Keresés

A mai amerikai filmekben miért szerepel mindig homokos és zsidó?

2007. február 16., péntek 9:50
sem a dávid-csillagnak, sem a leszbi anyának nem volt dramaturgiai szerepe, tehát legalább annyira zavaró volt a jelenléte/szexualitása, mintha ott se lett volna/nem is foglalkoztak volna vele.

persze, ha antiszemitának és homofóbnak tetszik lenni, akkor érthető a buzgósága, de azt ugye tudja, hogy mindkét dolgot diszkriminálják, s nem csupán szélsőliberális körökben?
0
2007. február 16., péntek 9:50
Ez mi a fasz itt? Ez meg milyen topic? Persze, a melegség szar dolog, de ha valaki zsidó, az aztán tényleg nem baj. Ennyi erővel akár lehetne: " Miért Van Ózdon Annyi Céllövöldés Oláhborjú?" topic! Ejnye-bejnye
0
2007. február 16., péntek 9:46
Igazad van de töröltek itt már valaha topikot vagy hozzászólást?
Lenne jó sok dolga itt egy teljes munkaidős moderátornak. :(
0
2007. február 16., péntek 9:44
Érdekes hogy főleg férfiak akadnak ki a homoszexuálisokon, és túlnyomórészt a férfi melegeken...
Ha két nő smárol az már über szexi? Az ellen soha nem szólaltok fel... érdekes. :)))

Ami pedig a propaganda tényét illeti... az amerikai nézők többsége elhiszi amit a moziban lát... és tudomásul kell vennünk hogy ezek a filmek nem elsősorban nekünk európaiaknak készülnek.
0
2007. február 16., péntek 9:43
Ezt a rasszista és antiszemita topikot sürgősen meg kell szüntetni.
Hallja, kedves xpress?
0
2007. február 16., péntek 9:38
Magyar népmesék
Ezek nézhetőek.
Kötelező!
Egy rész kivételével, abban komcsi tsz-esítés van. Mit keres ebben a sorozatban??
0
2007. február 16., péntek 9:35
Távkapcs
Hosszú unszolásra néztem meg, a főszereplőröl tudjuk ki. Na mindegy , és a film tetszik. A homi boltos srác legyen az, mert miéért is síkítoznánk felébredve, ha nem miatta.
A temetői jelenetnél az apja sírján ott virít a hatágú csillag, csak , hogy véssék az agyakba. Miért nem lehet minden jel nélküli? Semmi dramaturgiai szerepe nincs.
Amerikában mindenkinek politikailag korrektnek kell lennie csak nekik nem. Mire jó ez a + diszkrimináció?
0
2007. február 16., péntek 9:28
Csodálatos Júlia
volt benne meleg, nem zavaró, tudjuk az első perctől, hogy az, DE lehetett volna rendes feleségét szerető férj és jóbarát is.
A toszkánás filmben milyen jó a hűséges ügyvéd!
0
2007. február 16., péntek 9:26
Ha már emlegettétek, akkor megint felhozon a topikot.

Tegnap láttam a

Napsütötte Toszkána

című filmet. Nem olvastam a könyvet, de , ha így van benne a sztori, számomra akkor is felesleges, hogy a főszereplő barátai leszbik legyenek. A történetet NEM befolyásolta volna, ha hetero házespárról van szó. A homi kirándulás is lehetett volna sima turiszt, akár nyugdíjasokkal, veterán II. világháborús katonákkal.
nekem forgott a gyomron a meleg szinesbörűn , mikor az olasz piacon válogattak.
Így elrontani egy szép olasz tájat, a hangulatott ami egy ilyen piacon van.
Én Olaszországot imádom és főleg Toszkánát.
0
2007. január 3., szerda 17:31
tudom másik topicba  az aladó DVD-be való, de talán itt több a potenciális vevő.
Karácsonyra vettem, de nem jött be ezért eladó 800Ft.értaz alábbi film.
Túl nagy család,
http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=2468&VID=R94974337861790598

