1956 -ban a rendőr azt mondta, hogy húzzanak haza és erre gépfegyverrel nyomatékot adott a szavának. Na , ha akkor szépen haza húznak, akkor ma nem kéne erről megemlékezni és méltóképpen ünnepelni. Én is hazudhatok bárkinek a feleségemnek, a főnökömnek, az APEH-nek és a JóIstennek, mert a fletó és bandája is ezt csinálja?
0
2007. február 15., csütörtök 9:38
9368
Hát nem tudom gyerekek... volt az az öszödi beszéd. Na most abból a média kiragadott 1-2 kifejezést és csak azon tudtak lovagolni. közületek bárki is meghallgatta a beszédet? vagy elolvasta? mert nem erről szólt. ok, hazudtak. és? mindenki hazudik, ezt eddig is tudtuk. de még mindig jobban megbízom a baloldali KOALÍCIÓban, mint a jobboldali EGYPÁRTban... Fidesz választások előtt azt hitte, hogy Fidesz-MSZP kétpártrendszer lesz, dehát szerencsére bejutott az SZDSZ és MDF is :) akikről úgy gondolom, hogy tudnak gondolkodni és a feladatra koncentrálni, nem pedig naponta kivonulni a parlamentből, kordonokat bontani, stb... vagy lehet hogy szakmát tévesztettek? :) mtv székház... október 23... a nemzeti ünnepet így kellett megszégyeníteni. a csőcseléknek biztos jó volt, csak nem értem, hogy minek védik őket? szegény, elesett, ártatlanok... pff... ha a rendőr felszólítja, hogy húzzon haza, akkor húzzon haza. ha még eldob 2-3 kockakövet, ne csodálkozzon, hogy agyonb*sszák... mi lesz itt március 15-én? nekem a kedvenc ünnepem... de az ilyen arrogáns, agresszív férgek (akik a Kossuth téren szoktak campingezni) úgyis tönkre fogják tenni. Szégyen ez az ország. Mellesleg én is pártatlan lennék, de a Fidesz nem tesz érte semmit, hogy az legyek :)
0
2007. február 14., szerda 21:26
6403
Bakker! Eddig megvédtelek, de szólj a nagyok dógába. Olyan nics, hogy valaki nem politizál. Minden pillanatunk, gondolatunk és tettünk politika. Ha beveszed azt a maszlagot, hogy maradjunk csendben és ne politizáljunk, akkor azt teszed amit Ők a akarnak. Irányítani Téged! Mond meg mindig a véleményedet! Biztos van.
0
2007. február 14., szerda 20:05
1791
Te meg mit szólsz bele, picikém? Parancsolgass apucinak!
0
2007. február 14., szerda 19:59
839
A felhasználó hozzászólásait az alapvető fórumetikai szabályok sorozatos megsértése miatt töröltük.
0
2007. február 14., szerda 19:40
1791
Még ez a legtisztább hozzáállás! Párszor már megfogadtam, hogy pártatlan leszek, de eddig sajnos még nem sikerül. Azért tovább próbálkozom :D
0
2007. február 14., szerda 17:49
6403
Hááát lehet, hogy lenne, mert nekem is szólt a Viki, hogy "mindenki hozzon egy embert", de szvsz téged nehéz lenne. :-))
0
2007. február 14., szerda 16:37
1975
tony!
Te, mint láthatóan baloldali hogyan tudsz még azután is kiállni emellett a gárda mellett miután annyit hazudtak. Én már nem hiszem egy szavukat sem oldaltól függetlenül. A politika helyett én inkább bevágok egy jó filmet. :-)
0
2007. február 14., szerda 16:31
1791
Na jó Csabi, ne fárasszuk egymást, mert ennek így nincs értelme, inkább kössünk békét.
0
2007. február 14., szerda 16:28
1791
Azok ti voltatok, egyetlenem, ahogy a tv székház előtt is. A tavalyi év legnagyobb poénja volt, mikor a székház előtt tüntetőket baloldali rendzavaróknak tituláltak, de aki ezt még be is veszi, az már igazán agymosott.
0
2007. február 14., szerda 16:26
1791
Mellesleg kicsit olvass szépirodalmat, ne csak Magyar Nemzetet, hátha megtanulsz írni, esetleg próbálj meg gondolkodni. A komcsi amúgy Thürmer, aki szerint Gyurcsány vérkapitalista, Orbán kordonbontása pedig a polgári parlament bukása. Komcsi? Hát jó, ti meg fasiszták vagytok. Ám legyen. Ébredj már fel a vekkeres álomból!
0
2007. február 14., szerda 16:23
6403
Miért , szólsz a munkásőr haveroknak, lehet hozni a kalsnyikovot, új célpont lesz a zsarupalota helyett??
0
2007. február 14., szerda 16:20
1791
Irány a Kossuth tér, vidd a családodat is!
0
2007. február 14., szerda 16:08
6403
agymosásról, mi? LOL? Hol? A retinádat meg tágiccsad a világ felé,olvass történelemmel foglalkozó könyveket abból az időből, amikor amikor az elvtársaid még nem cenzúráztak. Egymásközt, hogy hívják a komcsit?
