Keresés

Mi is az a kiadók fóruma?

2017. április 27., csütörtök 14:17
Én támogatom, amíg tehetem. Látom pár WB film újra van raktáron az Xpressnél. De úgy látom az összes favorizált Marvel film 4-6 hónapja nem votl raktáron, ha rendszer jól működik. Én személyesen csak ettől féltem: a már kapható filmek is eltűnnek a kínálatból.

A New Line filmek egyébként kinél vannak? A Maszkot 2 hónapja berendeltem, 1-5 napot szállításra, de azóta semmi.
0
2017. április 25., kedd 13:20
A PV amugyis magasrol tett a dologra. Egyedul az Xp csinalhatott volna vmit, pl. peres uton szerezhetett volna igazat maganak. Vagy akar alore is kifizethette volna azt a par termeket, amit itt rendelnek az emberek (ha lenne netes fizetes, rogton ki is fizethette volna a vasarlokkal az osszeget)
0
2017. április 24., hétfő 22:40
Ez igaz, de ha itt nem volt ennek nyoma, szerinted a ProVideo illetékeseinek álmatlan éjszakát okozott a dolog?
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2017. április 24., hétfő 21:50
Nem tudhatod, hányan csatlakoztak hozzád. Nem fog kiderülni, hányan nem vásároltak máshol.
0
2017. április 24., hétfő 19:59
Tudom, de egy próbát megért. Sajna nincs ennek a közösségnek ereje, így pedig kudarcra ítéltetett az egész.
0
2017. április 24., hétfő 17:04
En is. Tovabba sokkal hamarabbi megoldast, vagy valamifele tajekoztatast, h mi tortenik a felszin alatt. De mulnak a hetek, sot honapok, es meg mindig semmit sem lehet tudni arrol, mikor fog ez megoldodni.
0
2017. április 24., hétfő 14:54
Gyulus, naivság volt azt hinni, hogy bármi változik. Egy Szabotázs és egy JP digi ügyének rendezése után naivság volt.
0
2017. április 23., vasárnap 11:28
Sajnálom, ha úgy látod, néhányan beleköpnek a levesedbe és széttrolkodják ezt a nemes ügyet, de adott körülmények között, ebben a formában sajnos tényleg teljesen reménytelen volt a dolog:(
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2017. április 23., vasárnap 11:25
Or going on for months? It still sucks like my stinky socks, anyway!
0
2017. április 23., vasárnap 9:25
Őszintén szólva induláskor nagyobb támogatottságra számítottam. Féltucatnyi vásárló vergődése azonban nem sok vizet zavar. Ha ezt még páran nagy hanggal ellensúlyozzák is, végképp értelmét veszti. De hát mindenki azt csinál, amit akar. Részemről ennyit tudtam tenni az ügy érdekében. Ettől fogva csak csöndesen szorítok, hogy mielőbb rendeződjön a helyzet.
0
2017. április 23., vasárnap 2:32
To be honest, I don t want to miss any release just because of waiting for the miracle to happen. This case should have been solved within 1-2 weeks in the background, but it s been ongoing for months. And still... yet no solution.
0
2017. április 22., szombat 22:27
The call to support the shop has fallen flat here, I m afraid...
0
2017. április 22., szombat 22:19
En mar regen feladtam. Toroltem is a PV-s rendeleseimet. Amit tudok es epp arra jarok, az Magyarorszagon offline veszem meg, a tobbit meg kulfoldrol (magyarral megegyezo kiadasok, csak a cim van kulfoldiul a tokon - ami meg mar nem erdekel), mert azok kulfoldre is szallitanak es ugyis rendelnek toluk. Bocsi, de ez van.
0
2017. április 21., péntek 18:01
Én se azt érzem. :/
0
2017. április 21., péntek 12:45
S nem is úgy néz ki, mintha a hátrányos félnek növekednének az esélyei...
most posts by TM
0
2017. április 20., csütörtök 23:49
Végső visszaszámlálás?
0
2017. április 20., csütörtök 22:57
Már 50 nap eltelt, és semmi fejlemény. Szomorú.
0
2017. március 31., péntek 22:11
Csatlakozom Gyulushoz!
Csak az Xpress.hu oldalról veszek Provideo által forgalmazott filmet!
Illetve már gondolkozom azon, hogy panaszt teszek a gazdasági versenyhivatalnál mert itt már nincs verseny helyzet!
0
2017. március 13., hétfő 13:13
Jogos, de ez van. Lehetne egy nem hivatalos tajekoztatas, mert akkor legalabb tudnam, mi van es van-e remeny.
0
2017. március 11., szombat 8:44
Nyilván nem véletlenül nem írnak ide semmit. Elegánsabb ez így a részükről. Az meg, hogy mi hogyan döntünk, a saját ügyünk.

Annyit azért hozzátennék, hogy a külföldről vásárlással bár meg lehet rövidíteni a PV-t, az Xpressnek ez jottányit sem segít.
0
2017. március 10., péntek 20:36
Hogy nem tartozik rád :D
0
2017. március 10., péntek 19:51
Nekem is ezt írták...
0
2017. március 10., péntek 19:13
Azert erre kivancsi lennek xpress mit mond.
0
2017. március 10., péntek 18:46
LOL, ezt eddig eszre sem vettem. Egyebkent meg mind1, a lenyeg ertheto pontos j-vel es l-ipszilonnal is ;)
0
2017. március 10., péntek 18:45
Valaszolt a PV, hogy kerdezzem az Xpress-t, hogy miert nem kaphatok itt a termekeik. Ennyire nem nezhetik hulyenek az embereket...
0