0
2007. január 3., szerda 0:04
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2007. január 3., szerda 0:02
ha ezt nem te mondanád még tán bosszantana is.
amúgy is sztem te is tudod, hogy csak viccelek.
0
2007. január 3., szerda 0:01
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2007. január 3., szerda 0:00
amennyire tudom ez az xpress első esküvője:)
csak, mivel biztos vagyok benne, hogy konzervatív érzületű emberek is vannak itt, jeannak át kéne keresztelkedni jeanne-ra:)
0
2007. január 2., kedd 23:56
0
2007. január 2., kedd 23:55
Na csak összeakadtatok, vazze?!? ;-)
0
2007. január 2., kedd 23:54
0
2007. január 2., kedd 23:51
te vagy a legalja.
0
2007. január 2., kedd 23:40
0
2007. január 2., kedd 23:38
igazából nem értem hogy te mit csinálsz ezen a fórumon. magamat sem értem, de téged végképp nem.
0
2007. január 2., kedd 23:28
Most komolyan, hol van rosszallóan említve a akár a címben is a zsidóság?
Te ha meghallod a zsidó szót máris nácit kiálltasz.
Megvéded a spanyolokat, ha megkérdezem miért mindig spanyolok irtják ki az amerikai őslakosokat a filmekben. Az indiánokat, ha azt mondom , hogy a westernfilmekben jól odapörkölnek a cowbojoknak  (hajrá Gojko Mitic), vagy fordítva a cowbojokat amiért "rendet" csináltak ámerikában és élvezhetjük a mai szuper civilizációt.
Azt is válaszolhattad volna, hogy a melegek érzékenyebbek, kifinomultabb a művészetük, a zsidók pedig a kiválasztottak, okosabbak és ők vannak alegjobb poziciókban hollywoodban, de nem Te csak vádaskodni tusz.
Szerintem T.M. azért megnéz oroszfilmet is(főleg ha dts-es), de biztosan tud nevetni a Stirlices vicceken.
0
2007. január 2., kedd 23:07
Eme topicban több magasan iskolázott fórumos is van úgy tudom.
Ezért segíthetnétek, van olyan hogy homokos-zsidó-néger ?
0
2007. január 2., kedd 22:49
Rég jártam erre és nagyon elszabadultak az indulatok.
Jajlis és társai: a kettős mérce a fegyvered, úgy érzem nem bántottam se homokost se zsidót, csak megkérdeztem, ha ennek hangsúlyozása nem téma miért kell azzá tenni.
Nem a szinészek , rendezők alkotók származásával van bajom.
Kedvenc filmjeim és gyűjteményem közt van többek közt
pl:
Az esőember, pedig ebben még szcientológus is szerepel
Brian élete,  ebben pedig az egész kereszténység kap rendesen
Az összemlás, zsidó főszereplővel
DiCapriót az ismeretségemben minden férfi útálja , én jó szinésznek tartom és szeretem filmjeit
A bazi nagy görög lagzit is szeretem.
Nincs bajom a zsidókkal, de mond miért pont zsidó lagzi kellet az Egy cipőben végére, mikor bármi lehetett volna.
és miért kellet hominak lenni az ovodapedagógusnak mikor 20 másodperc volt a szerepe A kutyátlanok kíméljenekben
és miért kellett hominak lennie a Szakíts, ha birszban a testvérnek, mikor az éneklése is elég volt a karakterhez.
Ezek csak kevés példák de mindig jóleső mosollyal gondolunk e kis pozitív szerepkékre és meglennénk nélküle, vagy ugyanennyire lenne érdekes, ha bármelyik szereplő nagybácsijának az unokatestvére lenne OszamBin Laden.
Említitek, hogy ne nézzek ilyen filmeket, de mint említettem nekem a szereplők és alkotok származásával, titkos nemi vonzalmával nics bajom, de akkor ha ez a céljuk igenis tüntessék fel, mint az élelmiszereken, hogy nyomokban kissebségi propagandát tartalmaz(hat). Ekkor majd döntök, hogy megnézem-e..
0
2007. január 2., kedd 22:26
Nem is lesz annyira más!
0
2007. január 2., kedd 22:09
ebből is látszik, hogy ez az év teljesen más lesz, mint az előző. :)
0