Keresés

George Michael: Twentyfive (2 DVD)

2007. február 11., vasárnap 19:31
akkor megsúgom neked már tavaly megjelent, de van itt sokkal súlyosabb átverés is az "újdonságok" közt.Pl a Daft Punk DVD már több éves, de az összes eheti zenei megjelenés kamu.Mind már régen kapható
0
2007. február 11., vasárnap 17:53
Olvasd el megint a hsz-eket.
Nem az hamisítvány, hanem létezik belőle hamis, kalóz változat, ami hasonlít az eredetire, és használtlemez üzletekben terjesztik.
0
2007. február 11., vasárnap 17:49
Ez a fotón is látható Ladies and gentleman dvd mitől lenne hamisítvány? Ezt 1998-ban adták ki az azonos című cd mellé.Most meg itt van a twenty five.
Egyis sem hamisítvány, csak eltelt a két kiadás között 8 év.
Nekem mindkettő megvan, és mindkettő eredeti!
0
2007. február 11., vasárnap 17:35
Nem csak ez, ha bemész egy használtlemez üzletbe (leginkább a Daily Price-okba), a zenei DVD kiadványok 90%-a hamisítvány, de szvsz nem kell hozzá nyomozói igazolvány, hogy kiszúrja az ember, hogy eredeti-e avagy sem.
0
2007. február 11., vasárnap 16:54
Én még a megjelenés hetében vettem meg. A lemezzel kapcsoltaban a véleményem vegyes. A klipgyűjtemény maga nagyon korrekt, tényleg rengeteg kilp van fent a kezdetektől az elején kronológikus sorrendben a végén  már nem. A digipack is gyönyörű! A képminőség is jó, viszont a hanggal valami gond van, mert a mély túlzó, búgós. Az előbb belinkelt Ladies and Gentelemen körökkel jobb minőségű az 5.1-es hang megfelelő keveréssel.

Nagy kedvencem GM, de ezt a DVD-t egyszer néztem végig, inkább a korábban megejelentet favorizálom.
0
2007. február 11., vasárnap 14:01
Ennél a kiadványnál sokkal teljesebb és minőségibb a Twenty five, ami gyakorlatilag az összes videoklipet tartalmazza.Ja a kiadvány digipak!
Szóval George Michael-Twenty five-ezt vegyétek, már karácsony óta kapható,gyönyörű kivitelben.
istván
0
2007. február 11., vasárnap 13:24
Igen, ezt is szeretem!
most posts by TM
0
2007. február 11., vasárnap 9:35
ez az a kiadvány, amiből van egy hamis széria, annak ellenére, hogy kivülről-belülről szinte ugyanúgy néz ki, mint ez csak a a lemez tartalmában vannak hiányosságok, illetve a kép szaggat...
első dévédéim egyike volt 4 évvel ezelött(használtan), úgyogy tudom sajnos :(((( (aztán elajándékoztam azt és megvettem egy mm-ben az eredetit
0
2007. február 11., vasárnap 8:57
Ezt ismered?

Kiváló, referencia minőségű kép és hang, dalszövegek feliratként, interjú, koncertfelvételek,... szvsz kötelező vétel.
MM-ben nevetséges összeget kértek érte úgy 1-2 éve.
0
2007. február 11., vasárnap 4:46
Február 13 a megjelenés itt.
most posts by TM
0
2007. február 10., szombat 12:36
már tavaly megjelent mi tartott vissza eddig?:)
0
2007. február 10., szombat 0:03
Super Channel, MusicTelevision, Steve Blame, a kamerával beszélgető Ray Cokes, poszterek az egész szobában, még a plafonon is, első csók a Last Christmas lágy dallamai közben, a leszerelés előtti utolsó laktanyaorgián pezsgővel tönkretett Final-album, melírozott fej, kiszúrt bal füllel, Csillagfény-diszkó, Poptarisznya, szilveszter éjjel a havas lakótelepi padon hordozható magnóval az ölben, házibulik, elhajlás, rajongás... igen, én nagyon várom ezt a dvd-t!
most posts by TM
0