Keresés

A mai amerikai filmekben miért szerepel mindig homokos és zsidó?

2007. január 2., kedd 18:24
A Star Warsban ki a zsidó? Yoda pedofil gyanús, mindig kis jedik környékén lófrál, de sose sikerült rábizonyítani.
0
2007. január 2., kedd 18:17
Lőjük szét minden homokos kígyóját, a zsidókkal meg etessük meg a rántotthúst! :-)
most posts by TM
0
2007. január 2., kedd 18:10
Ha mindenki ilyen okos és tudja, hogy ez tudatos, a "kisebbségek " (filmek 60%) elfogadására teszik őket nem kellően megindokolt jelenetekbe,talán a kormányok nyomására akkor kell ezekért a filmekért fizetni egyáltalán, mikor ezekszerint itt mindenki tudja, hogy propaganda filmek.
A túlzott súlykolás nem szül-e mégnagyobb ellenérzést?
0
2007. január 2., kedd 18:04
Te is mellé beszélsz és sértegetsz.
az általad említett filmek 10 évnél is régebbiek.
Abba a topicma már nincs hely állítólag kibérelted , reméljük nem örökre.

0
2007. január 2., kedd 17:58
Szerintem az fontosabb, hogy mindig akad olyan okos,  aki feltesz egy ilyen kérdést.

George Lucast többek közt azért is bírálták, mert a Csillagok háborújában nem szerepel fekete. A Birodalom visszavág után jöttek a dumák, hogy "naná, kellett egy néger is a bevételek miatt..."

1992-ben melegeket tömörítő szervezetek tüntettek az Oscar-díj ellen, mert a jelölt filmek (Hullámok hercege, A bárányok hallgatnak) negatívan ábrázolják a homoszexuálisokat. Nos, A bárányok hallgatnakban nem szerepel meleg, a másik filmben pedig kifejezetten pozitív figura a homoszexuális szereplő.

A hülyeségnek nincs vallása, szexuális irányultsága vagy nemzeti identitása, az csak hülyeség.

Amúgy van egy topik, Hatalmas bránerek vagy ilyesmi a címe. Ott a helyed.
0
2007. január 2., kedd 17:38
nem, nem válaszoltam ott se, és itt sem fogok többet. mit válaszoljak érdemben egy nyilvánvalóan provokációnak szánt baromságra?! amiben ráadásul több tárgyi tévedés is van...
egyébként meg a megérzésem nem csalt, elég gyorsan kiderült, h nem a tüskevárról akarsz te itten vitatkozni, de még csak nem is a filmekről. a politikai vitákra az index vagy egyéb fórum kiválóan alkalmas, nem kéne itt próbálkozni...
0
2007. január 2., kedd 17:32
basszus bele olvastam ebbe a topicba is :-)))
0
2007. január 2., kedd 17:08
Homokos zsidókat végképp nem látunk itt szívesen! :-))))
most posts by TM
0
2007. január 2., kedd 17:02
Ott se válaszoltál.
Ilyenkor jön a nácizás, de nem indokolsz csak sértegetsz.
Kettős mérce.
0
2007. január 2., kedd 16:54
tudtam én, hogy miért nem látogatom az xpress fórumát...
0
2007. január 2., kedd 16:51
már a tüskeváras hozzászólás is gyanús volt, de most már biztos: egy újabb unatkozó düddővel gazdagodtunk... megkérnék mindenkit, h ne csináljunk belőle sztárt...
0
2007. január 2., kedd 16:46
Gondolom lassan iratlan szabály a ksiebbségek pozitiv bemutatása a tipikus happy hollywood-i filmekben.
0
2007. január 2., kedd 16:38
Hmmm...
0
2007. január 2., kedd 16:36
Az utóbbi 2-3 évben látott új filmekben amelyek korhatár nélkül is nézhetőek, tehát fiatalok is nézik őket, mert nézik a sztárok miatt miért szerepel benne mindig egy homokos és miért kell egy-egy szereplő zsidóságát hagsúlyozni, ha a film dramatúrgiájához, történetéhez semmi köze sincs?
A hopmi mindig vicces , jópofa kell hogy legyen.
Nem teljes a lista:
Kutyátlanok kíméljenek
Egy cipőben
manitu bocskora /ez nem amerikai/
kő család
Ünneprontók
stb
0