A Star Warsban ki a zsidó? Yoda pedofil gyanús, mindig kis jedik környékén lófrál, de sose sikerült rábizonyítani.
0
2007. január 2., kedd 18:17
52685
Lőjük szét minden homokos kígyóját, a zsidókkal meg etessük meg a rántotthúst! :-)
most posts by TM
0
2007. január 2., kedd 18:10
6403
Ha mindenki ilyen okos és tudja, hogy ez tudatos, a "kisebbségek " (filmek 60%) elfogadására teszik őket nem kellően megindokolt jelenetekbe,talán a kormányok nyomására akkor kell ezekért a filmekért fizetni egyáltalán, mikor ezekszerint itt mindenki tudja, hogy propaganda filmek. A túlzott súlykolás nem szül-e mégnagyobb ellenérzést?
0
2007. január 2., kedd 18:04
6403
Te is mellé beszélsz és sértegetsz. az általad említett filmek 10 évnél is régebbiek. Abba a topicma már nincs hely állítólag kibérelted , reméljük nem örökre.
0
2007. január 2., kedd 17:58
1221
Szerintem az fontosabb, hogy mindig akad olyan okos, aki feltesz egy ilyen kérdést.
George Lucast többek közt azért is bírálták, mert a Csillagok háborújában nem szerepel fekete. A Birodalom visszavág után jöttek a dumák, hogy "naná, kellett egy néger is a bevételek miatt..."
1992-ben melegeket tömörítő szervezetek tüntettek az Oscar-díj ellen, mert a jelölt filmek (Hullámok hercege, A bárányok hallgatnak) negatívan ábrázolják a homoszexuálisokat. Nos, A bárányok hallgatnakban nem szerepel meleg, a másik filmben pedig kifejezetten pozitív figura a homoszexuális szereplő.
A hülyeségnek nincs vallása, szexuális irányultsága vagy nemzeti identitása, az csak hülyeség.
Amúgy van egy topik, Hatalmas bránerek vagy ilyesmi a címe. Ott a helyed.
0
2007. január 2., kedd 17:38
2975
nem, nem válaszoltam ott se, és itt sem fogok többet. mit válaszoljak érdemben egy nyilvánvalóan provokációnak szánt baromságra?! amiben ráadásul több tárgyi tévedés is van... egyébként meg a megérzésem nem csalt, elég gyorsan kiderült, h nem a tüskevárról akarsz te itten vitatkozni, de még csak nem is a filmekről. a politikai vitákra az index vagy egyéb fórum kiválóan alkalmas, nem kéne itt próbálkozni...
0
2007. január 2., kedd 17:32
759
basszus bele olvastam ebbe a topicba is :-)))
0
2007. január 2., kedd 17:08
52685
Homokos zsidókat végképp nem látunk itt szívesen! :-))))
most posts by TM
0
2007. január 2., kedd 17:02
6403
Ott se válaszoltál. Ilyenkor jön a nácizás, de nem indokolsz csak sértegetsz. Kettős mérce.
0
2007. január 2., kedd 16:54
2774
tudtam én, hogy miért nem látogatom az xpress fórumát...
0
2007. január 2., kedd 16:51
2975
már a tüskeváras hozzászólás is gyanús volt, de most már biztos: egy újabb unatkozó düddővel gazdagodtunk... megkérnék mindenkit, h ne csináljunk belőle sztárt...
0
2007. január 2., kedd 16:46
4078
Gondolom lassan iratlan szabály a ksiebbségek pozitiv bemutatása a tipikus happy hollywood-i filmekben.
0
2007. január 2., kedd 16:38
3428
Hmmm...
0
2007. január 2., kedd 16:36
6403
Az utóbbi 2-3 évben látott új filmekben amelyek korhatár nélkül is nézhetőek, tehát fiatalok is nézik őket, mert nézik a sztárok miatt miért szerepel benne mindig egy homokos és miért kell egy-egy szereplő zsidóságát hagsúlyozni, ha a film dramatúrgiájához, történetéhez semmi köze sincs? A hopmi mindig vicces , jópofa kell hogy legyen. Nem teljes a lista: Kutyátlanok kíméljenek Egy cipőben manitu bocskora /ez nem amerikai/ kő család Ünneprontók stb