Keresés

Cadillac Drive 1.

2007. március 8., csütörtök 20:13
Igen, hasznos. Kifejezetten közösségépítő. Van vele valami bajod? Másokkal jobb vitázni, mint egy materiális anyag burkolatáról eszmét cserélni (lesz-e digipak stb).
0
2007. március 8., csütörtök 17:59
Mondhatnank, de ha elkezdünk hozzászólást számolni, akkor a magaméban a szálkát, másokéban a gerendát inkább. De részemről ennyi, nem kíánok egy bizonyos szint alá menni. Offoljatok csak tovább, hasznos topic.
0
2007. március 8., csütörtök 16:14
Olvasnod sem szükséges. Legyen Neked is szelektív látásod, nagyon hasznos ;) Egyébként meg ne offolj. Ugyanolyan vagy mint mások... csak éppen könnyű megtalálni más szemében a szálkát, mint a magadéban a gerendát. De mondhatjuk azt is, hogy bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű.
0
2007. március 8., csütörtök 15:52
Más dolog néha offolni, mint amit ti műveltek itt napok óta. Beszélgessetek a chat topicban, itt az a szánalmas amit egyesek műveltek napokon keresztül. Azt hiszem nem szükséges idéznem.
0
2007. március 8., csütörtök 15:23
Rajtakaptál, de ezt tőled már el is várom. Természetesen költői túlzás volt a mosópor-reklám. A költségvetést valójában csak arányaiban akartam kifejezni, hiszen a kor legnagyobb kiállítású darabjáról van szó, messze előzve "A kőszívű ember fiai"-t,  eszembe is jutott egy példa, de túl nevetségesnek tartottam előhozni.
Most, hogy lebuktam, akár röhöghetünk is: a Ben Hur költségvetésére gondoltam összevetésként. Csak hülye vagyok már az ilyen durva matekhoz...  :-))
0
2007. március 8., csütörtök 15:14
Én voltam kiskatona, még a 80-as évek elején, és nem kaviárral tömtek minket, erről biztosíthatlak, még a teában is ecet volt és nem citromlé, hogy "ízesebb" legyen. A ruhákról csak annyit, hogy biztosíthatlak: egyetlen statisztának sem varrtak ruhát. A Filmgyárnak mindig is bazi ruharaktára volt, és ha megszorultak, körbejárták a színházakat egy kis kölcsönért. Akkoriban még nem volt Dacia, olvasgass egy kicsit még. S a gázsi még sokszor a megélhetésre volt elég. Főleg, ha a nagy színészek, kizárólag a film miatt, vállalták.
Celebek? Akkor?! Ma talán igen, Győzike, mint Jumurdzsák... :-)
0
2007. március 8., csütörtök 15:13
A hisztire semmi szükség. Ne előkelősködj, mintha te soha nem offolnál. Egy fórum végülis arra való, hogy az emberek beszélgessenek. Milyen szánalmas és unalmas lenne, ha ezekben a topikokban csakis az adott kiadványokról esne szó.
0
2007. március 8., csütörtök 15:02
Az "anyagi megkötések nélkül" mondatrészre nem mondtam, hogy értem... :-)
0
2007. március 8., csütörtök 13:36
Cadillac Drive 1. és ezzel a semmivel még mindig kevésbé voltam off topic, mint a hozzászólások 90%-a.
0
2007. március 8., csütörtök 13:21
Az a baj veled, hogy nem vagy következetes és lineáris az agyad, így az ok-okozati összefüggéseket nehezen dolgozod fel. Míg te 1-1 fogalomnál vagy leragadva, addig a többi ember más régen máshol jár, fogadjunk, hogy ezt a közeli környezeted is igazolni tudná ;) Családtagjaidat megkérdezném, hogy hogyan viselnek és hogy hogyan viselkedsz velük :)
0
2007. március 8., csütörtök 10:40
1 sort írtál vazze:-)))))))))))
0
2007. március 8., csütörtök 10:29
Tanulj meg olvasni. Olvass a sorok között ..I..
0
2007. március 8., csütörtök 10:23
megint mire villogsz?
Olvasd el!
Sehol nincs szó benne magyarokról.
Azt szót Te úgyse érted.
0
2007. március 8., csütörtök 10:09
Nem vagyok benne száz százalékig biztos, de mintha azt olvastam volna, hogy az Egri csillagok költségvetése 20 millió forint körüli volt. Ez 40 évvel ezelőtt irdatlan nagy pénz volt.
Ma már lehet, hogy tényleg ennyibe van egy jobb mosópor-reklám. :-)
most posts by TM
0
2007. március 8., csütörtök 10:04
Én úgy gondolom, hogy ebben az országban nincsenek celebek :)
0
2007. március 8., csütörtök 9:35
"Tudott dolog, hogy pl. Az egri csillagok majdnem olyan költségvetésből készült, mint ma egy mosópor-reklám. "
Jó nagy hülyeség.
Csak egy hétig etessél 10 ezer kiskatonát (Magyarországon már nincs is ennyi) a ruházatukról nem is beszélve.
A mai celebek se elégednek már meg egy daciával és egy 30 négyzetméteres balatoni nyaralóval.
