Erdekes topik. Bar a homokos filmek engem is idegesitenek, de a vallasos dologgal nem szoktam foglalkozni. Egyszeruen nem erdekel kinek mi a vallasa, mert sztem ettol senki nem mas mint a tobbi ember (hozzateszem, hogy az mar idegesit, amikor kiemelten foglalkoznak ezzel, mint EZ a topik, vagy mikor kiemelten kell sajnalnom oket) En, az egyszeruen nem erdekel tipus vagyok:) Szoval ezzel csak azt akartam mondani, hogy akit sert a topik, vagy a benne szereplo hozzaszolasok, az egyszeruen ne lepjen be. Engem nem sert, de nem is derit jo kedvre, szoval mar itt se vagyok:)
0
2007. január 2., kedd 19:07
2975
tm barátja vagyok, és ha végigolvastad (a tüskevárral együtt), akkor meg nem értetted meg. ha meg megértetted, akkor meg műbalhé az egész...
0
2007. január 2., kedd 19:06
9368
akárcsak Tom Hanks és Spielberg is. aztán Jason Biggs, továbbá a zsidók gyakorta szerepelnek amerikai sitcomokban is :) a filmesek nagy százalékban zsidók. ez van, ezt kell szeretni :)
0
2007. január 2., kedd 19:03
2603
Paul Newman zsidó? Kurva élet...
0
2007. január 2., kedd 19:01
759
Csak aztán finoman mert én nagyon szeretem azt a filmet anno majd 7000Ft-ért vettem. A kiscsaj pedig már számtalan filmben bizonyította tehetségét...
0
2007. január 2., kedd 19:00
52685
Ne vedd magadra, ami nem neked szólt. A rántotthús még a Tüskevár topikból maradt meg, és csabi újabb sületlenségére volt gúnyos válasz. Igen, én nagyon szellemesnek és viccesnek tartom magamat, de nem a te károdra, mégha emiatt érzékeny is vagy, megjegyzem, feleslegesen.
most posts by TM
0
2007. január 2., kedd 18:57
134
Zsidók között is van jó ember és rossz,ugyanúgy mint a négereknél,fehéreknél,indiánoknál... Minek ilyen topikot nyitni,felesleges. Színészek közül mondjuk Martin Balsam,Edward G. Robinson,Dustin Hoffmann,Paul Newman is zsidó,és ugyanúgy bírom őket mint mondjuk Nicholsont,Redfordot...Mi bajom lesz ha megnézem a filmjeiket,netán én is zsidóvá válok?! Azért nem kell jó filmeket talonba dobni,mert zsidó rendezte,vagy szerepel benne,ez olyan óvodás felfogás. Apropó rendezők,ott van Kubrick,legnagyobb kedvencem,nehogy már azért ne szeressem a filmjeit mert zsidó rendezte,vagy zsidó szerepel benne (mondjuk a Spartacus,vagy A dicsőség ösvényei Kirk Douglas-szel)...
0
2007. január 2., kedd 18:55
1221
Itt csak a topiknyitó hozzászólásain háborodhatsz fel, hisz mindenki más azt bizonygatja - természetesen a saját stílusában -, hogy milyen ostobaságokat ír.
0
2007. január 2., kedd 18:55
653
Nem neked írtam, amúgy végigolvastam, és nem tartottam poénosnak.
0
2007. január 2., kedd 18:52
2975
olvasd végig az előzményeket, és utána háborogj.
0
2007. január 2., kedd 18:51
653
X press!
Eddig azt hittem van egy fórum ahol jól érzem magam, tévedtem, Zsidó vagyok és szeretném elmondani kedves téglagyári megállo és barátai hogy lehet nagyon szellemesnek és viccesnek tartjátok magatokat, de ez nem az, és lehet a rántotthússal viccelődni, de a családom ebbe a "viccben" halt meg.
0
2007. január 2., kedd 18:50
1791
Ezek aztán tipikusan olyan filmek, melyekre harminc év múlva is emlékezni fogunk. Filmtörténeti hatásuk vitathatatlan!
0
2007. január 2., kedd 18:45
1221
"Mert PROPAGANDA, nincs ott szerepe, ennyi nincs is, csak amiatt lesz(talán) Van olyan ahol van dramaturgiai szerepe, ott népszavazás után lehet."
Minden világos!
0
2007. január 2., kedd 18:42
6403
Látod lehet.
0
2007. január 2., kedd 18:42
52685
Mire nagyliba lesz, teljesen Vadóccá válik, nem is csoda.
most posts by TM
0
2007. január 2., kedd 18:41
6403
Mit cseszegetsz? Írd azt: neked ezt ajánlom. De meg fogom nézni, kritikus szemmel, biztosan találok benne valami amibe beleköthetek, majd megírom. Kösz az ajánlatott de érdekesnek tűnik.
0
2007. január 2., kedd 18:38
644
A kisliba a képen fekete-sárga színben tündököl, mert faji identitásbeli zavara van. Felnőve szinte teljes egészében sötét tollazatú lesz, de ott hordja származásának jeleit (narancssárga csőr és lábak). Emiatt repülnek olyan szomorúan. Nyílvánvalóan a politikai korrektségre pályáztak.
0
2007. január 2., kedd 18:38
6403
I tényleg hosszú és csavart, de szerintem te érted II , 1 Világ proletárjai egybesüljetek 2 EZT AKARTAM HALLANI 3 K.B. Mert PROPAGANDA, nincs ott szerepe, ennyi nincs is, csak amiatt lesz(talán) Van olyan ahol van dramaturgiai szerepe, ott népszavazás után lehet.
0
2007. január 2., kedd 18:32
759
http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=825
Ebbe kössél bele. :-)
0
2007. január 2., kedd 18:31
52685
Lehet, hogy csak téged akart tesztelni, hogy tudod-e? :-) Nem értem, hogy ki nyomul?
most posts by TM
0
2007. január 2., kedd 18:31
1221
"Ha mindenki ilyen okos és tudja, hogy ez tudatos, a "kisebbségek " (filmek 60%) elfogadására teszik őket nem kellően megindokolt jelenetekbe,talán a kormányok nyomására akkor kell ezekért a filmekért fizetni egyáltalán, mikor ezekszerint itt mindenki tudja, hogy propaganda filmek."
I. A mondat értelmetlen. II Egyes szókapcsolataiban megpróbálok értelmet keresni: 1. "kormányok nyomására" Amerikát egy erősen konzervatív vezetés irányítja. Milyen egyéb kormányra gondolsz még? 2. "akkor kell ezekért a filmekért fizetni egyáltalán" Nem, ha buzit vagy zsidót találsz a filmben, kártérítést is követelhetsz. 3. (filmek 60%) Ez hogy jött ki? Van zsidométered vagy buzindikátorod?
Amúgy miért baj, ha tizenévesek is látnak meleget vagy zsidót? Zsidók és buzik lesznek tőle?
0
2007. január 2., kedd 18:30
6403
Hát igen igen. Itt ajánlott alaptesztlemez Repülő Tőrök Klánja, hunyorognak rendesen a zsidók, mikor a késekkel mindenkit meg akarnak metélni.:-)
0
2007. január 2., kedd 18:27
9368
És Pinocchio tangában?
0
2007. január 2., kedd 18:26
6403
Azért normális dolog szerinted, mikor a 6 éves gyerek megkérdezte mi az a transzvesztita. MULAN első rész rajzfilm. Talán ennyire nem kéne nyomulni.
0
2007. január 2., kedd 18:25
52685
Hé? Nem emlékszel a kék bőrű billentyűsre? Akkora orra van, mint egy ház! :-)