Én energiaital-párti vagyok:-) Egybként énis nagyon rákészültem,itthon már mindent a helyére raktam stb. Az utóbbi időben megpróbáltam minél több Oscar-jelöltet megnézni,sőt sznte csak azokat néztem,szal nálam minden a díjátadó körül forog....had szóljon!:-)
0
2007. február 26., hétfő 0:05
460
Kevesebb, mint 3 óra! KV literszám lefőzve, egy kis nyammognivaló + ital bekészítve. Még 1 kicsit játszom, aztán kezdődhet az év Legfontosabb Filmes Eseménye!
0
2007. február 26., hétfő 0:03
3945
nem sajnálta le senki. valakinet tetszett, valakinek nem. például zsigmond vilmost nem bántotta senki. nem kell mindig ellentétekbe ütközni semmiségek miatt.
0
2007. február 25., vasárnap 23:55
390
Három órával a díjátadó kezdete előtt én is leírom tippjeimet. Három kategóriában tanácstalan voltam, így azokat kihagytam; az első jelölt mindenhol a szerintem esélyes, míg a második a favorit.
Legjobb film The Departed Little Miss Sunshine
Legjobb rendezés Martin Scorsese, The Departed Paul Greengrass, United 93
Legjobb férfi főszereplő Forest Whitaker, The Last King of Scotland Forest Whitaker, The Last King of Scotland
Legjobb női főszereplő Helen Mirren, The Queen Meryl Streep, The Devil Wears Prada
Legjobb férfi epizódszereplő Eddie Murphy, Dreamgirls Djimon Hounsou, Blood Diamond
Legjobb női mellékszereplő Jennifer Hudson, Dreamgirls Abigail Breslin, Little Miss Sunshine
Legjobb eredeti forgatókönyv Peter Morgan, The Queen Guillermo del Toro, Pan s Labyrinth
Legjobb adaptált forgatókönyv The Departed Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan
Legjobb fényképezés Children of Men Children of Men
Legjobb vágás The Departed United 93
Legjobb vizuális effektusok Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest
Legjobb művészeti rendezés Dreamgirls Pan s Labyrinth
Legjobb jelmez Curse of the Golden Flower Marie Antoinette
Legjobb smink Pan s Labyrinth Pan s Labyrinth
Legjobb hang Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest
Legjobb hangvágás Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest Pirates of the Caribbean: Dead Man’s Chest
Legjobb eredeti filmzene Babel Pan s Labyrinth
Legjobb animációs film Cars Cars
Legjobb idegennyelvű film Pan s Labyrinth Pan s Labyrinth
Legjobb dokumentumfilm An Inconvenient Truth An Inconvenient Truth
Legjobb animációs rövidfilm The Little Matchgirl Maestro - kizárólag a nemzeti öntudat miatt
0
2007. február 25., vasárnap 23:50
255
Hát, szerintem Mirren már 100%, míg a féri főszereplő kategória az izgalmasabb (Whitaker vagy Peter O Toole).
0
2007. február 25., vasárnap 23:29
92
egyetértek adam, szerintem az Oscar bizottság nagyon is tisztában van a papírforma jelentésével, és sokszor lepett már meg minket! Pl: Ütközések Ha Scorsese most nem nyer, akkor valószínüleg sose fog!Bár most úgyis megnyeri. Amire még kíváncsi vagyok, hogy kiknek fog kedveskedni az Akadémia, azzal, hogy Jack Nicholson mellé ülteti:)
0
92
egyetértek adam, szerintem az Oscar bizottság nagyon is tisztában van a papírforma jelentésével, és sokszor lepett már meg minket! Pl: Ütközések Ha Scorsese most nem nyer, akkor valószínüleg sose fog!Bár most úgyis megnyeri. Amire még kíváncsi vagyok, hogy kiknek fog kedveskedni az Akadémia, azzal, hogy Jack Nicholson mellé ülteti:)
0
92
0
2007. február 25., vasárnap 23:08
644
Nagyonis remélem:-) De így belegondolva elég izgalmas esténk lesz.Persze ott vannak a már előre megjósolt közhely-győzelmek(Forest Whitaker,Martin Scorsese) de ígyis szinte az összes kategória rejteget izgalmakat(Streep vagy Mirren és hasonlók).Nem is beszélve hogy még a papír győzelmek kategóriájában is nagyszerű jelöltek sorakozak(pölö:Whitaker mellett Di Caprio és Will Smith--közülük választani nálam közel áll a lehetetlen kategóriához). És mégegy dolog:csak nekem tűnik gy hogy már évek óta nem volt ilyen kiélezett harc még a mellékszereplők díjáért is?(Breslin-Hudson-Kikuchi és Hounsou-Murphy-Wahlberg/esleg Arkin/ párharc várható nagy valószínűség szerint)
0
2007. február 25., vasárnap 22:55
92
én azért remélem, hogy Zsigmond Vilmos, a mi büszkeségünk, nyerni fog!