0
2007. március 8., csütörtök 9:29
" De paradox módon mégiscsak szabadabbnak érezhettem magam, mert konkurencia és anyagi megkötések nélkül szárnyalhatott szabadon a fantáziánk."
most posts by TM
0
2007. március 8., csütörtök 4:28
Én másképp vettem ki a Vágó féle szavakat a kreativitásról, de ez valószínűleg abból adódott, hogy magamból indultam ki. Igaz, nem tévés voltam, hanem színházi ember, de a költségvetés ugyanazon forrásból nem fakadt. Tehát én fordítva értelmeztem: ABBÓL a költségvetésből kellett megcsinálni, amit kértek, vagy az ember akart. Vagyis a pénztelen helyzet megkövetelte a kreativitást, minden ötletért meg kellett dolgozni, hogy pénz nélkül, jó esetben félpénzért megvalósíthassuk. A "szegény ember leleményessége" sztem nagyon is igaz. (Pl. Másfél millió lépés Magyarországon). Az ellenpélda az, hogy ami ma milliárdokból készül, az még önmagában nem jó.
Ez persze nem ilyen fekete-fehér, mindig vannak kivételek. Tudott dolog, hogy pl. Az egri csillagok majdnem olyan költségvetésből készült, mint ma egy mosópor-reklám. Ettől még nem kéne jónak lennie, de az lett. Valószínűleg Kepes jóval több pénzből csinálta a Világfalut, de ez sem jelenti azt, hogy ab ovo rossznak tartanám, ellenkezőleg. Meg is vettem DVD-n.
0
2007. március 8., csütörtök 1:38
Igen, az tényleg sokkal jobb, de - valljuk be - ami nem ker.tv-s, az szinte mindig jó, bár a kutya sem nézi. Pl. a Nagy Könyv jó ötlet volt, helyette mégis minden jómunkásember Sztárbokszot nézett, ahol Indián péppé verte Fekete Pákót és kiverték Anettka fogait. Nagyon érdekes műsor lehetett az is, kit érdekel, hogy a köztévén épp az Egri Csillagokról van szó, ugye?
0
2007. március 8., csütörtök 1:26
A mai turistamagazinok közül nálam a Főtér jön be leginkább, ami a (gondolom)szerény körülmények ellenére tisztességesen összerakott kis műsor. A Mokép VHS-en megjelentetett belőle 2 összeállítást, sajna csak kb. a fél országról. Dvd-t meg már csak Pest megye érdemelt, meg egy - nem annyira turisztikai - összeállítás, amiben a műsorokban bemutatott ételek vannak, semmi más.
most posts by TM
0
2007. március 8., csütörtök 1:11
Siralom ami most megy a Vágó műsornál. A sima nézők számára bizonyára titok, hogy már jóval kevesebb játékos jelentkezik a műsorba. Négy-öt éve kollégámat beválogatták, bekerült a műsorba, bár játszani nem volt lehetősége. Akkor két adásig ülhetett be (mondjuk a másodikat végigjátszotta egy játékos), aztán hazaküldték. Egy barátom nemrég bekerült a frissen és elég nehézkesen újraindított Milliomosba, most öt adáson keresztül bent szenvedett, mert sajnos nem bírt játszani. Míg négy éve az akkori szerződésnek olyan kikötése is volt, hogy másfél-két éven belül nem jelentkezhet újra ide, addig az említett barátomat újra beválogatták, és úgy tűnik, be is megy. Lehet, hogy megint öt adás erejéig!
Amúgy meg szánalom dolgai vannak ennek a Zertéel nevű világadónak, minden második műsorba beletuszkolnak valami visszataszító SMS-játékot, amivel úgysem lehet nyerni, de legalább elmegy a műsoridő, míg a műsorvezető felolvassa a kérdést, a telefonszámot, bejelentik a nyereményt ecetera ecetera. És ennek fejébe ott megy órákig a nyomorult, kifejezetten debileknek kifejlesztett idióta és minősíthetetlen betelefonálós szarságuk. Néha odakapcsolok, röhögök egyet a seggfej műsorvezetőkön, és shut down-nolom a médiát. Mindenkinek ajánlom a Retek Klub turista magazinjait, pláne az Itthont Palotás Petruskával. Valami szégyen! Szegedből össz-vissz a Dóm térből láttunk valamennyit, de azt is csak takarásban, mert az operatórnek fontosabb volt a főplébánost mutatni, amíg ő a tér történetét ecseteli.
0
2007. március 8., csütörtök 0:57
Igen, az ilyen tálentumoknak nem válik előnyére, ha panelek közé szorítják őket.
Vágó nyilatkozta a minap az origón, hogy - paradox módon - a régi rendszerben a királyi tévénél mennyivel másabb volt minden, szabadon szárnyaló kreativitás volt, és mindehhez megfelelő mennyiségű költségvetés is.
most posts by TM
0
2007. március 8., csütörtök 0:51
Az új Desszert viszont nem volt olyan jópofa, mint régen. Ezt is elertéelesítették, és látszik, hogy Kepes már az utazásaira koncentrált, mivel aztán egy nagyszerű kulturális műsort tett le az asztalra, be is vásároltam belőle DVD-n.
0
2007. március 8., csütörtök 0:26
Tényleg a Kepes (Desszert) is milyen jó volt! Leültetett három tök különböző gondolkodású, értékrendű embert egy asztalhoz, és csodák csodájára mindig élvezetes, értékes mondanivalójú produktum sült ki belőle. Ma, hasonló jellegű műsor talán már kivitelezhetetlen is lenne, sajnos.
most posts by TM
0
2007. március 8., csütörtök 0:08
Na, azt a sorozatot én is megvenném ("Lehetetlen"), de ugyanígy a Kepes beszélgetős műsoraira is vevő lennék (én, meg még hárman) :)
0