A Gyűrűk urának én sem adtam volna.Főképpen nem a III. eoizódnak... Továbbá,nem adtam volna a Chicagonak sem. Olyan 2001 óta egyre gyengébb a merítés.
0
2007. március 5., hétfő 20:56
52685
A buzi inkább érdemelt volna díjat, mint a pincérnő.
most posts by TM
0
2007. március 5., hétfő 17:43
644
Ezek szerint te sem vagy GYűrűk Ura rajongó:-)
0
2007. március 5., hétfő 17:32
304
LEsz ez még ígysében abszolút megérdemelték a szereplők a díjakat. Én még Greg Kinaer-nek is adaadtam volna. Egyébként ez az év volt az utolsó szerintem amikor szinvonalas és magasztos volt az Oscar díj átadás, és a díjazottak.
0
2007. március 5., hétfő 16:13
52685
Helen Hunt elég idegesítő abban a filmben, főleg a kimerevített nyakú grimaszai. Azt a szerepet sokkal jobban is el lehetett volna játszani. Jack Nicholson alakítása számomra nagyságrendekkel többnek tűnt. Ha Hunt díjat érdemelt, akkor Nicholsonnak egyből kettőt is adhattak volna. A "bárányos" díjkiosztóról emlékszem, hogy a lökött Billy Crystalt Lecter-maszkban hozták be a színpadra. Abban az évben volt a férfiak között nagy verseny, Beatty a Bugsyból, De Niro A rettegés fokából, Robin Williams A halászkirály legendájából, és Nick Nolte (akinek nagyon szurkoltam!) a Hullámok hercegéből. Jodie Foster többek között a Thelma és Louise főszereplőpárosát Sarandont, és Davist előzte meg. Legjobb filmre volt jelölve a Bárányok... mellett a Bugsy, a Hullámok hercege, a JFK, és az animációs(!) A Szépség és a Szörnyeteg. Nem mellékesen akkor nyert 3 díjat a T2. Ja, és abban az évben volt az örökre emlékezetessé vált Jack Palance egykezes fekvőtámasz, amit az Irány Colorádó! mellékszerep-Oscar átvételekor adott elő a nagyérdeműnek!
most posts by TM
0
2007. március 5., hétfő 15:55
1449
Ne is, mert harapok! Hova haraphatok? ;-) (Fű kizárva!)
0
2007. március 5., hétfő 14:13
8905
Rendben, gondoltam, hogy ezzel nem leszek népszerű, csak hát ez van. :-) De nem szoktam bántani egyébként.
0
2007. március 5., hétfő 0:12
52685
Színészi alakításokért nem díjazták, viszont minden másért igen. :-)
most posts by TM
0
2007. március 4., vasárnap 20:34
1683
juliet, a Gyűrűk Uráról jót, vagy semmit!;-) Tudod, mi is szeretjük Kate-et...:-)
0
2007. március 4., vasárnap 16:53
92
ízlések és pofonok, én pl: Helen-t jó színésznőnek tartom
0
2007. március 4., vasárnap 15:47
8905
Ezeket én is szívesen megnézném mégegyszer, mert A bárányok hallgatnak-ra pl. már nem emlékszem, mi volt, azt talán nem is láttam. A Farkasokkal táncolóra Madonna miatt emlékszem, mert énekelt a Dick Tracy-ből.Az nagy volt. A Titanic örök kedvencem, bár rossz emlék, mert a legigazságtalanabbnak tartom, hogy abban az évben Helen Hunt kapta meg a díjat, akit abszolút tehetségtelennek tartok. De legalább a többi kategóriában tarolt a Titanic. :-)
0
2007. március 4., vasárnap 15:44
8905
Hát ezt én sem akartam írni, mert nem szeretem A Gyűrűk ura-filmeket, én természetesen egyet sem adtam volna neki, hacsaknem valami "legjobb jelmez" meg "speciális effektek"-stílusú díjat, de pl. színészi alakításokért semmiképp nem adtam volna. Vagy azért nem is kapott? Nem emlékszem. És persze a Legjobb film-et sem neki adtam volna, dehát sajnos ez van.
0
2007. március 4., vasárnap 15:30
9489
Na kérem, végre megvan eredetiben a teljes show, úgyhogy most végre mindeféle ráduma nélkül, vágatlanul megnézhetem!!!
Igaz, h késve, de nem baj, ez nálam nem von le az értékéből.
De jó, de jó, de jó!!!!!!
