A Fehér etnyér végülis el sem jutott az Akadémiához vagy szimplán nem szavazták be a legjobb 5-be?
0
2007. február 25., vasárnap 13:20
1189
Persze, hogy a miénk és természetesen drukkolok is neki, ugyanúgy mint Zsigmond Vilmosnak. Ha a Taxidermia vagy a Fehér tenyér lett volna ott a külföldi filmek között, egy szavam se lenne, mert mindkét alkotás kiemelkedő, de a Maestro tényleg elég harmatosra sikerült (legalábbis szerintem). Csak azért mert magyar, már automatikusan tetszenie kell?
0
2007. február 25., vasárnap 13:12
52685
Végre itt egy Oscar-jelölt magyar alkotás, és szinte másról sincs szó, hogy ilyen szar, meg olyan szar. Rófusz Legye sem volt az a hű de nagy valami, sőt, a Mephisto sem tökéletes, de azért akkor is a mienk, és dicsőség, hogy elismerték őket! Hajrá, Maestro!
most posts by TM
0
2007. február 25., vasárnap 11:56
1189
Amikor nem tudtam a slusszpoént, akkor sem ütött, ezért sokan meg fognak kövezni, de szerintem elég gyenge alkotás.
0
2007. február 25., vasárnap 11:50
914
Meg kell mondjam, megnéztem a Maestrót, nem rossz,de azér csodálkoznák ha nyerne. Bár hozzá kell tenni, hogy már korábban leírták mindenütt mi a slusszpoén, lehet hogy emiatt nem tett rám akkora benyomást.De azér drukkolok neki
0
2007. február 25., vasárnap 11:39
16970
És szerinted ez melyik kiadó vállalná be? De nem is rossz markating, hiszen a negatív kampány néhol sokkal sikeresebbnek bizonyul, mint a pozitív. :) Sokan úgy vannak vele: "Ez ennyire szar? Látni kell!" :]
0
2007. február 25., vasárnap 11:24
17243
aranymálna-nyertesek
kár, hogy a legtöbb már kijött dvd-n, most lehetne rájuk nyomni "4 aranymálna győztese" headline-okat. :)
0
2007. február 25., vasárnap 11:06
52685
Én a tegnapi szavazás után a holnap hajnalit is végigizgulom. :-)
most posts by TM
0
2007. február 25., vasárnap 10:22
5042
Hosszú évek óta most először fogom felvételről nézni az Oscart! Egyszerűen már nem érdekel annyira...
Kíváncsi vagyok le tudok e nyomni egy teljes napot minden féle hírforrás mellőzése nélkül, és sikerül e elkerülnöm a messziről kiabáló haverokat, hogy "Hé nyert ám a... " :-)))
Az xpress-t sem fogom bekapcsolni. Majd este talán.
0
2007. február 25., vasárnap 2:13
174
A jelöltek és néhány "villámgondolat": http://winkiesdiary.freeblog.hu/
0
2007. február 25., vasárnap 2:05
3945
teljesen lényegtelen. szerintem annak szánták, mert egyfolytában erőltetik a szóvicceket. de tényleg mindegy, minek szánták. elveszős filmnek is gyenge. nem épülhet minden pixar film erre, nem tetszhet minden egészestés filmjük.
0
2007. február 25., vasárnap 2:01
255
Elsősorban nem vígátéknak szánták. Győzz meg az ellenkezőjéről, nyitott vagyok az ellenvéleményekre! ;)
0
2007. február 25., vasárnap 2:00
3945
ez igaz, sajnos annak szánták. :) a hihetetlen család sem feltétlenül volt az, mégis működött.
0
2007. február 25., vasárnap 1:41
255
A Cars továbbra sem vígjáték. ;)
0
2007. február 25., vasárnap 1:19
52685
Albert Györgyi nevéhez pedig a Total Film hazai licence fűződik, ami a legjobb filmes magazin volt, kár, hogy rövid életű lett a története.
most posts by TM
0
2007. február 25., vasárnap 1:09
3945
egyszer volt a vox volt főszerkesztője. ő nagyon ügyes volt. réz? réz... nem mondok semmit.
0
2007. február 25., vasárnap 1:08
3945
oscar víkendet tartok: http://bluevelvet.freeblog.hu/
0
2007. február 25., vasárnap 0:57
52685
Kommentárként még talán ő a legjobb választás. Persze Réz is "koponya", de mikor ő volt, inkább nézőként viselkedett, jól élvezte a díjátadót, csak éppen műsort nem vezetett közben.
most posts by TM
0
2007. február 25., vasárnap 0:52
3945
félhülye helyett alkoholista. :)
0
2007. február 25., vasárnap 0:46
52685
Albert Györgyi lesz az egyik. Balázsinál mindenképpen jobb, és van némi filmes múltja is. Az első magyar közvetítést is ő kommentálta az HBO-n.
most posts by TM
0
2007. február 24., szombat 21:29
1189
Tippjeim (zárójelben a favoritok - ha nem egyezik meg a tippelt győztessel):
Legjobb film: Babel (Levelek Iwo Dzsimáról) Legjobb idegen nyelvű film: A Faun labirintusa (A mások élete) Legjobb animációs film: Verdák Legjobb dokumentumfilm: Kellemetlen igazság Legjobb rendező: Martin Scorsese (Clint Eastwood vagy Paul Greengrass) Legjobb férfi főszereplő: Forest Whitaker (Ryan Gosling) Legjobb női főszereplő: Helen Mirren (Penélope Cruz) Legjobb férfi mellékszereplő: Alan Arkin (Djimon Hounsou) Legjobb női mellékszereplő: Jennifer Hudson (Rinko Kikuchi) Legjobb eredeti forgatókönyv: A család kicsi kincse - Michael Arndt (Babel - Guillermo Arriaga) Legjobb adaptált forgatókönyv: Az ember gyermeke (Borat) Legjobb operatőr: Emanuel Lubezki - Az ember gyermeke Legjobb vágás: A tégla (United 93) Legjobb filmzene: Gustavo Santaolalla - Babel (Javier Navarrete - El Laberinto del Fauno) Legjobb betétdal: Listen - Dreamgirls (Our Town - Verdák) Legjobb művészeti rendezés: Dreamgirls (Tökéletes trükk) Legjobb kosztümtervezés: Marie Antoinette (Curse of the Golden Flower) Legjobb hangmérnök: Dreamgirls (Véres gyémánt) Legjobb hangvágás: A dicsőség zászlaja Legjobb maszk: A Faun labirintusa Legjobb képi effektusok: A Karib-tenger kalózai: A holtak kincse
0
2007. február 24., szombat 21:27
648
egymás alkotásainak IS Amúgy attól még, hogy mindenki a sajátját szeretné díjra váltani, tehetnek egymás felé gesztusokat és viselkedhetnek egymással ember módjára...bár tény, hogy lehet ezt seggnyalásnak is hívni.