerepel mindig homokos és zsidó?

2007. február 16., péntek 14:44
A lényeg, hogy kurvára igazad van. Bár jómagam az old-school hetero-k közé tartozom, szerintem nem kéne őket bántani. Szerintem az lenne a legjobb, ha nem is írogatnánk ebbe a fórumba. Részemről ez volt az utolsó beírás.
0
2007. február 16., péntek 14:40
Tudod pont ezért hoztam fel a görögöket náluk ez természetes biloógia jelenség volt... az hogy a múzeumokba és az "átlag" könyvekbe nem teszik bele ezt a művészetet pontosann a prűd emberek miatt van, akik azt hiszik ha csak rájuk néznek maguk is homokos lesznek...
Még szép hogy nem mondta senki hogy írtani kéne őket!!! Úgy gondolom az azért a minimum, hogy nem mond ilyet egy jó érzésű ember.
0
2007. február 16., péntek 14:24
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2007. február 16., péntek 14:06
Kedves Xpress,
tehetnél már valami határozott lépést egy olyan topik eltűntetésében, aminek semmi köze a filmekhez.
0
2007. február 16., péntek 13:54
Ha ógörög költészetben olvasod vagy egy vázán látod a degeneratív melegeket akkor persze nem akadsz ki... miért zavar valakit az hogy a másik meleg? És ha a film történetében benne vannak?
90%-a szar filmeket gyárt? Nem kell nézni őket.
0
2007. február 16., péntek 13:41
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2007. február 16., péntek 13:28
A kérdés, ha eltekintünk a provokációtól tulajdonképpen feltehető csak ez már csúnyán politika és nem itt van a helye. De akkor azt is meg lehet kérdezni, hogy miért van mindig jófej, vicces vagy gettós drogárus feka srác? Erre is ekkora lenne a felháborodás? Pl a New Jack City-nél senki nem tette fel ezt a kérdést.
Erről a politikai húzásról nekem is megvan a véleményem, de ez akkor sem ide való. Ha egy filmszerető ember ezen kritériumok alapján választja ki hogy melyik filmet nézi meg,szereti vagy veszi meg az már gáz. Nagyon gáz.
Egyébként az amerikai filmszakma 90%- a zsidó, de ez köztudott.
Azért készül olyan film is amiben nem ez a helyzet. A Passió szerintem a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető zsidó propagandának. Akinek meg nem tetszik egy film az ne nézze meg. Én is így döntöttem a Túl a barátságonnal kapcsolatban.
0
2007. február 16., péntek 13:08
Igazad van. Csak a nick bojkottálása segít.
0
2007. február 16., péntek 12:59
sajnos nálunk ilyet is lehet büntetlenül csinálni..bár a dolgokhoz az is hozzátartozik,hogyha nem írkálnánk bele,nem lenne a friss témák között,és szépen elfelejtené mindenki..
0
2007. február 16., péntek 12:49
Ilyen című topiknak sehol nincs helye. Se Kínában, se Meleglandon.
Ha Magyarországon igen, akkor én az indítója helyett is szégyellem magam...
0
2007. február 16., péntek 12:46
De, ha mégis eljutna a világ egy "olyan" országába, akkor is csak reklamálna:
"mit bámulnak rajtam ezek a helyi idegenek?!"
0
2007. február 16., péntek 12:27
Ha nem haragszol, ezt most nem köszönöm meg. De értékelem, hogy ugyanígy gondolod.
0
2007. február 16., péntek 12:24
hozzá SEM kell tenni...
0
2007. február 16., péntek 12:23
szép volt John,sztem ehhez nagyon hozzá kell tenni semmit..
0
2007. február 16., péntek 11:20
Teljesen egyetértek. Csak a szőke, kék szemű, kaukázusi ember hiszi azt, hogy a világban egyedül ő tökéletes, és érdemes a létezésre. Ha más a bőrszíne, a felekezete, vagy politikai beállítottsága, netán csúnyán (ferde szemmel: ergo kínai) néz rá, az "árja" fehér máris gyűlöl, elítél, alapvetően retteg a másságtól.