0
2007. március 2., péntek 13:55
52685
:-))))))) Ez jó!
most posts by TM
0
2007. március 2., péntek 13:54
1683
Ha Santie szintje az Oscar-szint, Williams olyan magasan áll felette, hogy Williams-díjnak kellene átkeresztelni.
0
2007. március 2., péntek 13:53
1683
Jól beszélsz!:-)
0
2007. március 2., péntek 13:46
52685
Hát ez az! Mert ha e teljesítmény az Oscar-szint, akkor Williamsnek minimum huszat kellett volna már kapnia.
most posts by TM
0
2007. március 2., péntek 13:42
1683
A szakmai zsűrit elsősorban nem valószínű, hogy zeneértésük alapján kell megítélni. Mint az összes többi kategóriában, itt is előfordulnak rossz döntések. Jelen esetben immáron másodszorra jutottak kifejezetten felháborító eredményre, mikor Santaolallat hozták ki "...and the Oscar goes to"-nak. Ennek sok oka lehet: például kezdik megunni a nagyszabású szimfonikus zenéket, a nagyzenekarra írt alkotásokat (bár ezt erősen kétlem, és ha mégis ez állna a döntés mögött, mélységesen csalódott és, ha lehet, még kiábrándultabb lennék). Vagy könnyen lehet, hogy az Akadémia tagjai idén botfülről tettek tanúbizonyságot, és képtelenek voltak megérezni a klasszist a többi jelölt műben. Nem tudom, nem értem, és még egyszer: fogalmam sincs. Mindenesetre el vagyok képedve a tavalyi, és az idei zenei Oscart illetően, és azt hiszem, hamarosan, remélhetőleg már jövőre helyre áll a rend. Santaolalla pedig az Oscar történetének legszerencsésebb "fluteásának", illetőleg gitárosának tarthatja magát.
0
2007. március 2., péntek 12:32
52685
Itt tenném fel akkor a kérdést, hogy ezesetben a szakmai zsűri mi a túrót látott Gitáros Gusztiban, mert őt aztán még kárpótolni sem kellett!
most posts by TM
0
2007. március 2., péntek 12:03
1683
És lehetőleg nyerjek vele egy Oscart, miközben olyan legenda, mint John Williams, és olyan fantasztikus tehetségek, mint Philip Glass, Thomas Newman, Alexandre Desplat, Javier Navarrete, Dario Marianelli hoppon maradnak. Viva la gitarra! :-(
0
2007. március 2., péntek 11:43
3945
"lassan pengessem a gitárt avagy gyorsan pengesem a gitárt?" :)
Olvasgatom a hozzászólásokat, és bizony egy-két embernek teljesen igaza van. Fogadjuk el azt, hogy az Oscar-t nem a TÉNYLEGES legjobb filmnek vagy a TÉNYLEGES legjobb rendezőnek vagy a színésznek adják oda, hanem azoknak, akiket vagy amiket az Akadémia szavazói bázisa (filmes "szakemberek") a legjobbnak ítél. Néha ugyan valóban sikerül olyan egy-egy olyan alkotást díjazni, ami tényleg megérdemli (Keresztapa, Rakparton, A bárányok hallgatnak...), de mindent figyelembe véve ez az egész egy nagy üzlet. Chaplin, Hitchcock, Orson Welles, Stanley Kubrick munkái sosem voltak nagy kasszasikerek, mégis generációk csüngtek a vászon előtt miattuk, mégse kaptak díjat, pedig filmjeik tényleg MÉRFÖLDKÖVEK a film történetében. (Az Aranypolgár annak idején nemes egyszerűséggel megbukott, azóta minden idők legjobb amerikai filmjének választották.) És ŐK még "csak" a rendezők, a színészekről nem is szóltam, az is megér egy misét. Martin Scorsese esetében szerintem nem merték megkockáztatni, hogy "csak" egy Életműdíjjal szúrják ki a szemét, ahogy tették azt most az élő legenda Ennio Morriconéval. Persze jobb lett volna, ha a Dühöngő bikáért vagy a Nagymenőkért kapja meg. De hát annyian elmondták már itt, hogy ilyen az élet! És végül ajánlanék mindenki figyelmébe egy remek filmes weboldalt: a www.filmsite.org-ot. Rengeteg információ van mindenről, ami film és ami hozzá tartozik!
0
2007. március 1., csütörtök 19:24
255
Megvan valakinek a 63., 64., 65. ill. 70. Oscar-díj átadások közül bármeliyk felvéve? Nagyon kíváncsi vagyok a Farkasokkal táncoló, A bárányok hallgatnak, a Nincs bocsánat ill. a Titanic tarolására! :)