0
2007. február 25., vasárnap 22:50
255
A LMS győzni fog. Bízz benne! ;)
0
2007. február 25., vasárnap 22:46
644
Több mint 4 órával a díjátadó előtt úgy állunk hogy a legtöbbek szerint a Babel diadalmaskodik majd,de sokan ígyis a Little miss sunshinét hoznák ki győztesnek.
0
2007. február 25., vasárnap 22:38
2682
Legjobb film: Little Miss Sunshine Legjobb férfi fsz: Forest Whitaker Legjobb női fsz: Penelopé Crúz Legjobb rendező: Paul Greengrass Legjobb férfi msz: Djimon Hounsou Legjobb női msz: Abigail Breslin :))))) Legjobb eredeti forgatókönyv: Little miss vagy pán labirintusa Legjobb adaptált forgatókönyv: Borat Legjobb fényképezés: Pán labirintusa
többiben nem nagyon vagyok expert, de favoritjaim a pán labirintusa, véres gyémánt, little miss sunshine
0
2007. február 25., vasárnap 22:18
644
Most hogy már megtekinthettem a Little Miss Sunshine-t változtatnék néhny kitételben: A sárgabuszos road-movinak a Legjobb film és legjobb női mellékszereplő díját!!:-) De sajnos szerintem ez nem fog megtörténni.........
0
2007. február 25., vasárnap 21:46
16099
Tippjeim:
(nagyon bizom bennük)
Legjobb film: Little Miss Sunshine Legjobb férfi fsz: Will Smith Legjobb női fsz: Penelopé Crúz Legjobb rendező: Martin Scorsese Legjobb férfi msz: Djimon Hounsou Legjobb női msz: Abigail Breslin :))))) Legjobb eredeti forgatókönyv: Little Miss Sunshine Legjobb adaptált forgatókönyv: Children of Men Legjobb fényképezés: Pan s labyrinth Legjobb vágás: Children of Men Legjobb díszlettervezés, művészeti rendezés: Pan s labyrinth Legjobb jelmez: Marie Antoinette Legjobb eredeti filmzene: Babel Legjobb eredeti filmbetétdal: Cars Legjobb smink: Click Legjobb hang: Blood Diamond Legjobb hangvágás: Apocalypto Legjobb vizuális effektek: ??? Legjobb animációs film: Cars Legjobb animációs rövidfilm: MAESTRO (of course) :))))))
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2007. február 25., vasárnap 20:42
52685
Nem, csak hányok a jelenségtől, hogy végre valaminek örülni lehetne, és csak a keresztvizet szedi le mindenki. Istenem, ilyen szar ízlése van az Oscar-jelölőbizottságnak, hogy ilyen kurva gyenge magyar szart nevez az év öt legjobb animációs rövidfilmjei közé. Atomot nekik!
most posts by TM
0
2007. február 25., vasárnap 20:38
52685
Nekem pl. tetszett elsőre is. Vannak Pixar-kisfilmek is, amelyek nem nagy számok, azokat meg istenítik. Amúgy meg rohadtul hidegen hagy az egész. Nézem a jobbik oldalát: bárcsak minden évben lenne egy Oscar-jelölt filmünk, amit lesajnálhat az itthoni nagyérdemű!
most posts by TM
0
2007. február 25., vasárnap 18:30
5
Az én tippjeim:
legjobb film: Bábel legjobb rendező: Martin Scorsese legjobb férfi főszereplő: Forest Whitaker legjobb női főszereplő: Helen Mirren legjobb férfi mellékszereplő: Alan Arkin vagy Eddie Murphy legjobb női mellékszereplő: Jennifer Hudson legjobb eredeti forgatókönyv: A család kicsi kincse legjobb adaptált forgatókönyv: A tégla legjobb animációs film: Verdák
Nem tudom mennyire jönnek be a tippjeim, de az biztos, hogy izgalmas este lesz.