0
2007. február 14., szerda 16:00
1791
Van egy rossz hírem: Fábry is baloldali volt, Farkasházy haverjaként nyomta a Dizájnt a Hócipőben, sőt, még a Heti Hetesbe is beült! Szomorú, ugye? Gondolom, nektek az ő humora akkor még semmit sem jelentett, olyan "komcsi" volt, akár a többi. Csak amióta Fletózik, azóta lett ejdeviccesként emlegetve az előkelő polgári körökben.
0
2007. február 14., szerda 15:54
1791
LOL! És ti beszéltek agymosásról, mi?
0
2007. február 14., szerda 10:11
1570
ha valaki, akkor ő aztán valóban hiteles volt, na ne már; még a nevét is megváltoztatta; rezsim által fizetett komikus volt...
0
2007. február 14., szerda 10:02
6403
"ma is nézhetőek" Felnőve és "rendszerváltva" , megértve pár dolgot már nem tudom mindenben így isteníteni.
0
2007. február 14., szerda 9:52
9368
"politikai" és egyéb témában szerintem a legjobb komikus Hofi Géza volt (akit nem szívesen említek egy lapon Fábryval, mert Fábry meg sem közelítheti) gondolom ő sem volt korrekt egyesek szemében, de zsenialitását nem lehet letagadni. az ő műsorai még ma is híresek és nézhetőek.
0
2007. február 14., szerda 1:14
1791
Még mindig egy szó baszogatja a retinámat: komcsi. ?????? Hogy jön ide Thürmer?
0
2007. február 13., kedd 22:00
1791
Nekem nem volt összeesküvés-elméletem, sőt, bírom Fábry-t a műsoraival együtt. De ugyanmár, az nyilvánvalóan kamu, hogy a hetihetest egy darabig tiltja Viktor, viszont hóttuti, hogy Gyurcsány későbbre rakatja a Kedillekdrájvot, mert Ruszkiföldön járnak hőseink? Heh, jó poén. A retek a Pasikat is ismételte, pedig foshalom az egész, és hidd el, Natália Orejró legújabb szenzációját is leadogatják még párszor. Ez azért van, mert nincs mivel kitölteni a műsoridőt. DVD-n meg Győzikét is kiadták, hadd ne kelljen ahhoz hasonlítanom szerencsétlen Wahornékat.
0
2007. február 13., kedd 21:49
6403
Csak ne esne úgy egybe az időpont, mert ha aszombat esti lázzal versenyezne , oké. Ha sok egysejtű látja a mai orosz állapotokat és azt mondja ezek a komcsik tényleg értenek a dolgok elb@szásához, akkor az abban a pillanatban nem a legjobb reklám a komcsiknak. Mondjuk amerika se olyan arcát mutatták be mint a halivúdi filmek súgallnak. "mert a kutya nem nézte", akkor ismételjük meg( azért a hétvégi dél környéke sem rosz időpont) és még fecceljünk bele egy keveset dvd kiadásra is hátha mégnagyobbat bukunk. Vagy a Te összeesküvés-elméleted szerint Viktor kiadja a jelszót minden jobbos vegye és támogassa Fábry műveit, mert ezzel a JOBB humort bele lehet csempészni a libsi médiába? És így marha nagy kassza lesz, ugye az ország fele megveszi. :)))
0
2007. február 13., kedd 20:37
1791
Az összeesküvés-elméleted most is nagyszerű, ahogy a zsidós-homis topikodban is. Azért rakták késői időpontba e remekművet, mert a kutya nem nézte, ezt még Fábry Sanyi is beismerte. Pedig amúgy tök jó kis műsor ez!
0
2007. február 13., kedd 20:24
97
Kísérletképpen kicsit vissza lehet venni az előítéletekből és a filmben Fábry mögött nézni a tájat meg az embereket. Sajna csak néhány részt tudtam elkapni az éjféli adások miatt de nekem nagyon tetszett ez szubjektív útifilm, láttam valamicskét Amerikából amit a Travel Channel-en meg a hollywood-i filmekben soha (elvétve) Nekem nem fekszik, ahogy Fábry az utóbbi időkben politizál de azért nem zárkózom el ha valami, számomra érdekeset csinál. És ne felejtkezzünk el Wahornról sem, aki nem akármilyen figura. És kicsit OFF, de mióta kijött a Hallo hallo egyben és OLCSÓBBAN mint ahogy én darabonként megvettem azóta egyhén szólva minden sorozatnál előre káromkodok, hogy nahaeztiskiadjákegybe .... szóval jobban örültem volna ha egyben jelenik meg a Cadillac Drive is.
0
2007. február 13., kedd 19:09
1849
azért ha megnézitek, akkor általában a politikailag korrekt komikusok fele annyira nem szórakoztatóak, mint azok, akik minden alkalommal ilyen terű inkorrektségről tesznek számot. azonban ez nem erény, az viszont igen, hogy fábry vicces, annak ellenére, hogy néha erőteljesen ripacskodik.