A világ nagyobbik fele nem fehér, nem európai. Mit szólnánk ahhoz, ha a kínaiak és az indiaiak megunnák, hogy megállás nélkül őket b@sztatják, és úgy döntenének, most ők is jól kicsesznek velünk, és nem csak a kínai piacon (hozzáteszem: nem csesznek ki jobban, mint a magyar, szerb, horvát, vagy amerikai)? Akkor nagy sz@rban lennének az utálkozók, mert hirtelen rádöbbennének, milyen kicsik és jelentéktelenek. Mármint abban az esetben, ha mindenképpen ragaszkodunk az összehasonlításhoz. Csak a magyar (és sok más ország, ez nem egyedüli magyar népbetegség) antiszemita, homofób beállítottsággal megvert ember érzi azt, amit ennek a szánalmas topiknak a címe sugall: hogy miért kell, hogy merészel a nagyszerű fehér emberen kívül egy amerikai filmben más vallású, vagy bőrszínű ember is játszani? Micsoda hazugság lenne, ha minden filmben csak fritzek sétálgatnának, Los Angeles 50 százalékos hispán lakosságát teljesen figyelmen kívül hagyva felettéb életszerű helyzetben az utcán lépten-nyomon fehér arcokba botlanánk. Vagy a legújabb Scorsese-filmben a new york-i gettóban csupa fehér gyerek kosarazna az utcán. Hát persze, miért ne? Írni kéne a stúdióknak egy felháborodott hangvételű levelet, hátha megfogadják a "nagy" Magyarország tiszta vérű fiainak intő szózatát, és kicsit visszafogják magukat a világ természetes sokszínüségének és valóságának bemutatását illetően. Egyszerűen lehangoló, vérlázító ez a helyzet, ez a gondolat, ennek még csak sugallata, és mélyen szégyelheti magát e topik kiagyalója, és csak kívánni tudom, hogy soha nem jut el a világ egyetlen olyan országába, ahol ne adj isten más bőrszínű emberek is élnek. Még a végén rájönne, hogy ők is ugyanolyan emberek.
0
2007. február 16., péntek 10:36
Ha ha ha majd pont a te osztályzatod fog érdekelni. :))))
0
2007. február 16., péntek 10:31
1-es leülhetsz.
0
2007. február 16., péntek 10:30
gerike legalább jópofa. :)))
0
2007. február 16., péntek 10:28
Sunyin nevelgetik???? Ha mindenki látja akkor hogy lehet sunyi?
0
2007. február 16., péntek 10:14
a politikai korrektség pont arról szól, hogy egy átlag filmben is vannak feketék, sárgák, vörösek, zsidók és katolikusok, heterók és homók. a világon minden tizedik ember homoszexuális, vajh ő miért nem háborodik fel azon, hogy egy férfi és egy nő smárol? a zsidók miért nem nyitnak topikot az xpressen azon zsörtölődve, hogy a vámpíros filmekben keresztet lóbálnak és nem dávid-csillagot?

komolyan mondom, inkább gerike és a ballagások-topik. :)
0
2007. február 16., péntek 10:06
Toszkánában
na végre
0
2007. február 16., péntek 10:05
Tszkánában
tényleg útálok gépelni.
0
2007. február 16., péntek 10:04
little miss sunshine
0
2007. február 16., péntek 10:02
A toszkénéban leszbik voltak, az is megemlítettem.
0
2007. február 16., péntek 10:01
Ha politikailag korrektek vagyunk akkor legyünk mindenkivel.  Sima kis irna tábla név dátumok és kész.
Ne így sunyin nevelgessük a népet. Miéért is kell nevelni? A többség nem normális , egészséges? Nem működött az evolúció? Eddig haladtunk a zsákutcába és most megfordultunk?
0