Keresés

A mai amerikai filmekben miért szerepel mindig homokos és zsidó?

2007. január 2., kedd 22:01
wow, egy topik, amiben egyszerre lehet zsidózni és buzizni. ez tetszik. :) a mélyen tisztelt xpress fórumközösség izibe le is gyártott hozzá 60 hozzászólást. sőt, még én is gyarapítom a számát. ez az év is jól indul. :)
0
2007. január 2., kedd 21:57
Már megint egy épületes vita!
0
2007. január 2., kedd 21:45
Mitől lenne ellentmondás?:) Nem azt írtam, hogy utálom a zsidókat :) És ez a barátom pedig teljesen normális :)
0
2007. január 2., kedd 21:43
"Felháborítónak tartom azt, hogy a zsidók és a buzik megkülönböztetik saját magukat, s ha ezt szóbahozzák az emberek még ők vannak megsértődve. Nekem pl. az egyik legjobb barátom zsidó és teljesen normális ember."

haha, mekkora ellentmondás két mondaton belül!
0
2007. január 2., kedd 21:25
Felháborítónak tartom azt, hogy a zsidók és a buzik megkülönböztetik saját magukat, s ha ezt szóbahozzák az emberek még ők vannak megsértődve. Nekem pl. az egyik legjobb barátom zsidó és teljesen normális ember. Ha nem mondja nem is tudtam volna :) Nem tudom miért baj az, ha erről beszélünk? Ez a topik szerintem nem sért senkit és semmit. Az már jobban sérti az esélyegyenlőséget, hogy Szigeten van meleg sátor, hetero sátor pedig nincs.
0
2007. január 2., kedd 21:13
És akkor felvehetjük az amerikai republikánus politikusokat is. Lehet, hogy van, aki tud segíteni. Láttam már egy pár filmet, de olyat egyszerűen nem tudok megnevezni, ahol a republikánus politikus pozitív színben tűnik fel. Mindig csak a demokraták a szépek, az okosak, az ügyesek, a republikánusok bunkók, hülyék, kétszínűek, gonoszok és seggfejek.
Holott azért nagyjából van ugyanannyi republikánus, mint demokrata a tengerentúlon.
0
2007. január 2., kedd 20:22
akik ráadásúl az űrből jöttek.
0
2007. január 2., kedd 20:21
Buzi néger zsidók ;)
0
2007. január 2., kedd 20:17
Mert buzi zsidók :-D
0
2007. január 2., kedd 20:08
nem inkább lehetetlen?:DDD
0
2007. január 2., kedd 20:07
A kedves topikindítóból már nem érdemes hülyét csinálni.
0
2007. január 2., kedd 20:05
ha elolvastad és értelmezted volna az egész sztorit, akkor talán felfognád, h nem a zsidóságból viccet, hanem a topicindítóból hülyét próbáltunk csinálni. tényleg nem kéne ott is ellenséget keresni, ahol nincs...
0
2007. január 2., kedd 19:59
kubrick zsidó volt? nem, ő mindenidők legnagyobb filmrendezője, és az is marad mindörökké.
0
2007. január 2., kedd 19:58
Ma egy topicon belül Angel és K (ábécésorrend!) is mellém állt, számomra nem indulhatott volna ennél szebben ez az év! :-)))
Köszi nektek és Jajlisnak is, aki majd idővel rájön, hogy semmi bajom vele, mint zsidóval. Ugyan miért is lenne?

További szép estét! :-)
TM, the great pretender
most posts by TM
0
2007. január 2., kedd 19:55
Nekem egy bizonyos Mike Nichols úr Diploma előtt című filmje az egyik legnagyobb csalódásom,hogy a témánál maradjak. Dustin Hoffmann játszotta a film főszerepét,de sebaj,a Kisnagy ember feledtette velem e filmben való közreműködését.
0
2007. január 2., kedd 19:49
"Viszont ennek a topic-nak a léte azért némi aktualitással szolgál. abban Csabinak igaza van, hogy a szidóság megjelenítése a filmben egyoldalú (kizárólagosan pozitív lehet)"

Ez nem igaz. Magneto egy gonosz, világuralomra törő zsidó.
0
2007. január 2., kedd 19:46
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2007. január 2., kedd 19:30
Nem arról van szó,hogy számon tartom,ki milyen származású,egyszerűen tisztelem Kubrickot,nagyra tartom munkásságát,csak természetes,hogy elolvastam róla a lehető legtöbb anyagot,amit találtam,amibe persze a származása,családja,stb. is beletartozik. Nem árt néha tisztában lenni a színészek,rendezők életrajzával is. Miért olyan nagy baj ez?
0
2007. január 2., kedd 19:25
Jajlis: ez a szólás szabadsága. A hülyéknek éppoly joguk a hülyeségeiket az éterbe szórni, mint neked vagy nekem. Javaslom, hogy alternatív megoldásként ignoráld az ilyen topikokat, mint ahogy a topikindítónak is javasolni tudnám, ha ennyire b@ssza a csőrét a dolog, akkor simán ne nézzen amerikai filmeket, és kész. Senki nem kényszeríti rá. Van pl indiai filmgyártás, az legalább akkora, sőt... azt is lehet nézni stb. stb...

Egyébként meg hogy a címhez is böfögjek valamit: tévedsz, nem mindig szerepel, és nem mindig ezek. Sima klisé, hogy képbehozzunk egy lehetőleg kezelhető (értsd: nem lesz belőle dzsihád vagy ilyesmi) kisebbséget vagy valamely a normálistól (értsd: a filmben lévő átlag) eltérő dolgot. Ezzel aztán lehet bohóckodni vagy provokálni, vagy bármi... Meg lehet megsértődni vagy értetlenkedni... Vagy lehet megtanulni kezelni, pl úgy, hogy "ez egy sz@r film" és kikapcs... Meg lehet ilyen fórumokat is indítani, ha már nagyon unatkozol... De Hofi szerint ilyen esetben ott van mindjárt a jobb kezed.. Használd, ha unatkozol...
0
2007. január 2., kedd 19:21
Jó fejek ezek a zsidók. Minden amerikai filmbe kéne egy. Jah... hoppá.
0
2007. január 2., kedd 19:19
Engem meg felháborít a te érzékenységed, ahogy felháborít az is, hogy egy homokos is mindig mindent kikér magának. Az én családomat a ruszkik vitték el kényszertáborba, engem molesztált buzi, volt dolgom alkoholistákkal, bűnözőkkel és mégis itt vagyok, úgyhogy engem is rohadtul felháborít nagyon sok minden, ennek ellenére nem rinyálok mindenen, ami rossz emléket ébreszt, mert már rég befordulhattam volna. Menj és nézd inkább a Brian életét, ne önérzeteskedj itt nekem!
most posts by TM
0
2007. január 2., kedd 19:14
Sőt, úgy általában ők alapították az amerikai filmipart. Ezt szoptuk. :)
0
2007. január 2., kedd 19:14
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2007. január 2., kedd 19:09
Azt hiszem, nincs az az ember aki ne lenne érzékeny hasonló helyzetben, felháborít a topic neve, felháborít hogy ezen lehet viccelődni, felháborít hogy én vagyok rendre utasítva, ahelyett hogy az itt forumozók kérnék a topic törlését mert sért embereket, közösségeket.
0
2007. január 2., kedd 19:09
http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=1737
0