Mert nagyon várnám... Kérdés, hogy ezt rendeljem, vagy külföldről a Remixet...
Ha nem lesz díszdoboz, akkor külföldi felé hajlok.
0
2007. március 7., szerda 19:56
28
Rage: az enyémen sincs, éppen emiatt néztem ide föl, hogy utána nézzek,hátha már említésre került.
0
2007. január 12., péntek 15:02
25
Én ma szereztem be innnen az xpressről az utolsó darabot, és megnéztem nálam sincs kép, úgyhogy vagy mindet így nyomtatták, vagy csak ez a széri, de sztem nem akkora tragédia:). A kép minőségéről meg annyit hogy tv-n szerintem jó, talán kicsit jobb is lehetne, de ez is tökéletesen megfelel, sztem megéri az árát, a felirat se olyan vészes, habár néhol helyesírási hibák ezen a lemezen is vannak a feliratban, de még így is nagyon jó.
0
2007. január 12., péntek 9:59
671
Tud valaki segíteni a kérdésem megválaszolásában? Fontos lenne...
0
2007. január 11., csütörtök 8:19
726
na, akik már megvették:
milyen a képe? mennyire rossz/jó? monitoron (nekem csak az van... viszont a 19es tftnek szép a képe... és iszonyatosan előjönnek a kiadási hibák) nézte valaki? tapasztalatok? esetleg átlagos bitráta, mi körül ingadozik?
hangok? rendben vannak? hogy szól 5.1es hangrendszeren? magyar szinkron mennyire lett jó? én angolul szoktam nézni, az alapján...;>
bármennyire is budgetnek tűnik, a teljes széria 5x1590 = 7950 ft, ami már korántsem annyira budget, mint inkább egy átlagos széria ára (rém rendes, kés alatt, stb...). jó, elvileg 13 rész volt amit vetítettek, és a többi 13 csak utólag lett kiadva... de utánna egyben is sugározták.
magyarul: megéri 8ezerért? mert elsősorban nem polcon akarok bennük gyönyörködni, hanem a képernyőn...
0
2007. január 4., csütörtök 9:44
671
Sziasztok!
Segítsen valaki aki már megvette a kiadványt: én tegnap megvettem, és csak otthon vettem észre, hogy - a többi résztől eltérően - az enyémen nincsen kis kép legfelül a borító bordáján. Csak az enyém eny hibás széria, vagy - számomra érthetetlen okokból - erről a részről lemaradt a kép... Köszi.