0
2007. február 25., vasárnap 17:05
1431
Most te arra buzdítasz mindenkit, hogy "Gyerünk emberek, legyetek már elfogultabbak!". A Maestro szerintem akár miénk, akár nem, egyszerűen szar. Ezerszer ötletesebb, aranyosabb, szebb, frappánsabb stb. animációs rövidfilmet láttam már. (Tim Burton Vincent-je miért nem kapott Oscar-t?)
0
2007. február 25., vasárnap 16:46
255
Gyorsan én is leadom végső tippjeimet: (Bocsi az angolért, a kategóriék neveit az imdb-ről másoltam. :) )
Best Motion Picture: Little Miss Sunshine Best Performance by an Actor in a Leading Role: Peter O Toole Best Performance by an Actress in a Leading Role: Helen Mirren Best Performance by an Actor in a Supporting Role: Eddie Murphy Best Performance by an Actress in a Supporting Role: Abigail Breslin Best Achievement in Directing: Clint Eastwood Best Writing, Screenplay Written Directly for the Screen: Little Miss Sunshine Best Writing, Screenplay Based on Material Previously Produced or Published: Borat Best Achievement in Cinematography: Children of Men Best Achievement in Editing: Children of Men Best Achievement in Art Direction: Laberinto del Fauno, El Best Achievement in Costume Design: Dreamgirls Best Achievement in Music Written for Motion Pictures, Original Score: Laberinto del Fauno, El Best Achievement in Music Written for Motion Pictures, Original Song: Cars Best Achievement in Makeup: Laberinto del Fauno, El Best Achievement in Sound: Flags of Our Fathers Best Achievement in Sound Editing: Flags of Our Fathers Best Achievement in Visual Effects: Pirates of the Caribbean: Dead Man s Chest Best Animated Feature Film of the Year: Cars Best Foreign Language Film of the Year: Laberinto del Fauno, El Best Documentary, Features: An Inconvenient Truth Best Short Film, Animated: The Little Matchgirl
A maradék kettő kategória jelöltjeiről semmit sem tudok, így inkább kihagyom őket. ;)
0
2007. február 25., vasárnap 16:18
3945
nem szarozta le senki, csupán gyenge. az más...
0
2007. február 25., vasárnap 16:00
255
Én láttam a Little Machgirlt. Minden téren jobb, mint a Maestro.
0
2007. február 25., vasárnap 14:28
644
Szerintem a Légy is nagyszerű alkotás volt anno,azóta sem nagyon láttam hozzá hasonlót...oké-oké nem vagyok valami rövidfilm-fan,de szerintem akkoris nagyon jó,ötletes volt,ezt honorálta az Akadémia is. A Maestro szerintem szintén jó,de nem a slusszpoén miatt,arra rájöttem kábé a 30. másodpercben pedig nem halottam róla sehol.Egyszerűen csak a zenéje,a kismadár és a "fakar" (mér,mi is az?:-P) mozgása,furcsa kapcsolata és (ami talán a legjobb benne) a másodpercenként változó kameraállás fogott meg benne. A Little Machgirl-t még nem láttam,de inkább nyerjen egy Maestro mint egy ismételt érzelmes-szirupos-tanulságot szájbarágó Disney mese...mert én így képzelem el.
0
2007. február 25., vasárnap 13:31
52685
Nem, persze hogy nem. Nyugodtan lehet fikázni.
most posts by TM
0
2007. február 25., vasárnap 13:30
16970
De kár érte. :( Nagy kedvencem a film mióta láttam... Tom Cruisenak nem kellene hozzányúlni, nehogy valami nyálas amcsi riméket csináljon belőle. De ahogy észrevettem az a projekt elhaló félben van. :)